Coşkundere istifadan vazgeçti!

Başlatan Amsterdamli, 08 February 2009, 16:58:39

« önceki - sonraki »

samsunmania

08 February 2009, 19:15:18 #75 Son düzenlenme: 08 February 2009, 19:18:37 samsunmania55
Alıntı yapılan: celebi - 08 February 2009, 19:10:54
recep abi tamam yazma.boş ver.

Recep lütfen sakin ol kardeşim.

Fikirlerini yazan arkadaşlarımın yaşa ve diğerlerinin fikirlerine saygı göstermesini rica ediyorum. Belki bildiğimiz, belki bilmediğimiz bir nedenden istifa eden Coşkundere ya kendisi açıklama yapacak ya da yönetim.
Burada birbirimizi kırmanın nedeni yok. Eğer bir kırgınlık varsa zaten yönetim gereğini yapacaktır.
Yönetim istifa gibi trajikomik söylemlere de gerek yok. Talipli var bizim mi haberimiz yok acaba.
Recep 35 yaşındadır. Biz ağabey dendiği zaman kafamızı öne eğdik, fikrimizi de efendice söyledik. Böyle öğrendik.
Küçüklere de bu yakışır.

HaSaNCaN

yenilseydik kesinlikle istifa etmezdi bende blöf yapıyor kesinlikle geri döcecek. değerinin anlaşılmasını istiyor.

cembaba

Gerçi şimdi herkes sinirli o yüzden bu kadar gergin yazışmalar oluyor. Açıklamaları beklemek en doğrusu olacak gibime gelmekte. Bekleyip görelim arkadaşlar..

samsunmania

Alıntı yapılan: CemBaba - 08 February 2009, 19:17:15
Gerçi şimdi herkes sinirli o yüzden bu kadar gergin yazışmalar oluyor. Açıklamaları beklemek en doğrusu olacak gibime gelmekte. Bekleyip görelim arkadaşlar..

İşte budur. Sakince bekleyelim.

Tufan

ya bu işten birşey anladıysam ne olayım bugün 10bine yakın taraftar vardı statta tribünler iyiydi takım iyiydi kazandık ama yok rahatlık batıyor. >:(

ugrass

yav hep duygu sömürüsü :@ gerek warmı yaa kim alır seni samsunsporu sampiyonmu yaptın? kabahat samsunsporda abi göndercen ya daha almıcaksın.. ;) yaptıgı ayıp..samsunspordaki ortam diyor.. kaç hafta oldu ancamı anlamıs ortamı..AYIP..!

ugrass

KİM NE DERSE DESİN EN BUYUK SAMSUNSPOR TARAFTARI.. iyi günündede kötü günündede hep yanında hep destek veriyor... helal olsun bu buyuk taraftara.. samsunsporun kimseye ihtiyacı yoktur...

jean

ben hocayla telefonda konustum donmesi soz konusu degilmis sorumlu larak yonetimdkei kisileri kasdediyor isine karisiyorlarmis kim gelecekl sorusuna ise onlar bulurlar hocalarini diye cevap verdi

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: jean - 08 February 2009, 20:01:37
ben hocayla telefonda konustum donmesi soz konusu degilmis sorumlu larak yonetimdkei kisileri kasdediyor isine karisiyorlarmis kim gelecekl sorusuna ise onlar bulurlar hocalarini diye cevap verdi

aynı dediğim gibi işte

Sercan

ben maçtan çıkar çıkmaz duymuştum ama inanmamıştım...Demek doğruymuş...

cembaba

Alıntı yapılan: jean - 08 February 2009, 20:01:37

abi doğrudur öyle bişey olduğu o zaman yönetim' e çok büyük tepki gelecektir. İyi giden takımı bozmaya çalışıyorlar..

never.55

aldığımız duyumlara gore yonetimden birileri (f..... a..... ve t..... k....)gıresun maçında tırbunden hocanın işine karışmışlar onu oynat bunu oynat onu çıkar bunu sok ve bunu şeref trıbununden bağırarak yapmışlar.bunun uzerıne hoca doğal olarak işine karışılmasını ıstememiş teknık konulara.ki hocaya karışmak çok yanlış bence bu takımıın teknık dırektoru ve çok başarılı..o geldıkden sonra takım ızlemeye başladık keyıf alıyoruz..ancak hocanın işine karışan yonetıcılerıde kınıyoruz..bırakın herkes şini yapsın..hoca sıze gelıp takımı şoyle yonetın dıyomudur ??kı sız takımın teknık konularına gırıyosunuz..ercument hocanın gıtmemesı için herşeyı yapalım arkadaşlar

Recep

Samsunspor Teknik direktörü Ercüment Cuşkundere'nin istifa ettiğini açıklamasının ardından, gerekçe olarak "Yönetimin işine karıştığı iddialarının" ortaya atılmasına Başkan Köktaş tepki gösterdi.
SADECE HAKAN KART GÖRECEK DEDİM
İstifayı basından duyduğunu belirten Köktaş, "Aramızda herhangi bir şey geçmiş değil. Ben bu kulübün başkanıyım, bu kulübü temsil ederim, yönetirim ama görev dağlımına da hassasiyetle dikkat gösteririm." dedi. Hocanın işine karıştığı iddialarını reddeden Köktaş, "Bugüne kadar hocanın işne karışmadım sadece son Giresunspor maçında devre arasında -Hakan Koçaslan'ı değiştir, kırmızı kart görecek dedim- değiştirmedi, o da kırmızı kart gördü." diye konuştu.
SAMSUN ÇOCUĞUNA YAKIŞMADI
Başkan Fuat Köktaş daha sonra sözlerini, "Ercüment Coşkundere bu kentin çocuğu, onu bu şehir büyüttü. Hocalıkta da Samsunspor büyütüyor. Ercüment hoca Samsunsporla, Türkiye çapında ün kazanıyor. Samsun'un bir çocuğu olarak istifa etmeden önce gelip benimle konuşmasını beklerdim. Bu tavır hoş değil ve ben bu tavrı Samsun çocuğu olan birisine yakıştıramadım. Keşke bana gelseydi" şeklinde sürdürdü. Fuat Köktaş, disiplinden ve kurumsal yapılanmadan asla taviz vermeyeceklerini ancak bu tür meseleri de aile ortamında çözecek kadar deneyimleri olduğunu sözlerine ekledi. gazete55.net

bi açıklamada ercüment çoşkundereden bekliyoruz

**KaR6**

takım iyi giderken böylesi bir istifa hiç hoş değil.. eğer sebep üstte yazıldıgı gibiyse serkan aykut un neden takımı bıraktıgının iyice bir açıklanması gerekir.. biz dediğimizde kötu olduk, bize bakışlar değişti..

bence geri dönüş olur ama hayırlısı artık..

**KaR6**

Alıntı yapılan: tolga - 08 February 2009, 18:44:11
eğer bir yönetici takımıda şu oynar bu oynamaz diye hocanın işine karışırsa  gönderdikleri hayretin kadar değer vermiyorlarsa takımı bu kadar ilgisiz kalıyorlarsa hayretin gibi yalamalık yapmıyorasa çünki ne derlerlerse hayretiin onu yapıyordu onun için bir duruş sergilemiştir taktir ediyorum 10 maç ta 10 puan aln hayrettin 10 maçta 16 puan aln ercüment taktir kamoyunun saygılarla

oo geldin mi kara gun dostu? ? karıstı ya ortalık ilk senin geleceğini tahmin etmiştim.. çok bilmiş, acıklasana serkan aykut neden kadro dısı (!) bıraktı kendini? tek taraflı konusmayın adam olun adam!!