Coşkundere istifadan vazgeçti!

Başlatan Amsterdamli, 08 February 2009, 16:58:39

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsuni - 11 February 2009, 00:23:59
Uçak gidiş geliş 180 YTL... Sabah git, akşam gel. :) Beni de çekerseniz sevinirim gençler.

Eve yeni geldim ve Ercüment Hocanın dönüş haberini okudum, başkanın dediği gibi aklın yolu bir. Yalnız sitede dolmuşa gelip de Tahsin Kosif hakkında sallayan kardeşlerim çok yanlış yapıyorlar bence. Kimse kusursuz değildir ama bu kadar çabuk adam harcanmaz! Yazıktır...

Bu olayın başından beri bu yapılmadımı yeni birşey ortaya atıldı vay yönetim şöyle yapmış denildi sonra daha farklı duyumlar alındı yönetiminde haklılık payı var hocada bu davranışında yanlış denildi vs. bunları bu başlıkta yaşadık görüyoruzki kaos ortamı yatıştı hala o haklı bu haksız olayına takılıp kalıyoruz ben yeniliyorum sözlerimi bırakın bu iç çekişmeleri Samsunspora zarar veriyoruz yapıcı olalım yıkıcı değil..

cembaba

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 11 February 2009, 00:26:31
kardeşim zaten yönetim 21 şubatta dağılıyor gerek var mı sence?

Bence ercüment hoca ve takım için iyi olacağını düşünüyorum. Ayrıca Samsunspor' umuzun Taraftarnın vefakar olduğunu ve yönetimi de desteklemek adına gidiyoruz. Bakalım nasıl olacak..

termerüzgari

red_white

Samsundan gruplarıda bekliyoruz çünkü bu kilit maçımız arkadaşlarr

pitbul055

iyi bir haber.umarım birdaha böyle artislik yapmaz ercü

kadifekaleli

11 February 2009, 11:42:49 #350 Son düzenlenme: 11 February 2009, 11:44:24 kadifekaleli
Alıntı yapılan: pitbul055 - 11 February 2009, 09:39:54
iyi bir haber.umarım birdaha böyle artislik yapmaz ercü
Bence Samsunspor için büyük kayıp olmazdı gitmeyecekti zaten blöf yaptı bunlar ucuz oyunlar gidecem diyosan git lafını niye yioyosun. Kimi kandırıyo kimse bulunmaz hint kumaşı değil takım oturmuş gitseydi bu takıma sahip çıkacak Samsunun çocuğu hocalarımız çok. Takım Ercüment hocayı benimsemiş sonuçlar fena gitmiyo bi galibiyetten sonra kaç git neymiş birilerine kızmış SAMSUNSPOR bu haldeyken kimse artislik yapamaz kardeşim. Burda koca bi şehrin şerefi söz konusu başkana kızmış başkan takıma karışmış lan koca dünya şampiyonu parera ya Ali Şen karışıyo da sen kimsin ha noldu döndü geri adam gibi işini yapacak ona buna bakmıyacak sadece takımla ilgilenecek uymazsa güle güle EN BÜYÜK SAMSUNSPOR OKADAR

alisan5516

en fazla 2 hafta daha takımın başında yönetimle beraber gidecekmiş zaten BURDA BOŞ BOŞ KONUŞUYORUZ SAMSUNSPOR BİZİM AMA BİRİLERİ ELİNE GEÇİRMİŞ KAFASINA GÖRE TAKILIYO BU SAMSUNSPOR BİZİM SAMSUNLULAR OLARAK TARAFTAR OLARAK SESİMİZİ ÇIKARAMIYORUZ ARKADAŞLAR HER KAFADAN FARKLI SES ÇIKIYO TEK OLUP BİRLİK OLUP BİŞELER YAPMALIYIZ BIKTIK KENDİMİZİ KANDIRMAKTAN YETER ARTIK BU TAKIMIN BU KADAR İNSANIN HER HAFTA O STADI DOLDURANLARIN HAKKI DEĞİL BURALARDA OLMAK ...

pitbul055

Alıntı yapılan: kadifekaleli - 11 February 2009, 11:42:49
Bence Samsunspor için büyük kayıp olmazdı gitmeyecekti zaten blöf yaptı bunlar ucuz oyunlar gidecem diyosan git lafını niye yioyosun. Kimi kandırıyo kimse bulunmaz hint kumaşı değil takım oturmuş gitseydi bu takıma sahip çıkacak Samsunun çocuğu hocalarımız çok. Takım Ercüment hocayı benimsemiş sonuçlar fena gitmiyo bi galibiyetten sonra kaç git neymiş birilerine kızmış SAMSUNSPOR bu haldeyken kimse artislik yapamaz kardeşim. Burda koca bi şehrin şerefi söz konusu başkana kızmış başkan takıma karışmış lan koca dünya şampiyonu parera ya Ali Şen karışıyo da sen kimsin ha noldu döndü geri adam gibi işini yapacak ona buna bakmıyacak sadece takımla ilgilenecek uymazsa güle güle EN BÜYÜK SAMSUNSPOR OKADAR
Çocuk oyuncağımı bu işler??? Önce açıklama yapıyor, istifa ettim sebebini açıklayacak diye. Tam biz sebep beklerken, geri döndüğünü öğreniyoruz. Madem yönetimle görüşüp dönebileceksen, neden istifa kararını vermeden önce yönetimle konuşmuyorsun?

harbisamsunsporlu5517

polemik çıksın dıye ugrasmayın bir iki gün huzur olsun su sıtede yaw :D

beşnumara

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 10 February 2009, 21:17:25
iak5529 orjinaliyle yaz gerçekten kafiyeli olmuş ;) bu arada söğütlübahçeli çılgınlar grubu neden Sevdik Biz Çok yerine,Seviyoruz Biz Çılgınca-SÖGÜTLÜBAHÇELİ ÇILGINLAR sloganını kullanmıyolar fikir tabi :)
demek ki şuan sevgileri bitmiş kardeşim.önceden seviyolarmış. :D şaka bi yana da o zaman öyle esmiştir.senin dediğin daha güzel tabii.

King Of The North

Ercüment Hocamız döndü ama şu yönetim işi muamma oldu, umarım sağlam bir başkan çıkar da uçurur bizi süper lige.

Akyol

Alıntı yapılan: beşnumara - 11 February 2009, 12:47:02
demek ki şuan sevgileri bitmiş kardeşim.önceden seviyolarmış. :D şaka bi yana da o zaman öyle esmiştir.senin dediğin daha güzel tabii.
yok beşnumara onlar sonuçta o grubun liderleri benimki fikirdi sadece uzaktan söylüyoruz en nihayetinde onların sloganı saygı duymak gerekir ;)

cembaba

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 11 February 2009, 15:47:58
yok beşnumara onlar sonuçta o grubun liderleri benimki fikirdi sadece uzaktan söylüyoruz en nihayetinde onların sloganı saygı duymak gerekir ;)

Yok arkadaşlar ya :) DeBoCan kardeşim öyle düşünmüş hemde güzel geliyor kulağa diye.. Tribündekilerde Özümseyince böyle birşey çıktı. En nihayetinde böyle kaldı yani.. Bu arada demin idmandan geldim. Futbolcular, Ercüment Hoca, Teknik Heyete güvenimizin sonsuz olduğunu dile getirdik.. Gayet mutlu bir idman yapıyorlar şu anda :)

Akyol

Ooh yaa futbolcuların kafası rahatlasın hocamızda rahatladı sanırım herşey iyiye gidecek arkadaşlar görün bakın ali demişti diyeceksiniz ;)

Tribün_ali

ERcüment hocayla yola devam cok güzel oldu paralı bir başkanda oldumu başımızda güzel günler cok yakın