efsane başkan yıllar sonra tesislerde!

Başlatan kaptan 55, 13 March 2009, 10:42:57

« önceki - sonraki »

kaptan 55

13 March 2009, 10:42:57 Son düzenlenme: 13 March 2009, 16:25:37 samsuni
SAMSUNSPOR'un efsane başkanı İSMAİL UYANIK dün tesislere gelerek yöneticilerle görüştü.Kimbilir belki başkanın aklında bişeyler vardır.Açıkcası ben çok heyecanlandım belki bi gün döner demiştik şimdi neden olmasın.

55.hakan

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 13 March 2009, 10:42:57
SAMSUNSPOR'un efsane başkanı İSMAİL UYANIK dün tesislere gelerek yöneticilerle görüştü.Kimbilir belki başkanın aklında bişeyler vardır.Açıkcası ben çok heyecanlandım belki bi gün döner demiştik şimdi neden olmasın.
ben de şu anda heyecanlandım ancak şu an sadece neden olmasın diyorum

Kais

Nuri Asan

arkadaşlar geçen senede İsmail Başkan elezığ maçı öncesi klübe geldi.geçen sene elazığı yenmesek düşebilirdik ki o şartlar altındada yenmemiz imkansız gibiydi.Başkan geldi ve artık nededi ise o umutsuz takım 4 hafta üst üste galip gelerek birden play of umudu taşıdı.((eskişehiride yenecektik necip(ts li deyyus) bunu engelledi ))Başkanın karizması yeter gel be büyük Başkan bu çektiğimiz eziyet yetmedimi sence,anlamadın mı sende başka herkezin yalan olduğunu.

mehmet yılmaz

Arkadaşlar dün akşam siteden birkaç arkadaşımızla birlikte İsmail Başkanla birarada idik. Sadece şunu söyleyeyim, öyle bir niyeti yok başkanımızın. Çünkü bırakma şartlarından herhangi biri ya da şehri yöneten o tuhaf zihniyet değişmedi, park açılışında da ifade ettiği şeyler geçerli. Bazı eski ve yeni yöneticilerin görüş alışverişi teklifi ve bazı özel işleri nedeniyle Samsun'da.

ali ihsan

Geri dönmeyeceğini bildiğim için umutlanmadım ama onun tekrar tesislerde olması hoşuma gitti açıkçası...

HoliganSamSunLu

METE_55

sen gittinya bittik, sen gittinya öldük, sen gittinya oyuncak olduk, sen gittinya  şaklaban olduk, sen gittinya lazlara rezil olduk, oysaki senle bir (MARKAYDIK),BİR ŞARKISIN SEN ÖMÜR BOYU SÜRECEK DUDAKLARIMIZDAN YILLARCA DÜŞMEYECEK SEN SEN BİZİM BABAMIZ,AĞBEYİMİZ,EFSANEMİZSİN  BÜYÜK BAŞKAN,(İU)...55

ugrass

pitbul055

ali ihsan

AlıntıEfsane başkan geri döndü
Kırmızı- Beyazlı kulabe 14 yıl hizmet veren Başkan İsmail Uyanık, dün uzun bir aranın ardından..
13 Mart 2009 / 12:22
Kırmızı- Beyazlı kulabe 14 yıl hizmet veren Başkan İsmail Uyanık, dün uzun bir aranın ardından tesislere geldi...

Samsunspor'da Efsane Başkan olarak anılan İsmail Uyanık dün Nuri Asan Tesisleri'ne geldi. Kendi başkanlığı dönemindeki yöneticiler Erkut Tutu, Tahsin Kosif ve Suat Çakır ile görüşen Uyanık, yönetim ile fikir alış verişi yaptı. Uyanık'ın uzun bir aradan sonra tesislere gelmesi personel tarafından 'Büyük Başkan Geri Döndü' olarak yorumlandı.

KAMELYADA TOPLANTILAR
Kırmızı- Beyazlı kulübte 14 yıl boyunca başkanlık yapan ve Efsane Başkan olarak anılan İsmail Uyanık özel işleri nedeniyle Samsun'a geldi. Dün de Nuri Asan Tesisleri'ne gelen Başkan Uyanık, şuanki yöneticiler Tahsin Kosif ve Suat Çakır ile görüştü. İsmail Uyanık'ın Kosif ve Çakır'la yaptığı toplantıya Uyanık döneminde kulüpte yöneticilik yapan Erkut Tutu da katıldı. Bu görüşme göl keranırındaki kamelyada başlarken, daha sonra ise kulüp binasında son buldu.

KULÜPTE 1 SAAT KALDI
Yaklaşık 1 saat kulüpte kalan Uyanık, kulübün durumu hakkında Kosif ve Çakır'dan bilgi aldı. Yöneticilerle fikir alışverişinde bulunan Uyanık, daha sonra ise özel arabasıyla Nuri Asan Tesisleri'nden ayrıldı. Uyanık'ın uzun bir aradan sonra tesislere gelmesi personel tarafından 'Büyük Başkan Geri Döndü' olarak yorumlanırken, Kosif bu duruma bir açıklık getirdi. Kosif, "Bu sadece bir ziyaret. Başkanımızla fikir alışverişinde bulunduk" dedi.

ozgur_altunay

bence önümüzdeki sezon başkan ismail uyanık herkes rahat olsun

King Of The North

Büyük başkanı geçen yıl Bolu'da maçta gördüğümde heyecanlanmıştım yıllar sonra tribündeydi ve Sezgin Gümüş başkan şeref tribününe çağırdığında olmaz dedi taraftarla izleyeceğim,daha ne olsun başkanım varlığın yeter.

Tiryakiler55

geri döndü okudummu heycanlandim vallah mersem sirf tesislere gelmi$... iN$allah ba$Kanliga geri döner iyi haberleri bekliyorum

jean

gazetenin haberine bak efsane baskan geri dondu bende harbiden aday oldu sandim keske yuklu bir destek gelsede geri donse