Coşkundere istifadan vazgeçti!

Başlatan Amsterdamli, 08 February 2009, 16:58:39

« önceki - sonraki »

merkez

Biz taraftar olarak bile bazen tribünden hocaya müahale ediyoruz,onu çıkart bunu sok diyoruz ki,bu takımın tüm sorunlarının altına girmiş biz evimizde uyurken ertesi günkü  ödemelerin kaynağını yaratmaya çalışmak için evine dahi gitmemiş bir başkan neden söyleyemesin...

Kaldı ki,maç öncesi kurulacak kadroya karışmak ve hocayı yönlendirmek başka,devam eden maç esnasında hocaya endişelerini söylemek başka

Bekleyip göreceğiz,bakalım Ercüment Hoca ne söyleyecek...

arena55

ya arkadasım nıye yorum yapmayalım bu takım bızımse dogrunun yanında olmak bızım hakkımız evt hocam haklısın ama bızı yolda bırakma bu shır sana ınandı olume kadar arkandayız

ali ihsan

Türkiye'de bütün başkanlar teknik adamların işine karışır.
İsmail Uyanık'tan tutun Aziz Yıldırım'a kadar hepsi.Böyle bahane olmaz.Yakışıkta almaz.Derdin varsa gider kulüp başkanına anlatır çözüm ararsın.

ILUVATAR

Tek gercek Buyuk SAMSUNSPOR taraftarı.Bu taraftar ne acilar gordu ne acilar yasadi ama takimini hic bir zaman yanliz birakmadi . hep birlikte tribunlerde omuz omuza bagirdi . bugun oldugu gibi. Ama ercüment hocanin istifasi olmadi. olmamalıydı.bekleyip gorecez ama boyle birakip gitmek Samsunspor ve buyuk Samsunspor taraftarina yapılmamalı.

guvener55

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 08 February 2009, 21:55:32
Türkiye'de bütün başkanlar teknik adamların işine karışır.
İsmail Uyanık'tan tutun Aziz Yıldırım'a kadar hepsi.Böyle bahane olmaz.Yakışıkta almaz.Derdin varsa gider kulüp başkanına anlatır çözüm ararsın.

ben fuat başkanın böle bişe yapacağına ihtimal vermiyorum.bence başkanı çekemeyen yöneticilerin bi oyunu bu.içerde huzursuzluk yaratmaya çalışılıyor.hoca da bunlara tepki olarak bunu yapıyor ama bence başkanla hoca bi araya gelip bunu halletmeliler.yani bence şuan herşey başkanın elinde.bu işi onun çözmesi lazım

Baskent_Samsunspor

eğerki ercü bu sebebten takımı bıraktıysa yazıklar olsun

adam gibi çık açıkla niye bıraktığını taraftar en sonun da birbirine girecek

55.hakan

bütün neşem gitti kazanma sevinci sıfır şu an bu gece rahat uyuyacağım dedim ama yalan oldu.. düşman sevindirmek değilde ne bu şimdi..

Kadir ÇELEBİ

Sorunun ne olduğunu bilmiş olmakta pek önemli değil önemli olan bir an önce yönetim ve hoca bir araya gelip bu sorunu ortadan kaldırmalılar
Kaos ortamına ihtiyacımız yok bizim

ramcQ_55

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 08 February 2009, 17:17:56
Göreve gelirken sıkıntıları biliyordu zaten kendisi.Şimdi çıkıp sıkıntıdan filan söz etmesi hoş değil.
Sezon sonuna kadar takımın başında kalmalıydı  en azından.
Samsun'un çocuğu dedik bağrımıza bastık ama olmadı bu Ercüment Hoca hiç şık olmadı ...

bune arkadaş yaaa katılıyorum sana
tam düzelcez derken hocanın yaptığı işe bak olacak işmi arkadaş gelde siniz krizi gecirme şimdii >:( >:( >:( >:(

Sercan

Ne zaman birşeyler iyi gitse hemen sorun çıkıyor.Anlamıyorum ne zaman gülerken ağlamak bize kısmet olmuyacak...

Baskent_Samsunspor

08 February 2009, 23:12:39 #115 Son düzenlenme: 08 February 2009, 23:13:19 samsuni
valla hiç lafımı esirgemiyeceğim kusura bakmasın lar bizi böyle sap gibi ortada bırakıp -haftaya açıklarım benim samsunsporda görevim bitmiştir diyen adam-    benim içinde bitmiştir....

vallahi billahi ayıptır

halen sinirden titriyorum yaa

yönetime kızmış olsan bile çık bi açıklama yap kardeşim yaa niye bu taraftarı deli ediyorsunki

seckin55

şimşek_55

INADINA  BU SEHRIN COCUGU COSKUNDERE

Kaya

8 Şubat 2009

Kırmızı-Beyazlı takımın Başkanı Fuat Köktaş, teknik direktör Ercüment Coşkundere'nin istifasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Coşkundere'nin istifasıyla ilgili ellerine bir yazının ulaşmadığını belirten Köktaş,''Hocanın niye böyle bir karar aldığını bilmiyorum. Ben de istifa ettiğini sizlerden duydum. Üzüldüm. Üzüntüm gelip bizle konuştuktan sonra kararını vermeliydi. Yaptığı etik değil'' diye konuştu.

Samsunspor'un hiçbir zaman hocasız kalmayacağını da ifade eden Başkan Köktaş,''Yarın yönetim kurulumuzla toplanıp durum değerlendirmesi yapacağız. Biz kendi çocuklarımıza sahip çıkmıştık. Samsunspor kesinlikle hocasız kalmaz. Böyle anlamlı bir galibiyetten sonra istifa hiç de hoş değil'' ifadelerini kullandı.
                                 bankasyabirincilig.com.tr

Recep

İNADINA SAMSUNSPOR
ercüment çoşkundere posta koymaya kalkmasın