Coşkundere istifadan vazgeçti!

Başlatan Amsterdamli, 08 February 2009, 16:58:39

« önceki - sonraki »

saffet

Sercan

şimşek_55

Arkadaslar tolga arkadasımıza   yapılan bu hareketı  dogru bulmuyorum . Lutfen herkesı elstırebılırız ama  sevıyeyı lutfen koruyalım .

guvener55

hoca yanlışından erken döndü çok şükür.hayırlısı olacaktır bizim için

Sercan

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 10 February 2009, 23:40:47
Arkadaslar tolga arkadasımıza   yapılan bu hareketı  dogru bulmuyorum . Lutfen herkesı elstırebılırız ama  sevıyeyı lutfen koruyalım .

Adam felaket tellalı bırakta bizde yapalım birşeyler.Merak etme takımda yolunda gitmeyen birşeyler olursa o yine ortaya çıkar...

Yalnızca BİZ

Harika bir haber.... Güngören elimizden kaçamayacan...

şimşek_55

Bu burada  yazan  herkez ıcın gecerlı. Gerek yok boyle seylere  burada yazan  herkes Samsunsporlu ve samsunspor ıcın yazıyor.Dusuncelere farklı olsada  kaıde  aynıdır .

emre

oooooooohhhhhhhh beeeeeee!!    :o  ;D
artık akalım güngören e..

merkez

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 10 February 2009, 23:40:47
Arkadaslar tolga arkadasımıza   yapılan bu hareketı  dogru bulmuyorum . Lutfen herkesı elstırebılırız ama  sevıyeyı lutfen koruyalım .

hangi seviyeden bahsediyorsun sen kardeşim.iyi günde ortalıkta olmayıp,kötü günde kan emmek için ortaya çıkmaktan mı.

burada samimi duygularına inandığım bir tek kardeşime arkadaşıma laf etmem, ettirmem.

ama samsunspor üzerinden şahsi menfaatlerini,kişisel egolarını tatmin etmek isteyenleri de asla affetmem

şimşek_55

polemıge gırmek ıstemıyorum. Sevgılı Samsunıye bu konuda sozum var.

merkez

özelden girelim istersen polemiğe,anlat bana...sen de ercüment hoca gittiğinde eyyamcılık yapmıştın şimdi oh diyorsun ne oldu da fikirlerin değişti

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 10 February 2009, 23:59:02
polemıge gırmek ıstemıyorum. Sevgılı Samsunıye bu konuda sozum var.

Polemiğe girmek istemiyorsan boşver Tolga'yı, Tolgahan ve dans ekibini... Sen kendi yorumlarını yap arkadaşım.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: iak5529 - 10 February 2009, 20:56:05
bu mutlulukla bu site istanbula gider arkadaş mehmet yılmaz abii duy bu sesi seviyoruz seni götür bizi istanbula  :P

Uçak gidiş geliş 180 YTL... Sabah git, akşam gel. :) Beni de çekerseniz sevinirim gençler.

Eve yeni geldim ve Ercüment Hocanın dönüş haberini okudum, başkanın dediği gibi aklın yolu bir. Yalnız sitede dolmuşa gelip de Tahsin Kosif hakkında sallayan kardeşlerim çok yanlış yapıyorlar bence. Kimse kusursuz değildir ama bu kadar çabuk adam harcanmaz! Yazıktır...

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: sBc-55 - 11 February 2009, 00:23:35
Ercüment hocaya geri döndüğü için teşekkür ve bazı kişilerin istifası için yarın tesislerde olucaz herkezi bekliyoruz.( 1.30 )

kardeşim zaten yönetim 21 şubatta dağılıyor gerek var mı sence?

deado

kesinlikle samsuni ye katılıyorum.bir anlık öfkeler hep zarar getirir.biz takımımızın ve hocamızın arkasında olalım yeter. bizim için tek gerçek samsunspor aşkıdır.gidelim yarın hocamızı takımımızı destekleyelim bu yeter.işten izin alabilirsem ben de oradayım yarın, ya da kaçmak lazım artık yapacağız bi şeyler :)