Samsun Bş. Bld. Bşk. Adayları TRT 2'de...

Başlatan mehmet yılmaz, 28 February 2009, 00:01:00

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

H. Tahsin Şengül, yaklaşık 270 trilyon tutacak olan Raylı Sistem Projesinin geçiş noktalarının ölü noktalar olduğunu, insan sirkülasyonunun olmadığı yerler olduğunu belirtti. Üniversite, hastaneler, otogar, havalimanı gibi yerlere uğramadığını, bunun da ciddi bir planlama yanlışı olduğunu söyledi.

yaman55

YaşarDoğu

ahhh be bayan adayı konusamıyon aday olmusun.projen yok gelmişin ::)

seckin55

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 28 February 2009, 00:32:34
ahhh be bayan adayı konusamıyon aday olmusun.projen yok gelmişin ::)
hiç sorma sülayman abi ;)hala konuşuyo yaa:))

mehmet yılmaz

Komünist partili bayan konuşuyor, düzen partilerinden farklıyız diyor. Fıkra anlatıyor. kimse çukuru kapatmıyor gibi birşeyler dedi. Kamu kuruluşlarının sosyal belediyecilik anlamında
temel haklar vs. vs. Açıkçası yerele dair birşey demiyor. Samsunlu olduğunu da sanmıyorum. Samsunspor'u geçtim, Samsun'la ilgili herhangi bir cümle bile kurmadı. Hak, eşitlik, taşeron firmalar, demokratik kitle örgütleri gibi cümleler kurdu.

YaşarDoğu

slogan atmasından korkuyom ;D

kahrolsun israil ... belediye  ;D ;D ;D

gozgoz yýlmaz

Çok berbat bir konuşma, bu ablayı al x şehrine belediye başkan adayı yap, aynı cümleleri kurar. Hani Samsun? TKP seçim bildirgesi mi?

YaşarDoğu

yaman55

28 February 2009, 00:37:33 #23 Son düzenlenme: 28 February 2009, 01:06:04 samsuni
gayet güzel konuşuyor projelerinide anlatıyo anlamayan olabilir normaldir

ILUVATAR

Alıntı yapılan: samsuni - 28 February 2009, 00:29:10
H. Tahsin Şengül, yaklaşık 270 trilyon tutacak olan Raylı Sistem Projesinin geçiş noktalarının ölü noktalar olduğunu, insan sirkülasyonunun olmadığı yerler olduğunu belirtti. Üniversite, hastaneler, otogar, havalimanı gibi yerlere uğramadığını, bunun da ciddi bir planlama yanlışı olduğunu söyledi.

bu goruse katilmamak elde değil çünkü mesela ben konyada okuyorum  orada tramway  otogar , üniversite , merkez yani çarsidan  gecer insanlarin bulunduğu yerlerden geçer.
Hafif rayli sistemin guzergahini bilmiyoruz ama denilenleri goz onune alirsak samsunu rahatlatacak bir ulasim olmayacaktir. Ama su da varki Samsun'un yapisi  geregince Devlet hastanesine nasil hafif rayli sistem cikar oda dusundurucu.

Ertuğrul Sağlam

Varmısınız programın yapıldığı yerde şimdi toplanmaya samsunspor için tezahüratlar yapmaya

(rus pazarının arkasında)  

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 28 February 2009, 00:39:54
Varmısınız programın yapıldığı yerde şimdi toplanmaya samsunspor için tezahüratlar yapmaya

(rus pazarının arkasında)  

ben gelemem ama kalbim, fikrim sizinle olur  :'(

Tufan

devrimci ablam marketleri kapatacam dedi tam Samsunspor düşmanı  ;DNaci Pınar var her sene yardım yapan bize.
MHPnin adayı Trabzonlumu şiveli konuşuyorda?

YaşarDoğu

since1965

Mehmet Atalay da Samsunspor rozeti var.Adam senelerce Samsunsporda senelerce yöneticilik yaptı.Hala su ana kadar nerdeydi nerden çıktı diye soranlara kapak olsun.