Coşkundere istifadan vazgeçti!

Başlatan Amsterdamli, 08 February 2009, 16:58:39

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

ercüment hoca vazgecmiş istifadan duyrulur..

MeL_55

AlıntıCoşkundere istifadan vazgeçti!

Samsunspor'da Karşıyaka maçının ardından istifa ettiğini açıklayan Ercüment Coşkundere takıma yeniden geri döndü.
Haftasonu oynanan Karşıyaka maçının ardından sürpriz birşekilde istifa kararı alan Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, Kulüp Başkanı Fuat Köktaş ve 2. Başkan İsmail Türedi ile yaptığı 1.5 saat süren bir toplantının ardından istifa kararından vazgeçti.

Coşkundere yarından itibaren görevinin başına geçerek, Göngören maçı hazırlıklarına devam edecek.

Haberexen.com

Sadece Samsunspor

helal olsun Ercüment hocam sanada bu yakışırdı allahına köle

şimşek_55

tek kelıme yazıyorum  buraya .Bunca olana  karsı  bazı seylerı  ıcıne  sındırerek Samsunspor sevdası  adına  gerı donen  hoca . ADAM GIBI ADAM ERCUMENT HOCAM. Gungorendekı  tezahuratımız  bu olsun arkadaslar.

maviay55

ADAM GIBI ADAM ERCUMENT HOCAM..bu güzel hbrden sonra qüngören taraftar görsün!!

ali ihsan

Keşke istifa etmeden önce başkanla bir araya gelip sıkıntıları giderebilselerdi.Umarım eski hava bozulmamıştır.Hayırlısı olsun.

kumköylü ahmet

oh beeeeeee bir nefes alalim soyle hocam basarilar allah yardimcin olsun
gungoren gorecek gununu

55.hakan

Haberi görünce sevindim böyle bir durumda güngören maçına girmek kötü olacaktı en azından önümüzdeki 3/4 haftaya rahat bakabiliriz.

red_white

ne 1000 kişisi 5000 kişi oluruz inş 1000 olsakta yeteriz onlara

celebi

SEVİNDİM DOĞRUSU İSİTKRAR AÇISINDAN İSABETLİ BİR KARAR OLMUŞ.

cembaba

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 10 February 2009, 21:17:25
iak5529 orjinaliyle yaz gerçekten kafiyeli olmuş ;) bu arada söğütlübahçeli çılgınlar grubu neden Sevdik Biz Çok yerine,Seviyoruz Biz Çılgınca-SÖGÜTLÜBAHÇELİ ÇILGINLAR sloganını kullanmıyolar fikir tabi :)

Sevdik Biz Çok daha güzel :D
Alıntı yapılan: iak5529 - 10 February 2009, 21:13:36
kardeşim o ne güzel yazı öyle yaa

bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan daha sesli söyle:

SAMSUN U L A N!

Eyw. Kardeşim beğenmene sewindim..

Ayrıca helal olsun Ercüment Hoca' ya.. Artık önümüze daha rahat bakabiliyoruz.

deado

her türlü İstanbul' a gitmek farz oldu.inşallah güzel bir organizasyon olur da Samsun' dan geliriz.dört gözle bekliyoruz.güzel günler bizleri bekliyor.

herkese sevgiler saygılar

Ertuğrul Sağlam

cembaba

Alıntı yapılan: deado - 10 February 2009, 23:02:10
her türlü İstanbul' a gitmek farz oldu.inşallah güzel bir organizasyon olur da Samsun' dan geliriz.dört gözle bekliyoruz.güzel günler bizleri bekliyor.

herkese sevgiler saygılar

Dediğine katılıyorum, bu ortamdan çok güzel günlere yakın olarak çıkacağız.. :)

merkez