Samsunspor Olağan Genel Kurulu - 10 Nisan 2009 Cuma Saat: 17.00 - ÇAGEM İlkadım

Başlatan Recep, 14 February 2009, 19:22:27

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Stemkar Başkan

Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, 'Kenti yönetenlerin bir tercihle karşı karşıya kaldıklarında Samsunspor'u kaderine terketmek yerine oturdukları koltukları terketmelerinin daha doğru olacağını" söyledi. Gazete55.net´e bir röportaj veren Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, bugün kongre öncesi önemli mesajlar verdi. "Samsunspor yönetimini devraldıklarından bu yana geçen yedi aylık süreçte kenti yönetenlerden destek görmediklerini" öne süren Fuat Köktaş " Bizden buraya kadar; maalesef daha ileriye gidecek takatimiz yok. Elimizden geleni yaptık, kulübü yeniden yapılandırdık, artık alacağı ve borcu, geliri ve gideri belli, her şeyi Samsun halkına açık, sağlıklı bir kulüp var ama bu kulübü geleceğe taşıyacak mali kaynaklar ortada yok. Kimse el uzatmadı. Kendi imkanlarımızla buraya kadar gelebildik. Bundan sonra artık yoğuz. Yönetim olarak bugün yapılacak kongrede aday olmayacağız" dedi.

İHALE VERMEKTEN VAZGEÇMİYORLAR AMA SAMSUNSPOR´DAN VAZGEÇİYORLAR

"Samsunspor'un sezon sonuna kadar 2,5- 3 trilyon liraya ihtiyacı olduğunu" belirten Köktaş daha sonra şunları söyledi: "Bu şehir, daha doğrusu bu kenti yönetenler isterlerse bu rakam kolay bulunur. Bu rakam bu kent için küçük rakamdır; bu kenti yönetenler bu parayı bulmayı samimiyetle isterlerse kolaylıkla bulabilirler. Bunu bulacak makam da açıktır ki, Samsun Büyükşehir Belediyesi'dir. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin geçmiş dönemlerdeki destekleri de ortadadır, bizim dönemimizdeki isteksizliği de ortadadır. Geçmişin birtakım rahatsızlıklarını gerekçe göstererek Samsunspor'u terk etmeye kimsenin hakkı yoktur. Yöneticiler Samsunspor'la koltukları arasında tercih yapacaklarsa bu tercihlerini bu kentin markasından yana kullanmak zorundadırlar. Kaldı ki Samsunspor'un bu günkü kurumsal yapısı ve kuruşuna kadar her şeyin kayıt altına alındığı muhasebe sistemi içinde Samsunspor'a yapılacak hiçbir destek, hiçbir yöneticiyi en ufak şekilde rahatsız etmez. Soruşturma geçirmiş olmak, Samsunspor'a sırt dönmenin gerekçesi olamaz. Birçok yönetici verdikleri ihalelerden ve yaptıkları imar tadilatlarından dolayı soruşturma geçirmekte ama ihale vermekten de, imar değişikliği yapmaktan da vazgeçmemektedirler. İhale vermekten ve imar değişikliği yapmaktan vazgeçmeyenlerin Samsunspor'a destekten vazgeçmelerini anlamak mümkün değildir."
[/color]

http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=22948

Aynı partili olmalarına rağmen Y.z.y bu denli karşısına alması takdire şayan Helal olsun Başkanım

Kais

Allah'ım gelişmeler güzel galiba güldür şu yüzümüzü Allah'ım artık bıktık dayanacak gücümüz kalmadı.gece uyyuyamadım valla bu kongre yüzünden ya :s

Kadir ÇELEBİ

Vali'den somut destek!
21 Şubat 2009 / 15:37

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Samsunspor Kulübüne herkesin destek çıkması gerektiğini belirterek, Bin TL bağışta bulunacağını söyledi.

Mustafa BİLİK/ Haberexen.com

Samsunpor'un mali yapısının yapılandırılma sürecinde olduğunu kaydeden Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu 3 hafta ertelenen Samsunspor Genel Kurulu'nun yeni bir heyecan oluşturmak adına bir fırsat olduğunu ifade etti.

Güzeloğlu, Bugün yapılan Samsunspor Genel Kurulu'ndaki konuşmasında yeni seçilen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin de Samsunspor'a destek olacağının altını çizdi. Güzeloğlu, "Herkes bir şekilde Samsunspor'a destek olmalı. Samsunspor'la ilgili herkes ne yapabilirim diye çaba harcamalı. Ben Pazartesi günü Bin TL'yi Samsunspor'a teslim edeceğim. Bu benim şahsi desteğimdir ancak Samsun Valisi olarak bütün kamu idaresiyle, İl Özel İdare Genel Sekreteriyle, İl Müdürleriyle biz Samsunspor'un her zaman yanındayız" dedi.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=9318

Bağışlanan Bin TL. gülelim mi Yoksa Konuşulanlara itibar edelim mi anlamadım  ::) Bekliyoruz sayın vali iş adamları siyasiler bekliyoruz...

cembaba

Güzel günler bizlerin olsun artık ya :( Hakketten artık yönetim sıkıntısı çekmek istemiyoruz. Belediye yardım etse var ya bir sürü başkan adayı çıkar da işte... O belediye başkanı koltugunda oturan, hak yiyor HAK !!

cembaba

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 21 February 2009, 16:49:20
Vali'den somut destek!
21 Şubat 2009 / 15:37

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Samsunspor Kulübüne herkesin destek çıkması gerektiğini belirterek, Bin TL bağışta bulunacağını söyledi.

Mustafa BİLİK/ Haberexen.com

Samsunpor'un mali yapısının yapılandırılma sürecinde olduğunu kaydeden Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu 3 hafta ertelenen Samsunspor Genel Kurulu'nun yeni bir heyecan oluşturmak adına bir fırsat olduğunu ifade etti.

Güzeloğlu, Bugün yapılan Samsunspor Genel Kurulu'ndaki konuşmasında yeni seçilen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin de Samsunspor'a destek olacağının altını çizdi. Güzeloğlu, "Herkes bir şekilde Samsunspor'a destek olmalı. Samsunspor'la ilgili herkes ne yapabilirim diye çaba harcamalı. Ben Pazartesi günü Bin TL'yi Samsunspor'a teslim edeceğim. Bu benim şahsi desteğimdir ancak Samsun Valisi olarak bütün kamu idaresiyle, İl Özel İdare Genel Sekreteriyle, İl Müdürleriyle biz Samsunspor'un her zaman yanındayız" dedi.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=9318

Bağışlanan Bin TL. gülelim mi Yoksa Konuşulanlara itibar edelim mi anlamadım  ::) Bekliyoruz sayın vali iş adamları siyasiler bekliyoruz...

:S:S komık ya.. guluyorum sadece.. Ama güzel olur bence Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı çok büyük bi makam. YZY yardım etsin bakın sonra herkes yardım etmiyor mu? Herşey YZY' nin elinde ama Otogarı Sarı - Lacivert yapıp, Fener Plajı yapmaktan başka birşey yapmıyor. Off YZY oFF !!

Akyol

Mert

1000 lira mı fazla olmuş sayın valim ne gereği vardı ?

Ertuğrul Sağlam

21 February 2009, 17:01:13 #82 Son düzenlenme: 21 February 2009, 19:21:48 samsuni
beni çıkartıp o kongre salonunda konuştursalar ağzıma geleni söylerim milleti öyle gaza getiririmki Samsunspor'a destek çıkmaya mecbur bırakırım insanları ve bin tl maaş alıyorum onuda bağışlamazsam şerefsizim koskoca vali utanmadan bin tl bağışlıyorum diyoryaa resmen dilenci muaamelesi yapıyor ...

Kais

maviay55

Alıntı yapılan: Kais - 21 February 2009, 17:11:18
bıntl deıldır o ya dalgamı gecıor
bencede bi yanlışlık vardır..bin lirayı bizverek 3-4kişi ne gerek var vali sıfatına !!

Kais

Alıntı yapılan: maviay55 - 21 February 2009, 17:13:00
bencede bi yanlışlık vardır..bin lirayı bizverek 3-4kişi ne gerek var vali sıfatına !!

yardım buysa bız toplayalım verelım bıntl yı o belklıde 1 trılyondur :D

harbisamsunsporlu5517

Kais

55.hakan

Alıntı yapılan: Kais - 21 February 2009, 17:23:34
yokyok sanırım 100bıntl o para
kendi cebinden 100 bin lira vereceğini sanmıyorum..cebinden 1000 lira vermiş ama çok az... bu bağış yapacaklara iyi bir örnek değil...valilik kanalıyla daha fazla aktarması lazım

ali ihsan

AlıntıSoruşturma geçirmiş olmak, Samsunspor'a sırt dönmenin gerekçesi olamaz. Birçok yönetici verdikleri ihalelerden ve yaptıkları imar tadilatlarından dolayı soruşturma geçirmekte ama ihale vermekten de, imar değişikliği yapmaktan da vazgeçmemektedirler. İhale vermekten ve imar değişikliği yapmaktan vazgeçmeyenlerin Samsunspor'a destekten vazgeçmelerini anlamak mümkün değildir.

Taşı gediğine koymuş başkan.Ağzına sağlık.Adamsın Fuat Köktaş.