Coşkundere istifadan vazgeçti!

Başlatan Amsterdamli, 08 February 2009, 16:58:39

« önceki - sonraki »

berusa55

Başkan güzel demiş. Daha ne denebilir. Yarın her şey su yüzüne çıkar sevgili arkadaşlar. Hiç konunun içeriğini bilip bilmeden biribirimiz kırmayalım. Bir yarın olsun bakalım ;)

Recep

08 February 2009, 23:44:27 #121 Son düzenlenme: 08 February 2009, 23:47:58 samsuni
aferin çoşkundere günümüzü mahv ettin
aferin sana bu taraftarı birbirine düşürdün

Sadece Samsunspor

08 February 2009, 23:45:26 #122 Son düzenlenme: 08 February 2009, 23:48:13 samsuni
Alıntı yapılan: recep55 - 08 February 2009, 23:44:27
aferin çoşkundere günümüzü mahv ettin 
aferin sana bu taraftarı birbirine düşürdün

suçu sadece ercüment hocaya yıkmakta etik değil recep abicim ;)

Kaya

08 February 2009, 23:59:06 #123 Son düzenlenme: 09 February 2009, 00:00:53 iak5529
Geçtiğimiz sene Fuat başkan veya Ercüment hoca varmıydı?

Geçtiğimiz sene bu sitede hepimiz varmıydık?

eee o zaman birbirinizi neden kırıyorsunuz anlamıyorum kim için neden burda baki olan SAMSUNSPOR .

SAMSUNSPOR için ne en iyisiyse ne en hayırlısıysa o olsun bekleyip görelim kişiler üzerinden birbirinizi kırmayı ne kadar seviyorsunuz sakin olun

Sercan

Evet Ercüment hocayı bir dinleyip neyin ne olduğunu anlamak lazım..

guvener55

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 09 February 2009, 00:05:59
Evet Ercüment hocayı bir dinleyip neyin ne olduğunu anlamak lazım..
[/quote
katılıyorum biz sadece gördüğümüz kadarıyla yorum yapıyoruz iç yüzünü hoca anlatır bizde öğreniriz

Sercan

Hoca bugün maçta klübeden resmen yırtındı adam maçı almak için hemen art niyetli düşünmeyelim...

HoliganSamSunLu

Bu ne yaaa Maçı kazanmanın sevşnciyle girmiştim siteye bu başlık psikolojimi bozdu hiçmi düze çıkamıcaz biz

Ertuğrul Sağlam

ercü hocanın istifa ettiği doğru konuşmasını maçtan sonra bir spor muhabiri abimizin kamerasından izledim hatta giresun maçı öncesinde hoca ile bire bir konuştum samsun halkının tutumundan çok şikayetçi idi samsunun kendi gibi öz evlatlarına ship çıkmadığını kararlarını desteklemediklerini söyledi sanırım istifa nedenlerinden biriside bu  

55.hakan

cantuğ hoca da istifa edip biraz uzaklaşmıştı cantuğ hocayı geri döndürmek için baya bir caba harcanmıştı ercüment hocanın da bir amacı da şehrin dikkatini çekmek olabilir ama yarın ortaya çıkacak herşey

55cem55

ya nasıl bi şehir nasıl bi takım anlamak zor gercekten biraz rahat olmaya gelmiyor batıyor herkese heralde rumhumuzda sadistlik var galiba biraz kazandık ümitlendik kazanıyoruz ya tuhaf bişeyler oluyor yaa olmaazzzz..hiçbişeyin ii gitmemesi lazım öldürmüyolarda  süründürüyolar..

maçı kazanmanın huzuruyla çıktım yeşilköyde takıldım geldim maç sonu yorumlara bakmak için girdim siteye gecenin bu vakti zehir oldu..

vallahi kafam karıstı artık anlamaya çalışmakta zor yılan hikayesi heryer davos samsunda..

one mınute diyorum ya one mınute olmaaazzz..bizim karakterimizmi bi garip yoksa samsunlu olarak anlayamadım ...

Mert

Bazılarımız demişki ercüment hocasız da Samsunspor başarılı olur.Hayır katılmıyorum.Ercüment hoca hayrettin gümüşdağ vakasından sonra Samsunspora düzen,disiplin ve iyi bir futbol anlayışı getirmiştir.Herşeyden önce disiplin şart zaten bu tür camialarda.Adam yalakalık yapana postayı koydu kadro dışı bıraktı örneğin;sefa.Laubali davranan adamı sert dille uyardı örneğin;sercan (bakın şimdi aslanlar gibi çıkıp oynuyor.Taraftar da onu bağrına basıyor.)Düşünün bu takımda hayrettin gümüşdağın halen göreev yaptığını.Sakaryadan bile kötü durumda olurduk belkide.Ben bu konuda taviz veriyorum çünkü elimizdeki değeri anlayamıyoruz.İstifasının nedenini bilmiyorum fakat ercüment hocaya giderse gitsin gibisinden söz edenleri mütevazi olmaya çağırıyorum.Tamam hiç kimse Samsunspordan büyük değil ama ercüment hoca Samsunspor ruhunu bizzat yaşamış birisidir...

cem 55

giden gider kalan saglar bizimdir kimse samsunspordan büyük degildir isimler gelip geçiçidir bizim için sadece samsunspor vardır eger işine karışıldıgını düşünüyorsa gider başkanla konuşur ortak nokta bulmaya çalışırdı sorun konusularak çözülebilirdi kamuoyunun önünde böyle polemiklere girmesine gerek yoktu bide bu sitede her kötü haberde ortaya çıkan kara gün dostları size burda ekmek yok siz kendinizi biliyosunuz sitedeki herkeste sizin amacını biliyo o yüzden başka kapıya İNADINA SAMSUNSPOR

umuttekin55

bi işler dönüyor ama hadi hayırlısı...

FaT1h

HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SAMSUNSPOR
İNADINA SAMSUN BEEE