Coşkundere istifadan vazgeçti!

Başlatan Amsterdamli, 08 February 2009, 16:58:39

« önceki - sonraki »

tolga

bak sevgli recep kardeş burada bazı gerçekler var  ama sen istediğin gibi yorumlarsın dsaygı duyarım ama o kadar aşikar olaylar varki sen belki bilmiyorsun veya biliyorsun daha ilk maçta işine karışmıyoruz diyen insanlar bu takımda sefa sercan oynamaz gibi yorumlarıyla ilerleyen haftalarda değişik isimlerle bunu devamlı yapmışlar  ercüment hayrettin değil ki kukla gibi oynansın veya samssunlu hangi hoca olursa olsun samsunun öz evledı diyenler ne kadar destek vermişler hocaya haber gazetesinde şehrin ilgisizliğinden yakınanlar takıma ne kadar ilgi göstermişler her ey para değil birazda gönül almak önemli sefayla ilgili hiç bir sorun yok emin olun millet yanlış aktarıyor

guvener55

ya nerden çıktı şimdi bu yaa bırakma hocam bizi.bişeler yapalım beyler kafa kafaya verelim bi çözüm bulalım yapabileceğimiz bişe varsa

Sadece Samsunspor

hayrettin hocaya yönetim tarafından verilen desteğin %de kaçı bu hocaya verildi söylermisiniz ?

**KaR6**

su anda inandım ki asıl kukla sensin :) milleti yanlış yonlendirme, 2 gram delikanlı ol.. ya bildiklerini anlat ya biliyomuş gibi yapma cidden komik duruma düşüyosun..

benim hocanın geri döneceğinden suphem yok.. birşey bildiğimden değil ama dönecektir gibi geliyor.. daha iyi bir teklif yoksa işin içinde muhakkak döner..

ugruna ne kanlar dokulen kale o kadar kolay terkedilmez..

cem and naz55

buyur burdan yak mutlaka kendine göre geçerli sebebi vardır

BafraBelediyespor

Sakami bu yaa... biraz düzeliyoruz.. belki daha yukari gideriz diyoruz hoca istifa ediyor... yazik yazik...

cembaba

Hadi bakalım gene ikilem içersindeyiz.. Şimdi ne olacak.. Biz neye ve kime inanacağız?

Sercan

Napalım yzy'ye oy verip kendi takımımıza mı sövelim?Takıma destek mi olmayalım?

Ne yapsak hep ters tepiyor...

cembaba

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 08 February 2009, 21:10:01
Napalım yzy'ye oy verip kendi takımımıza mı sövelim?Takıma destek mi olmayalım?

Ne yapsak hep ters tepiyor...

hakket ha aslında ters yapsak istediklerimiz olur mu ki :D

maviay55

>:( >:( >:(yaw qardasım bizim hiç yüzümüz gülmicek mi yaa sewincimizi paylaşmaya foruma kostum okuduqum habere bak gardaş yaa yok böle bişi ya  >:( >:(

merkez

Tolga herşey para değil diyen sen misin,iananımıyorum bunu dediğine !! Varsa bir sorun maç sonrası çatır çatır söylersin,kimsenin bu takımın tekerine çomak sokmaya hakkı yok.Kim olursa olsun..
Buna bu takımın gerçek sahibi taraftar izin vermez...

BİZ NE ÇİLELER ,NE ACILAR ÇEKTİK AMA ASLA BU GEMİYİ TERKETMEDİK

Sioux

Tolga ne diyorsa tersine inanın. kötü bişey olsada gelip yazsam diye bekler. hyırlı bir cümlesi yoktur. olmazda. 

red_white

tolga Samsunspor güngörende yenilcek de lütfen tersi çıkar  8)

emre

yaa arkadaslar su an yorum yapmamak en doğrusu bence bi bekleyelim acıklamalar gelsin.bosuna birbirimizi kırmamıza gerek yok.herkes sinirli ve bundan dolayı sağlıklı düsünemiyor bence.

55.hakan

fuat başkan hakan ı çıkar kart görecek demiş bu yanlış ercüment hoca nın rahatsızlığını onunla konuşmaması ayrı bir yanlış çocuk gibiler koca adamlar olacaklar birde.koskoca bir takımın kaderiyle taraftarın da hayalleriyle oynamaya hakları yok