Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

Mert

Hadi hayırlısı olsun.İnşallah listeye aldığı isimler dirençli ve fedakar kişilerden olur.

MeL_55

Erkan Zorluyu taniyorum ben (isim olarak). Insallah dogrudur.

jean

o iki isim gelmeyecegine gore sahipsiz kalmaktansa termeli gelsin daha iyi belki hayirli olur

CriminaL

inşallah biri geçerde kim olursa olsun yoksa işler daha da kötüye gidebilir

jean

3 trilyon yetmez surekli gelir lazi neden bu tur projeler uretmiyorlar anlamiyorum 3 trilyonu verince is bitecekmi sanki

CriminaL

3 trilyonu versinde sonra proje de üretir ama ben hiç zannetmiyorum

mehmet yılmaz

12 March 2009, 22:55:24 #216 Son düzenlenme: 12 March 2009, 23:19:49 samsuni
Tahsin Kosif'e sorduk, 3 triyon ve YZY gibi birşeyin olmadığını söyledi. Asılsız haber...

55.hakan

Alıntı yapılan: samsuni - 12 March 2009, 22:55:24
Tahsin Kosif'e sorduk, 3 triyon ve YZY gibi birşeyin olmadığını söyledi. Asılsız haber...

başkan çıkmasın takım ortada kalsın diye mi yapıyolar bu haberleri hayret bişe yaa

Mert

vanlioglu

Beyler ne 3 trilyonu ya adam takıma kaç senedir günahını bile vermior siz hala 3 trilyonlardan bahsedionuz güldürmeyin adamı

Kais

Alıntı

Arkadaşlar öncelikle herkeze selamlar.Erkan zorlu beyefendi daha işçilerinin maaşını dağıtamıyan bir adam.Borç batağında olan bir kişi.O kim Samsunsporun başkanı olmak kim.Eğer o başkan olursa vayki Samsunsporun haline.Eğer benim bu adamı nerden tanıdığımı sorarsınız onun tersanesinde çalışmış ve 3 ay maaşını alamayan ve sonunda işten ayrılan bir kişiyim.İyişallah Samsunsporunun başına paralı ve akıllı kişiler gelir.Saygılar herkeze.

ajansspor'dan birinden alıntı

CriminaL

birileri gaza gelirde aday olurlar diye çıkartılmış bir haber bence balon tamamen

Kais

ya bu erkan zorlu hakkında konuşan arkadaşın dediği ne kadar doğru?bilgisi olan varmı?

pitbul055

13 March 2009, 14:56:24 #223 Son düzenlenme: 13 March 2009, 15:30:32 pitbul055
2 ay sonra oda kaçmanın pilanlarını kurar.bize galip gibi ismail başkan gibi adamlar gelmedikce ölmez,başoğlu,gümüş,köktaş ve zorlu gibilerle ancak günü kurtarırız.kulüp kayyuma kalmasın diye bu tip vasıfsız adamları daha çok göreceğiz kulübün başında.olan bizim boşa geçen yıllarımıza olacak.

misafir

Alıntı yapılan: Kais - 13 March 2009, 13:10:13
ya bu erkan zorlu hakkında konuşan arkadaşın dediği ne kadar doğru?bilgisi olan varmı?

yukarda yazılanların hepsi dogrudur..
işçi maaşları uzun zamandır ödenmıyor..