Samsun Bş. Bld. Bşk. Adayları TRT 2'de...

Başlatan mehmet yılmaz, 28 February 2009, 00:01:00

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

böyle ropörtaj mı olur TRT 2 ?

soru sordugun kızkonusmayı bilmiyor >:(

mehmet yılmaz

Gençlere soruyorlar, bir kız çıktı eğlence mekanları olun diyor
Numune mi bunlar yahu?

Konser olsun, yollar çamur olmasın vs.
Yuhhhh...

berusa55

Samsun'un problemlerini konusurken Samsun'umuzu karalamaya giden yorumlar kabul edilemez! Röportajlarda yayınlananlara bakar mısınız! Duyan da Samsun asosyal şehir sanacak!

gozgoz yýlmaz

Vehbi Gül, Mithat Bereket'i esir aldı :)

Dedikleri çok hoş, 30.000 kişilik stadyum yapacağız diyor.
Samsunspor sadece futbol değil, güreş, basketbol, herşey oalcak diyor. Vehbi Gül, bir dakika ama dedi, ama habere girdiler.

CurvaSudSamsunspor

Uzun zamandır SAMSUNSPORUMUN ismini bu kadar çok duymamıştım trt de  ;)

YaşarDoğu

yaman55

arkadaşlar bi sorum olcak şimdi akp karşısında en güçlü aday chp bende chp ye vercem SAMSUNSPORLU olduğu bunda etken peki bu şehirde bir adaya samsunsporlu olduğu için oy verecek kaç kişi var şehrimizde samsunlu kalmadı

Tufan

sunucu en sonunda dayanamadı sordu Vehbi Güle parayı nerden bulacaksın diye
halktan karşılayacaz şirketleşecez diyor güzel laflar ama uygulanabilirliği şüpheli.

Akyol

Alıntı yapılan: samsuni - 28 February 2009, 00:56:13
Gençlere soruyorlar, bir kız çıktı eğlence mekanları olun diyor
Numune mi bunlar yahu?

Konser olsun, yollar çamur olmasın vs.
Yuhhhh...
abi o bişey mi bi tanesi çıktı konser istiyoruz diyor !! Bizde genciz bizim isteklerimiz farklı aklı başında gençler iş ister istihdam ister adam konser isteriz diyor ben biliyorum neden konser istediklerini de neyse  >:(

YaşarDoğu

Samsunda Samsunspor un ardından oy toplancak adam yok?herkes ya adama yada partiye veriyor yada iş umudu olarak görüyor belediyeleri

kayacan

Röportajlarda sanki samsun değilde farklı biryerden bahsediyorlar.Canları sıkılıyormuş. Bunlar kötü şehir görmemiş. Gelsinler Sivasa gelsinler Ispartaya sonra Samsun toprağını nasıl öpüyorlar görürüm.

red_white

gideksin oraya az çok orda Samsunspor diye bağırcaksın bilsinlerki bura olduğumuzu

berusa55

Yok hayır bir de sanki konser yapılmayan bir şehir olsak neyse. Röportaj yaptığın adamı bilemiyorsun tabi >:(

yaman55

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 28 February 2009, 01:02:11
Samsunda Samsunspor un ardından oy toplancak adam yok?herkes ya adama yada partiye veriyor yada iş umudu olarak görüyor belediyeleri
bende bundan bahsediyorum sen sabaha kadar samsunspor desen bişey kazanamazsın hamdolsunn  dicen oy almak için :D

berusa55

Alıntı yapılan: kayacan - 28 February 2009, 01:02:21
Röportajlarda sanki samsun değilde farklı biryerden bahsediyorlar.Canları sıkılıyormuş. Bunlar kötü şehir görmemiş. Gelsinler Sivasa gelsinler Ispartaya sonra Samsun toprağını nasıl öpüyorlar görürüm.

Aynen kardeşim. Samsun'umuzun kıymetini bazı şehirleri görünce anlayan nice insanlar var. Bu şehir bizim iyisiyle kötüsüyle. Samsunspor'umuzun süper lige çıktığı gün herkes şehir görecek!