Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

CeLL-O

Mehmet Atalay eğer seçilirse Samsunspor'a çok fayda saylayacak gibi görünüyoR..

ahk34

Turgut Baba gelir merak etmeyin bu takım kayyuma kalmaz tam kayyum olurken lobi devreye girer açıklar ortaya çıkmaması için bide şu temlik konusu arkadaşlar temlik konusunda sanmayın samsunsporia para bağışladıgını milletin, hersene alacaklarını vergilendirip samsunspora verdiklerini gösteriyorlar yani para yok ortada sadece vergi ödendisi bu vergi sayılmasa bak biri temliğinden vazgeçermi.
ki bir gösterip 10 alıyorlar samsunspordan daha iyi reklam mı olur parayok zaten şu kadar alacagım var diyolar hersene temliğin birazından vazgeçip samsunspora bagış gösterip vergi vermiyolar.
işin ilğinci samsunspora hangi iş adamı yönetici olduysa vergi vermemek için samsunspora bagış gösteriyo versinler ya turgut baba, galip baba gibi açık hesap görim o zaman ben cemal yeşilyurtu, adanan ölsünü, hiç kimseye inanmıyorum samsunspor yalanları ile ortalıkda cirit atıyolar. kaldırım samsunspora ne verdide şimdi verecem diyor yzy neyse kaldırım da o, bi atalaydan bişe olur atakumlu arkadaşlardan fevzi er diyenler oldu fevzi er o bölgenin en büyük mutahhittlerinden bu zamana kadar ne verdi.
kimseden birşey beklemeyin samsunspor üzerinden siyaset yapıyorlar yzy biliyor zaten bu takımın taraftarı beni yerimden edemez, oda kendine yakışanı yapıyo. kişiliğini kaybeden insanın ne vatanı ne milleti olur.
KİŞİLİKSİZSİN YZY

ali ihsan

AlıntıSamsunspor Kulübü bir marka. Bunu gittiğimiz deplasmanlarda o şehrin halkı bize hissettiriyor. Biz kendi malımızın değerini bilmiyoruz. Bu şehirde marka yolculuğu yapacağız diye türlü türlü reklamlar yapılıyor. Samsunspor'suz Marka yolculuğu mu olur? Samsunspor kulübü 1965 yılında vardı. 2009 da var 2099'da da olacak. Bu gerçeği kimse unutmasın. Kimse Samsunspor düşmanlığı yapmasın

Adamsın Fuat Köktaş.

Recep

Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, 'Kenti yönetenlerin bir tercihle karşı karşıya kaldıklarında Samsunspor'u kaderine terketmek yerine oturdukları koltukları terketmelerinin daha doğru olacağını" söyledi.

ya helal sana başkan ancak ve ancak bu kadar net açıklanabilirdi harbiden adam gibi adamsın

55.hakan

fuat başkan turgut tüfenk arkanda artık biraz daha güvenle bakabilirsin geleceğe ben iyi şeyler olacağı inancındayım bu 3 haftalık sürede.hele de takım kazanıp potaya girerse destek artacaktır.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: recep55 - 21 February 2009, 22:31:42
Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, 'Kenti yönetenlerin bir tercihle karşı karşıya kaldıklarında Samsunspor'u kaderine terketmek yerine oturdukları koltukları terketmelerinin daha doğru olacağını" söyledi.

Bunu söylemek yürek ister yürekten öte sevgi ister yönetim başarısının yanına bunlarıda ekledi sayın başkan bir camianın sıkıntıları ancak bu kadar güzel ifade edilir. teşekkürler Fuat KÖKTAŞ

celebi

Alıntı yapılan: 35ama55 - 21 February 2009, 23:10:29
Fuat Köktaş , senin yaptığın başkanlığı has Samsunlular yapmadı, helal olsun ...

samsunmania

Ümitsizliğe kapılmamak lazım hemen.Kapsamlı bir şey düşünüyorlar bu sefer galiba. En azında İlkadım Bld adaylarının hepsi tamam. STSO ve valilik tamam. Sadece YZY kalıyor geriye. Bu 3 haftada bir yırtarsak bu sene playy off olmasa bile üzülmem. Seneye öyle bir giriş yaparız ki ilk ikiye oynarız. İnşallah güzel günler görürüz. Hadi be YZY bırak şu inadı.....

gozgoz yýlmaz

22 February 2009, 01:25:09 #114 Son düzenlenme: 22 February 2009, 01:30:07 gozgoz yýlmaz
Yeşilçam filmleri gibi olsa keşke
Çiçeklerini Al Başına Çal...

Mehmet Atalay'ın site üyesi olduğunu düşünüyorum. Hanginizsiniz söyleyin bakim! :) Dört dörtlük konuşmuş gerçekten de.

Vekillerin hepsi bir tarafa da şu Birnur mudur Billur mudur nedir, hani İzmir vekili var ya? Allah aşkına bir tane icraatı olmuş mu Samsunspor'u geçtim Samsun adına?

Samsunsporlu olarak bildiğimiz ve kongre salonunu da ücretsiz olarak tahsis eden Kutlukent Belediye Başkanı Hayati Tekin'in olmaması da çok garibime gitti, yakıştıramadım doğrusu.

Kongredeki gelişmeleri beklerken Bangoura'nın Bangoura Bangoura Trabzon'a takmasıyla acayip keyiflendim.

Nedenini bilmediğim bir umudum var halen..

Fuat Köktaş'ın, Samsunspor 1965'te vardı, 2009'da var, 2099'da da olacak demesi çok güzeldi. Adnan Ölür, Yusuf Ziya ölür, Gozgoz Yılmaz da ölür ama SAMSUNSPOR ÖLMEZ!

Ertuğrul Sağlam

ben şunu daha öncede söyledim şimdide söylüyorum Binaltın Adam kampanyası ve Sevgi Noktaları kampanyasında şuan söz veripte ozaman o kampanyalara katılmayan kim varsa alayı yalan konuşuyor şimdi koltuk uğruna söz verenler nerdeydi ogün o kampanyalar yapılırken belki sorsanız haberleri bile yoktur....

samsunmania

22 February 2009, 01:55:15 #116 Son düzenlenme: 22 February 2009, 01:56:52 samsunmania55
Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 22 February 2009, 01:25:09

Mehmet Atalay'ın site üyesi olduğunu düşünüyorum. Hanginizsiniz söyleyin bakim! :) Dört dörtlük konuşmuş gerçekten de.

Vekillerin hepsi bir tarafa da şu Birnur mudur Billur mudur nedir, hani İzmir vekili var ya? Allah aşkına bir tane icraatı olmuş mu Samsunspor'u geçtim Samsun adına?

Samsunsporlu olarak bildiğimiz ve kongre salonunu da ücretsiz olarak tahsis eden Kutlukent Belediye Başkanı Hayati Tekin'in olmaması da çok garibime gitti, yakıştıramadım doğrusu.

Kongredeki gelişmeleri beklerken Bangoura'nın Bangoura Bangoura Trabzon'a takmasıyla acayip keyiflendim.

Fuat Köktaş'ın, Samsunspor 1965'te vardı, 2009'da var, 2099'da da olacak demesi çok güzeldi. Adnan Ölür, Yusuf Ziya ölür, Gozgoz Yılmaz da ölür ama SAMSUNSPOR ÖLMEZ!

Bende de çok kuvvetli bir umut var ve nedenini de bilmiyorum gozgoz. Dediklerine harfiyen katılıyorum. İzmirli vekili İzmirde de görmedim. Görsem soracağım nerenin vekili olduğunu biliyor mu? Unutmuş mu?
Samsunspor asla bitmez. Kimsenin gücü yetmez.
Not:Trabzon Bangura'yı gördü.

ahk34

Alıntı yapılan: 35ama55 - 21 February 2009, 23:10:29
Fuat Köktaş , senin yaptığın başkanlığı has Samsunlular yapmadı, helal olsun ...

ahk34

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 22 February 2009, 01:55:15
Bende de çok kuvvetli bir umut var ve nedenini de bilmiyorum gozgoz. Dediklerine harfiyen katılıyorum. İzmirli vekili İzmirde de görmedim. Görsem soracağım nerenin vekili olduğunu biliyor mu? Unutmuş mu?
Samsunspor asla bitmez. Kimsenin gücü yetmez.
Not:Trabzon Bangura'yı görd

siz kongredeydiniz sanırım sizi biryerlerden tanıyormuyuz?

merkez