Samsun Bş. Bld. Bşk. Adayları TRT 2'de...

Başlatan mehmet yılmaz, 28 February 2009, 00:01:00

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

28 February 2009, 00:01:00 Son düzenlenme: 28 February 2009, 00:07:53 samsuni
Şu an Samsun Bş. Bld. Adayları TRT 2'de Mithat Bereket'in konukları.

Kentin en önemli sorunları soruldu.
bir bölümünü kaçırdım.

İbrahim Özyer , ben yaptım oldu zihniyeti, işsizlik...
Ceyhun Karamangil, en önemli sorun işsizlik dedi. Samsunspor kongresine Sn. Yılmaz gelmedi. Tıpkı bu programa gelmediği gibi.
Mehmet Atalay, Samsun'un değerllerinin ihmal edilmesi, bunun içinde Samsunspor da var dedi.
Vehbi Gül, benim geçmişte yaptığım hizmetler vardı. bugünkü yönetim hukuk dışı yollara çıkmıştır. İşsizlik... Samsunspor... Samsun'un markasıdır.
Bir başka aday, trafik dedi, en önemli sorun olarak. ( Hasan Öztorunmuş...)

mehmet yılmaz

Halka soruyorlar
işsizlik, yollar, otopark...
Açık ara işsizlik...
Tersane...
Tuzu kuru bir abla hiç sorun yok dedi, sorun sensin be ablacığım, senden ala sorun mu olur?

YaşarDoğu

Ceyhun karamdngile helal kemence bizim muzik değil dedi.

YaşarDoğu

Hasan Öztorun siddinsene kazanamazsın bu kafayla ???

mehmet yılmaz

Y.Ziya Yılmaz, işlerinin çokluğunu bahane göstererek katılmamış programa.

Ceyhun Karamangil, fonda çalan müziği eleştirdi, çünkü kemençe çalıyordu. Bu bir zenginliktir ama bizim müziğimiz değil dedi. ( Ladikli bildiğim kadarıyla...)
İşsizliği önlemek için yatırımcıyı Samsun'a getirmemiz lazım dedi.

http://www.trt.net.tr/Canli/anasayfa.aspx?kanal=TV2&slv=0

serdaryavuz

yzy neden yok adam trt2 ye bile çıkmaya tenezzül etmemiş.

Ertuğrul Sağlam

vehbi gül'ün söylediklerini yapacağına inanıyorum ama..............

YaşarDoğu

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: serdaryavuz55 - 28 February 2009, 00:16:44
yzy neden yok adam trt2 ye bile çıkmaya tenezzül etmemiş.

adam nerdeyse hemen hemen garanti gördüğü bir seçim var ortada o çıkıp şimdi, bunlara pirim yaptırırmı çünkü o orda olsa herkes ona vuracak ve yusuf ziya üzerinden pirim yapacak tek olarak bir programa davet etseler koşarak gider emin ol buna

mehmet yılmaz

Vehbi Gül, beledyienin müteşebbis olduğu, vatandaşın da katılımcı olabileceği bir şirket kuracaklarını söyledi, Samsun Holding olacakmış.

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: samsuni - 28 February 2009, 00:19:46
Vehbi Gül, beledyienin müteşebbis olduğu, vatandaşın da katılımcı olabileceği bir şirket kuracaklarını söyledi, Samsun Holding olacakmış.

15 şirket dedi maşAllah :D

mehmet yılmaz

H. Tahsin Şengül, ( Saadet ) iş adamlarının Samsun dışına adeta kaçırıldıklarını ifade etti. Göreve gelirse 100 gün içinde Samsun için yatırım haritası çıkarılacasğını, dışarıdan gelenlere kapıları açacaklarını söyledi. Gerekirse bedelsiz arsa tahsisi yapabileceklerini ifade etti.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 28 February 2009, 00:19:12
ama ne?

söyediklerini yapacağına inanıyorum en azından birkaçını ama kazan şansı hiç yok gibi birşey

serdaryavuz

Alıntı yapılan: samsuni - 28 February 2009, 00:19:46
tabiki dostum iyi biliyorum dün veya önceki gün fox taydı

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 28 February 2009, 00:21:20
söyediklerini yapacağına inanıyorum en azından birkaçını ama kazan şansı hiç yok gibi birşey

%90 kazancam dedi Vehbi Amca ;D