Coşkundere istifadan vazgeçti!

Başlatan Amsterdamli, 08 February 2009, 16:58:39

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: tolga - 08 February 2009, 18:44:11
eğer bir yönetici takımıda şu oynar bu oynamaz diye hocanın işine karışırsa  gönderdikleri hayretin kadar değer vermiyorlarsa takımı bu kadar ilgisiz kalıyorlarsa hayretin gibi yalamalık yapmıyorasa çünki ne derlerlerse hayretiin onu yapıyordu onun için bir duruş sergilemiştir taktir ediyorum 10 maç ta 10 puan aln hayrettin 10 maçta 16 puan aln ercüment taktir kamoyunun saygılarla

tolga sana ilk defa katlıyorum, adamlar resmen ilk 11i bile kendi kuracaklarmış, sefanın takıma geri dönmesi içinde hocanın gitmesini bekliyorlardı ben zaten istifayı bekliyordum ama maçtan sonra değil

celebi

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 08 February 2009, 18:47:58
tolga sana ilk defa katlıyorum, adamlar resmen ilk 11i bile kendi kuracaklarmış, sefanın takıma geri dönmesi içinde hocanın gitmesini bekliyorlardı ben zaten istifayı bekliyordum ama maçtan sonra değil

ya arkadaşım şunu adamın ağzına gitme ya

şimşek_55

Celebı kardeısm kımı  getırıonuz takımın basına . KApucu-Ahmet ERtem .YOnetımden once sen acıklama yap ıstgersen

celebi

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 08 February 2009, 18:53:45
Celebı kardeısm kımı  getırıonuz takımın basına . KApucu-Ahmet ERtem .YOnetımden once sen acıklama yap ıstgersen

git başkasına salça ol hadi başka kapıya

cembaba

Alıntı yapılan: celebi - 08 February 2009, 18:55:11
git başkasına salça ol hadi başka kapıya

sinirim bozuktu gulesım geldı ya :D

Kaya

herkes kendi işine baksın yaa kırk yılda bir site ye girip hergün burda vaktini harcayan insanlara sallamayın şu an biz üzgünüz ya siz >:(

Baskent_Samsunspor

Alıntı yapılan: iak5529 - 08 February 2009, 19:00:19
herkes kendi işine baksın yaa kırk yılda bir site ye girip hergün burda vaktini harcayan insanlara sallamayın şu an biz üzgünüz ya siz >:(
üzgün değil çok sinirliyiz aksine  >:(

şimşek_55

Arkadasım  neden ıstıfa ettıgının nedenlerıde  burada acık. BIr kısı basarılı oldugu bır yerde ıstenmıyorsa neden dursun.Tarafratı goruyorsun hemen arkasından  cekıldı karsısına gectı.Ama bu taraftara kendısı  sahada cevabını vcermıstır. Lıg 1,2,3  ncusu yendı.  Sımdı  yonetıme ve samsunspor camıasına  hafta ıcınde gereken yanıtını  verecektır.SAbredelım

delikurt 55

Yazık oldu ama ben düzeleceğine eminim arkadaşlar çünkü aynı olay sbk dada oldu şimdide bizde Samsundaki arkadaşlar baskı yapsın kesin döner.

mehmet yılmaz

Maçtan çıktıktan sonra bir telefon geldi ve "Ercüment Coşkundere'nin istifa ettiği" söylendi. Ciddi bir sürpriz oldu bu haber. Mutlaka bir nedeni var, bizim de bazı tahminlerimiz var ama gerekçeleri görmek gerekiyor. Aslında hadiseye Ercüment Coşkundere isminden yola çıkarak da bakmıyorum. Bence onca tüketilmişliğine rağmen halen bir futbol şehri olan Samsun'un reçetesi Samsunlu hocalardadır. Bu kentten olmayan kişilerin gelip kısa sürede neler aldıkları ve ne verdikleri hepimizin malumu. Netice itibarıyla biz Samsunlular, Samsunsporlular burada kalıyoruz; biz bize kalıyoruz.

Hadisenin ayrıntısını bilmiyorum ama bir iletişim eksikliği olduğu kanısındayım. Kartal maçından sonra galibiyetten çok taraftarlarla Burhan arasındaki yanlış anlaşılma konuşulmak zorunda kalınmıştı. Şimdi ise çok kritik bir galibiyet elde ettik ama onun sevincini bile yaşayamadan hoca kriziyle karşı karşıyayız.

Samsun'un Samsun'dan başka dostu yok derken Samsun'un Samsun gibi bir sıkıntısı olduğunu da unutmamak lazım. Şöyle gönül rahatlığıyla bir galibiyet sevinci bile yaşayamıyoruz...

Baskent_Samsunspor

samsunspor taraftarları kendi muhasebesini çok ii yapar rahat olun kimin tepesinde kimin arkasında duracağını çok ii bilir

delikurt 55

Burada hocamıza destek olmamız lazım arkadaşlar hemen pes etmemek lazım.
Samsunspor'umuz bu saatten sonra yeni hoca ile çalışamaz benim düşüncem.

Recep

08 February 2009, 19:07:50 #72 Son düzenlenme: 08 February 2009, 19:15:05 recep55
tolga ve şimşek 55
adamın biri (bu saaten sonra öyle )bırakıp kaçtı diye onun üzerinden hiç ama hiç kimse bize salça olmaya kalkmasın bu kadar söylüyorum ve burada onun ağzıyla konuşup sağa sola çamur atmayın eğer ki adam sa kendi açıklasın onu şu anda Samsunda dinleyecek bir sürü kanal bir sürü gazete var
zamanı gelince açıklayacam demek terbiyesizliğin en beteri madem şimdi zamanı değil neden şlimdi kaçtın çingeneye beylik vermişler ilk önce babasını kesmiş aynı o hesap
yani polemik yapıyor bey efendi
eğer bizimle bir derdi olan varsa istanbuldayız hepimizin mekanı belli senede 3 veya 4 defada Samsuna geliyoruz herkesle her ortamda görüşebiliriz

celebi

08 February 2009, 19:10:54 #73 Son düzenlenme: 08 February 2009, 19:18:45 samsuni
Alıntı yapılan: recep55 - 08 February 2009, 19:07:50
tolga ve şimşek 55
adamın biri (bu saaten sonra öyle )bırakıp kaçtı diye onun üzerinden hiç ama hiç kimse bize salça olmaya kalkmasın bu kadar söylüyorum ve burada onun ağzıyla konuşup sağa sola çamur atmayın eğer ki adam sa kendi açıklasın onu şu anda Samsunda dinleyecek bir sürü kanal bir sürü gazete var
zamanı gelince açıklayacam demek terbiyesizliğin en beteri madem şimdi zamanı değil neden şlimdi kaçtın çingeneye beylik vermişler ilk önce babasını kesmiş aynı o hesap
yani polemik yapıyor bey efendi
eğer bizimle bir derdi olan varsa istanbuldayız hepimizin mekanı belli senede 3 veya 4 defada Samsuna geliyoruz herkesle her ortamda görüşebiliriz

recep abi tamam yazma.boş ver.

GurbetciFanatik

ERcümet hocanin gitmesi BENCE iyi olmaz tabi sorun ne onu bilmiyoruz...
Benim Korkum ercüment hocaliktan ötürü menbajerlik yapiyor düsünün bi gitse baska takimla anlassa  alacagi ilk isimler yeni takimina   TURGUt , MURAT , OKTAy , SECAN  hemen kapar .
Insallah sorun cözülür takim yerine oturuyor bu genclerle ayni takim bozulmasa seneye cok iyi olurdu ama napalim kader kismet.