Bank Asya 1.Lig 14.Hafta | Samsunspor'umuz 2 - 1 Kasımpaşa

Başlatan MeL_55, 23 November 2008, 17:14:01

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Volkanın golünun pasını kim attı yaa bilen yokmu arkadaşlarr

Baskent_Samsunspor

Samsun-Güngören

maviay55

Alıntı yapılan: Samsun-Güngören - 29 November 2008, 16:06:50
Süper Lig Yakışır Bu Büyük Taraftara
eywallah kardeşim...amatöre düşse bile armanın peşindeyiz!!  ;)

cem 55

turgay attı kardeşim mactaki tek olumlu hareketi ama olsun bayram 1 hafta önceden geldi

Baskent_Samsunspor

yenilsende yensende kalbimiz sende iyi günde kötü günde seninleyiz senle

Mert

haftaya da gaziantepi yendikmi bayramı görün siz  :D

FaT1h

cem 55

ah be hoca su forumdaki herkes söylüyo su oktay-volkan-murat yıldırımı aynı anda oynat gerisini düsünme 3 ü aynı anda oynayınca hemen atak yapmaya baslıyoz takım canlanıyo ne için var senin artist sercanla kazma hakanla ne olur hoca ya 1 maç su 3 lüyle basla maca bak gör nasıl oynuyo takım

maviay55

ben kaçar beyler tadını çıkarcam bu galibiyetin vizelerle birlikte süper bi maç izledim..ii ki girdim nete ii ki izledim bu maçı..haydaaaaaa.........samsunspor olleeyy çok mutluyum yaww...slm olsun herkese burası kastamonu kyk  ;D

tanju55

volkan tam bir joker yaa...
topu ayaginda iyi tutabilen...rakibi oyundan kolay düsürebilen...
sonradan girip takimini hareketlendiren bir futbolcu...

Shane_Falco

Alıntı yapılan: cem 55 - 29 November 2008, 16:07:50
turgay attı kardeşim mactaki tek olumlu hareketi ama olsun bayram 1 hafta önceden geldi
Eyv. kardeşim saolasın valla görmesem biri sölese turgay böle pas attı die inanmam :D:D

kumköylü ahmet

yasasin samsunspor daha iyi olacagiz kasimpasa en kötü macimiz olsun selamlar

Sol Açık

Oh be, bu hafta diğer maçları takip etmek de pek keyifli olacak. Herkesin puan kayıplarını, biz ne yapacağız korkusuyla düşünmeden...  ;D ;D ;D

GençKozluklu

Haftayada kazanacağız. Ben buna inanıyorum. Bu takımda iş var. Yeterki moraller bozulmasın. Yenilseydik her zamanki gibi haketmeden yenilmiş olackatık. Ancak bu sefer o kadar kaçırmamıza karşın kazandık.

3 maçtan da 9 puan çıkabiliriz. Bu takım yeterki istesin.