Samsun Bş. Bld. Bşk. Adayları TRT 2'de...

Başlatan mehmet yılmaz, 28 February 2009, 00:01:00

« önceki - sonraki »

maviay55

bende izledim programı babamla birlikte..önce mehmet atalay samsunspordan bahsetti..sonra hepsi birden sırayla samsunspor hakkında bişiler vaadetmeye çalıştı çabaladı!

takımımız için yzy nin o koltuktan edilmesi lazım..mehmet atalay çok donanımlı görünüo ama samsun halkı bizim gibi düşünmücek bence yine yzy diyecek! >:(

METE_55

atvde bende seyrettim  ysy engelli bir balete destek vereceğine dair söz verdi tamam  versin tabiki onada destek, ama nedense ibre samsunspordan yana dönünce samsunspor adamın gözünde bir  canavar,şeytan,bir hiç vs boş bir görev gibi geliyor, evet arkadaşlar bence bu hafta önce çarşamba saat 17.00 da, SBK, burhaniye basket maçında sonrada pazar saat 13.30 da samsunspor boluspor maçında gelin tribünleri tıklım tıklım dolduralım ve büyükşehir belediye başkanı  YSY  maçlar bitene kadar pretesto edelim çünkü bu bizim son şansımız beyler işte  EN GÜZEL TEPKİ YERİ , gelin tepki yerinde buluşalım  çünkü herşey   CANIMIZ, KANIMIZ,YAŞAMIMIZ,HAYAT BİÇİMİMİZ, SEVGİLİMİZ , ÇOCUĞUMUZ, KISACASI HER ŞEYİMİZ OLAN ( SAMSUNSPORUMUZ) için bir  SEVDADIR SAMSUNSPOR.....55

red_white

bu haftalar son şansımızı sesimizi duyurmalıyızz inatlaaa

pitbul055

Mehmet Atalay'a yüklenelim arkadaşlar.gerisi yalan

kaptan 55

yzy dahil ben hiç birinin SAMSUNSPOR luluğuna inanmıyorum acaba hangi gün SAMSUNSPOR  un yanında oldular SAMSUNSPOR un hangi maçını izlediler en son?seçim zamanı hepsi SAMSUNSPOR lu?Hepsini toplasak on yaşındaki taraftarımızın taraftarlığının yarısı bile etmez bunlar seçimci SAMSUNSPOR'lu bizlere MENTEŞOĞLU,İSMAİL UYANIK gibi adamlar lazım bu iş gönül işi bunların gönlünde yok SAMSUNSPOR