Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

jean

CriminaL

celebi

Alıntı yapılan: CriminaL - 18 March 2009, 10:36:50
kayyuma kalmak = kulubu kapatmak

anyanın konyanın belli olması kim ne götürmüş demek kayyum

CriminaL

gerceklerin ortaya cıkmasını herkez gibi bende istiyorum kim ne yemiş bu kulupten çıksın ama bu kayyumla değil..sanırım nilsah sölemişti bunu bagımsız denetçilerle bu iş yapılır diye..bu şekilde davranmak daha akıllıca kalıyor kayyumun yanında

celebi

Alıntı yapılan: CriminaL - 18 March 2009, 10:48:28
gerceklerin ortaya cıkmasını herkez gibi bende istiyorum kim ne yemiş bu kulupten çıksın ama bu kayyumla değil..sanırım nilsah sölemişti bunu bagımsız denetçilerle bu iş yapılır diye..bu şekilde davranmak daha akıllıca kalıyor kayyumun yanında

Alıntı yapılan: 35ama55 - 18 March 2009, 10:43:41

çelebi abi ben de kayyum taraftarıyım kesinlikle , haramzadeler ortaya cıksın istiyorum ancak bazı gercekler var ..

kayyuma kalınca adamlara memur maaşı veriyorlar , mesela İzmirspor su an o durumda .. İnanılmazı basarıp , play-off'lara kaldılar ama orada tıkandılar çünkü oyuncuların çoğu 600 lıra asgari ücretle calısıyor .. Bız boyle adamlar bulamayız , tepetaklak oluruz animallah ..

sizinle hem fikiriz. ancak acizane kanaatim bağımsızda olsa birlerinin denetlemesi zor bizim ilimizde. artık radikal mi oluyor bilemiyorum ama kayyum kangreni bir nevi yerinden kesmek gibi olacak. izmirspor örneğinde ki gibi olmayız diye düşünüyorum belki o zaman birileri sahip çıkar takıma ama o da şu an uzakta hiç gözükmüyor

CriminaL

samsunsporumuz için en hayırlısı ne ise o olsun gerisi teferruat..bizi bu hale getirenler bunları konuşturanlar utansınlar

CeLiL_55

kayyuma kalırsak şayet yok olur gideriz göztepe bütün çabalara rağmen aşağılardan kurtulamıyor herkesinde merak ettiği şey kulübü kimler bu borç batağına soktu..

King Of The North

Uzun yıllar iddaasız olarak bu ligde de düşmemeye oynayacaksak direnmenin anlamı yok.Hayılısı olsun.

harbisamsunsporlu5517

ŞANLI ATAMIZI DAİMA ÜZERİNDE YAŞATAN ŞANLI SAMSUNSPORUMUZA SAHİP ÇIKIN YARIN ÇOK GEC OLMADAN

AntZ

Kayyum süresinde kulübün bütün hesapları devlet kontrolünde olur, bütün geçmiş hesaplar incelenir, usulsüzlük varsa gerekli kişiler hakkında davalar açılır, kulübün borcu da alacağı da devletin olur. Bu borçlara göre bütçeler oluşturulur, devlet kulübe bir yönetim atar. bu da demek oluyor ki bu kadar borçla, borç eritilenekadar transfer falan olmaz. 600 milyon maaşla değil ama sadece alt yapımızdan gelen oyuncularımızla oynarız. Bir şekilde hukuki süreç bittiği zaman kulüp satılabilir ya da kongreye gidilebilir. Satılma durumu daha çok İstanbulspor örneğindeki gibi arkasında kent desteği ya da taraftarı olmayan kulüpler için daha olası...

Yani benim öngörüm; bu takım kayyuma kalırsa, 10 yıllık yapılandırılmış borcu saymazsak 15 milyon borcumuz var diyelim, en az 5-6 sene kayyum süreci devam eder. bu da alt yapıdan yetişen oyuncularla hangi ligde idare edebilirsek, 5-6 sene orda oluruz demek... Amatör olmasa da 2. ligle 3. lig arasında gider geliriz 5-6 sene...

ramcQ_55

kac tane kulüb kayyuma kalmışda kapanmış
kapanma söz konusu bile olmaz hele hele o kulüp SAMSUNSPOR'sa
biz istanbulspor deiliz biz asla ve asla göztepede deiliz biz koskoca SAMSUN şehrinin koskoca karadenizin en büyük şehrin takımıyız 2.3.lig nedemek yaaa kendimize küfürmü ediyoruz kayyum SAMSUNSPOR'un kurtuluşunun tek caresi gibi duruyor önümüzde şimdilik ne zaman ki hakkı tomac gibi insanlar eski kafalı insanlar bu şehirden bu dünyadan bu gezegenden defolur ozaman biz cıkışa ve kendimize ceki düzen veririz gibi geliyor bana yoksaaa vay halimize

AntZ

Ramco kardeşim Samsunspor un büyüklüğü ve diğerleri ile farkı konusunda haklısın ama burda daha büyük ve bizim açımızdan kötü bir fark var ki şu durumda önemli olanda bu, borçlar... İstanbulspor a devlet el koyar 1-2 senede bütün borçlarını sıfırlar satar sıfırdan başlarlar ama biz ekonomik olarak sıfırın çok altındayız. Bunun yanında tabiki kapanma söz konusu değil ama çok uzun zaman kaybederiz bu durumda. İyi mi olur kötü mü olur yorum yapmıyorum daha doğrusu hiç bir fikrim yok durum çok karışık

gozgoz yýlmaz

Bu akşam Gazi Bld. Bşk. Süleyman Kaldırım, m.vekili Fatih Öztürk ve Mustafa Demir ile kalabalık bir Ak Partili grup kulübü ziyarete gitmişler. Bu grupta Mustafa Demir de olduğu için emin olun oradan hiç bir halt çıkmaz, bu adamın olduğu ortamdan Samsunspor'a hayır gelmez. Keşke kapıda güvenlikçi paket yapsaydı bunu, belki birşeyler olabilirdi.

BekiRcaN_5s

Basın toplantısında 'Yıkılmadık, Ayaktayız' imajı veren Tomaç, Malatyaspor maçının önemine de değindi...

Kırmızı- Beyazlı takımı kurduğu geçici liste ile fesh olmaktan kurtaran Hakkı Tomaç, "Bazı arkadaşlarımız sebepleriyle birlikte istifa etmeye başladı. Bunların olacağını biliyorduk. Yaptığımız bu listeden pişman değilim. Ben bunu Samsunspor'un menfaatleri doğrultusunda yaptım" dedi

VALİ DESTEK VERECEK
Samsunspor Taraftar, Yönetici ve İşadamı Derneği Başkan Hakkı Tomaç, Kırmızı- Beyazlı kulübün son genel kurulunda yaptığı liste ile takımı fesh olmaktan kurtarmıştı. Tomaç bu liste ve yönetime yazdıklarının istifasını düzenlediği bir basın toplantısı ile açıkladı. Tomaç, "44 yılını devirmiş Samsunspor'un fesh olmasına içimiz el vermediği için böyle bir liste hazırladık. Sayın Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu, daha önce de söylediğim gibi yerel seçimlerin ardından Samsunspor'u kurtaracak projeleri yapacak. Bizim bu kurduğumuz yönetim sadece süre kazanmak için yapılmıştır" diye konuştu.

KEMİKLERİ SIZLAR
Tomaç, "Bu kulübe uzun yıllar hizmet edipte, hayata gözlerini yumanlar var. 1989'da kaybettiğimiz Futbol Şehitleri'miz var. Samsunspor bize onlardan emanettir. Bu emanete bizler sahip çıkmazken, onların kemikleri sızlar. Bize hesap sorarlar. Benim Samsunspor fesh olmasın diye yaptığımz listeden istifa eden arkadaşlarımız var. Bunlar gerekçelerini göstererek istifalarını bize ulaştırdılar. Onlara da saygı duyuyorum. Çarşamba günü (yarın) yapacağımız toplantıda yönetim kurulumuzu şekillendireceğiz. Oluşacak yönetim kurulu seçimlerin ardına kadar takımın günlük sorunları ile ilgilenip, takıma destek verecek" dedi.

YÖNETİMDEN 8 İSTİFA
Bu görevi layık gördüklerinden istifa edenleri de açıklayan Tomaç, "Benim bir liste oluşturmak zorunda kaldığım ve 1 saat içinde oluşturduğu listeden bazı kişiler istifa etti. Bunlar Asil Yönetim'den Turgut Tüfenk, Sadi Subaşı, Kazım Yılmaz, Eyüp Güler, Nejat Anıl, Mazhar Başoğlu, aslan Çınar ve Yedek Yönetimden de Naci Pınar. Bazı arkadaşlarımız kendilerine haber verilmeden listeye alınmalarını gurur kırıcı olarak ifade etmişler. Samsunspor'da görev yapmak gurur kırıcı değil, onur vericidir. İstifa eden arkadaşlarımız arasında bu zamana kadar kulübe katkısını esirgemeyenler var. Hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

MALATYASPOR MAÇI
Seçimlerin ardından herşeyin düzeleceğini işaret eden Tomaç, "Biz Samsun'da bir kaos havası yaşatılmasını istemiyoruz. Çünkü bu durum normal bir durum. Fazla abartılacak bir durum yok. Sadece olğan genel kurulumuz yerel seçimlere denk geldiği için sorun yaşıyoruz. Önümüzde önemli bir Malatyaspor maçı var. Artık şehir olarak bu mücadeleyi düşünmek zorundayız. Biz futbolcularımıza güveniyoruz. Onlar Samsunspor formasının hakkını vereceklerdir. Şehir olarak harekete geçip, artık yönetim sorununu bir kenara bırakıp Malatyaspor'a konsantire olmalıyız. Şimdi Samsunspor'da birlik ve beraberlik zamanıdır" dedi.

ramcQ_55

vay beee İSMAİL UYANIK istifa etmemiş oda varsa bişeyler olur ozaman