Coşkundere istifadan vazgeçti!

Başlatan Amsterdamli, 08 February 2009, 16:58:39

« önceki - sonraki »

berusa55

Alıntı

"Takımımızın başındayız"
11 Şubat 2009 / 17:55
Coşkundere, kurumsal yapı içerisinde yapılan görev tanımlamasındaki bir sorun nedeniyle istifa kararı aldıklarını belirterek "Başkanımız Fuat Köktaş ile sorunu detaylı olarak görüştük ve yola devam etme kararı aldık" dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, Karşıyaka maçı sonrası istifasını açıkladıktan sonra neden böyle bir karar aldığını herşeyi tüm ayrıntılarıyla hafta içinde açıklayacağını belirtmişti. Geçen iki günlük sürede Başkan Fuat Köktaş'ın yoğun gayretleri sonucu Coşkundere ve ekibi istifalarını geri çekerek takımın başına döndü. Bugün ilk kez takımın başında antrenmana çıkan Teknik Direktör Ercüment Coşkundere gazetecilerin yoğun soru bombardımanına dayanamayarak çalışma sonrası basın açıklaması yaptı.

TEĞET GEÇTİ

Beklenilenin tam tersine konuyu çok yumuşak bir şekilde teğet olarak geçen Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Coşkundere, "Kurumsal yapı içerisinde yapılan görev tanımlamasında bir takım aksaklıkların olduğunu gördük. Başkanımız Fuat Köktaş ile sorunlarımızı konuştuk ve çözüme kavuşturduğumuzu düşünüyorum. Tabi bunu zaman gösterecek. Biz çözüldüğüne inanıyoruz ki burdayız. Sezon sonuna kadar sözleşmemiz devam ediyor. Takımımızın başındayız. Hedefimiz Samsunspor'u en iyi noktaya taşımak" dedi.

Kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=9000

Mert

Bu haberden de anlaşılıyorki ercüment hoca seçimden sonra gitmeyecek.Bu güzel haber işte.

samsunew

değerli kardeşlerim benim evim güngören stadına 10 dakika uzaklıkta son 1 haftada 20 tane samsunlu arkadaşı maça gitmeye ikna ettim maçı alırsak birde yemek sözü verdim yeterki samsunsporum maçı alsında yemek paraları helali hoş olsun benim takımım burnumun ucuna kadar geliyorda ben gitmezmiyim evel allah iki elim kanda olsa yine giderim zaten o stattaki bütün istanbulspor maçlarına gitmiştim güngören benim için tamamen şans oldu yenicez başka yolu yok şu ana kadarki gittiğim hiçbir maçında samsunsporum kaybetmedi bu defa kartal ve kasımpaşadakinden daha kalabalık olacağımız kesin ama değerli arkadaşlarım sıkı giyinin çünkü o gün istanbulda kar olacak.

emre

kardeşim yaptığın çok güzel bi şey tebrik ediyorum seni.ama o samsunlu(ama samsunsporlu olmayan) arkadaşların yemek için geliyorlarsa maça gelmeselerde olur bence.bursa dan çevre illerden kardeşlerimiz maça gelirken onlar ist a gelen kendi şehirlerinin takımının maçına teşrif etmiyorlar.ama kesinlikle sözüm sana değil sen üzerine düşeni belki bazı samsunsporluların bile yapmayacağını(sözüm gerçek samsunsporlulardan dışarı) yapmışsın!!

samsun155

ya başkan hocaya demişti bizi 21 şubata kadar idare et diye
acaba şimdi 21 şubata kadar mı yoksa sezon sonuna kadarmı?

jean

zaten 21 inde baska gidecek kalir ercument hoca inslalahda uzun yillar devam eder

Tiryakiler55

pitbul055

Kais

bu günki haber gazetesinde köşe yazarlarından biri diyorki hoş olmadı..ney hoş olmadı biliyormunuz.Ercüment hocanın istifa ettikten sonra daha niye istifa ettğini bile açıklamadan takımın başına geri dönmesini hoş bulmamış beyfendi.ne diyim ya bunlarada yazı yazdırıyorlarya birdaha o gazteyi almicam saçma sapan şeyler yazıyor

berusa55

Samsunspor düşmanına Samsunspor'umuzda olumlu giden hiçbir şey hoş gelmez zaten. Arkadaşın hoş bulmaması gayet normal! >:(

kaptan 55

Alıntı yapılan: berusa55 - 12 February 2009, 18:13:10
Samsunspor düşmanına Samsunspor'umuzda olumlu giden hiçbir şey hoş gelmez zaten. Arkadaşın hoş bulmaması gayet normal! >:(
ya bu nasıl bi mantık ya hem o şehirde yaşıcaksın hem o şehrin ekmeğini suyunu içiceksin hem kimliğinde SAMSUN yazıcak sonra sen kalkıp şehrin en büyük ve en önemli markasının başarısını istemiceksin ya düşünüyorum acaba bendemi benim düşüncelerimdemi bi yanlışlık var?bunlara tek bedduam başınıza SAMSUNSPOR kadar taş düşsün.

emre

Alıntı yapılan: ŞİMŞEK 55 - 12 February 2009, 19:06:57
ya bu nasıl bi mantık ya hem o şehirde yaşıcaksın hem o şehrin ekmeğini suyunu içiceksin hem kimliğinde SAMSUN yazıcak sonra sen kalkıp şehrin en büyük ve en önemli markasının başarısını istemiceksin ya düşünüyorum acaba bendemi benim düşüncelerimdemi bi yanlışlık var?bunlara tek bedduam başınıza SAMSUNSPOR kadar taş düşsün.

kardeşim sende büyük beddua etmişsin şöyle trabzon rize kadar falan desen daha insaflıca olurdu!!

kaptan 55

Alıntı yapılan: emre55 - 12 February 2009, 20:50:37
kardeşim sende büyük beddua etmişsin şöyle trabzon rize kadar falan desen daha insaflıca olurdu!!
trabzon rize taşları bunların sadece kafasınında ufak bi yarık açar kardeşim belki SAMSUNSPOR gibi büyük bi taş düşerse ne bilim belki beyinleri çalışmaya başlar tekrardan :)

emre

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 13 February 2009, 12:03:17
trabzon rize taşları bunların sadece kafasınında ufak bi yarık açar kardeşim belki SAMSUNSPOR gibi büyük bi taş düşerse ne bilim belki beyinleri çalışmaya başlar tekrardan :)

yok kardeş ne çalışmaya başlaması ezilirler ezilir.gerçi çokta fena sayılmazz ezik ezik dolasırlar ;D ;D

Recep

Alıntı yapılan: emre55 - 13 February 2009, 12:25:45
yok kardeş ne çalışmaya başlaması ezilirler ezilir.gerçi çokta fena sayılmazz ezik ezik dolasırlar ;D ;D
bunlar zaten ezik :)