Bank Asya 1.Lig 11.Hafta Samsunsporumuz-Kdç.Karabükspor

Başlatan samsunmania, 03 November 2008, 00:49:53

« önceki - sonraki »

edmontdante

Maçın analizine bence de gerek yok.Şu örnek her şeyi ortaya koyuyor.Karabük 1-1 i yakalamış.Samsun'da 1-1 yakalayan takım çekilir defansa normal olarak.Ama adamlar oyuncu değişikliği yapıyorlar 99 numaralı oyuncu çıkacak.Yavaş hareketlerle  orta sahadan çıkmasını bekliyoruz ama adam koşar adım bizim kalenin yanından çıkıyor.Yani adamlar anlamış bizim takımın lahanadan olduğunu.

Bir diğer söylenecek ise CAN.Seni tarif etmeye kelime bulamıyorum.

İkinci yarı tek kale oynayan  bir Karabük.Sebebi Oktay ve Murat'ın dışarıda olup Zafer ve Sefa'nın sahada olması bence.Top sende kalmazsa mahkum oynarsın.Topun sende kalmasını sağlayacak 2 oyuncun var biri Murat top kazanıyor diğeri Oktay kullanıyor.Ama sahada olan Sefa ve Zafer ne yapıyor.Sadece reklamı olan 2 isim bunlar başka hiçbir şey değiller.Sercan pres yapıyor koşuyor basıyor ama top ayağına geldi mi bir tane olmulu işi yok.

Turgut için bir şey demeye gerek yok.Kaçırdığı son golden sonra yıkıldı aldı.Evet stres üst düzeyde özgüven bitmiş anladık tamam da bizim günahımız ne.Biz bitmedik mi?

Benim artık net olarak anladığım şu Zafer,Sefa,Turgut dan bu takıma hayır gelmez.Tamam kadro zengin değil çok alternatif yok ama bunlardan da bir şey olmaz bu görünüyor.

Kenan millete bağırıyor Bolu ve Malatya maçlarında yarattığı komedilerden haberi yok galiba.

Tufan

tribünde olaylar falan yazıyor haberexende olayın aslı nedir?

edmontdante

Recep

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 09 November 2008, 18:11:31
Arkadaşlar maçta Serkan çıkınca şaşırdığımı ifade etmiştim. Tabiki maçı izlemedim ancak iyi oynayan  bir oyuncuyu hiçbir teknik adam çıkartmaz. Ancka ne olabilir ya çok kötü oynuyordur ya da fizik olarak yetersiz kalmış oalbileceğinibelirttim.

HEr ikisinde de sorun Serkan'ındır diye belirttim. Sanki koşani 90 dakika top oynayabilen bir Serkan'ın takıma büyükfayda getireceğini bilmiyoruz. Oyundan düşmesi benim ya da bir bşaksının kabahati midir? Belliki kendine bakmıyor. Celil Malatya'a ve 35 yaşından takır takı oynuyor. Serkan daha 33 yaşında. Hakan Şüküri Hai bunlarda 35 yaşında takır takır oynadılar. Tugay Kerimoğlu 38 yaşında Premier Ligde oynuyor.

Sözün özü önceki haftalar Serkan oynasın baskısı boşuna. Çünkü adam oynayacak kafa yapısında uzaklaşmış anlaşılan. Zorla değil ya.

Eminim Serkan göre bu yazılanlar bizlere güler. Herhalde bırakın yakamı der.

Böyle kaliteli bir oyuncunun SAMSUNSPOR'un en zor günlerinde çıkıp tkaımı sırtlaması ve ağabeylik yapması gerekir. Ben Serkan'dan bunu yapabilecek kalitede olan bir oyuncu olmasına karşın yapmamasına, yapamamasına kızıyorum.

33 yaşında bir adam kendine bakarsa değil 90 dakika 120 dakikaoynayabilir.

Ne yazıysam arkasındayım. Serkan'ın canı cehenneme olan SAMSUNSPOR'a oluyor.

Hayırlı akşamlar
ya senin başka bildiğin bir şey yokmu
serkan ne yaptı sana varrr varrr başka bir olay var bunda
niye kafayı serkanla bozdun bilmiyorum ama ruhsal problemlerini çözme yeri burası değil
onun adresini başka yerde ara

merkez

Alıntı yapılan: edmontdante - 09 November 2008, 18:20:26

Sebebi Oktay ve Murat'ın dışarıda olup Zafer ve Sefa'nın sahada olması bence.Top sende kalmazsa mahkum oynarsın.Topun sende kalmasını sağlayacak 2 oyuncun var biri Murat top kazanıyor diğeri Oktay kullanıyor.Ama sahada olan Sefa ve Zafer ne yapıyor.Sadece reklamı olan 2 isim bunlar başka hiçbir şey değiller.Sercan pres yapıyor koşuyor basıyor ama top ayağına geldi mi bir tane olmulu işi yok.

Turgut için bir şey demeye gerek yok

söylenecek başka bir şey yok,her şey bu paragrafta ...

FaT1h

AlıntıSebebi Oktay ve Murat'ın dışarıda olup Zafer ve Sefa'nın sahada olması bence.Top sende kalmazsa mahkum oynarsın.Topun sende kalmasını sağlayacak 2 oyuncun var biri Murat top kazanıyor diğeri Oktay kullanıyor.Ama sahada olan Sefa ve Zafer ne yapıyor.Sadece reklamı olan 2 isim bunlar başka hiçbir şey değiller.Sercan pres yapıyor koşuyor basıyor ama top ayağına geldi mi bir tane olmulu işi yok.

Turgut için bir şey demeye gerek yok

aynen bu olay

GençKozluklu

Alıntı yapılan: recep55 - 09 November 2008, 18:27:25
ya senin başka bildiğin bir şey yokmu
serkan ne yaptı sana varrr varrr başka bir olay var bunda
niye kafayı serkanla bozdun bilmiyorum ama ruhsal problemlerini çözme yeri burası değil
onun adresini başka yerde ara

Sevgili Recep55 herhangi bir ruhsal problemim yok. Herkes gibi kendi anladığım kadarıyla fikrimi belirtiyorum. Kabul görü ya da görmez. Sadece fikri olarak çatışmalıyız. Herkes en iyi SAMSUNSPOR nasıl olmalıyı konuşuyor.

Lütfen bu yazışmalarda haddini aşıp kişisel hakaretlere varcak yazılardan kaçınalım. Ben böyle bir yazıyı yazmayı kendime yakıştıramam.

Böyle seviyesizce yazacak kişilere de söyleyecek bir sözüm yoktur.

Saygılarımla

merkez

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 09 November 2008, 18:36:38
Sevgili Recep55 herhangi bir ruhsal problemim yok. Herkes gibi kendi anladığım kadarıyla fikrimi belirtiyorum. Kabul görü ya da görmez. Sadece fikri olarak çatışmalıyız. Herkes en iyi SAMSUNSPOR nasıl olmalıyı konuşuyor.

Lütfen bu yazışmalarda haddini aşıp kişisel hakaretlere varcak yazılardan kaçınalım. Ben böyle bir yazıyı yazmayı kendime yakıştıramam.

Saygılarımla

Üyelere saygı sınırını aşan ifadelerden kaçınalım arkadaşlar,herkez fikrini söyleyecek elbette.Çocuklarını yanına almış kırmızı beyaz formayı gururla giydirip fotoğrafını çekmiş gurbetten Samsunsporu destekleyen birinin sözlerinin altında art niyet aramak doğru bişey değil.
Lütfen şu sıkıntılı dönemde bir de birbirimizi kırıp samsunspora sevdalı kişi sayısını azaltmayalım.

Recep

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 09 November 2008, 18:36:38

Saygılarımla
bana bak bana seviye dersi falan vermeye kalkma
maç başladı serkan maç bitti serkan
yazdığın mesajlara bak serkandan başka bi şeyden bahsettiğin yok senin sayende Samsun maçımı  yoksa serkan maçı yorumlarımı yaptım bilmiyorum
serkanla bi olayın varsa burda çözmeyede kalkma
Böyle seviyesizce yazacak kişilere de söyleyecek bir sözüm yoktur lafınıda sana yediririm zaten maç yüzündem kafam tırlattı beni daha fazla zorlama

selahattin55

Alıntı yapılan: FATIH - 09 November 2008, 17:02:01
artık bu gecege zorda olsa kendimi nandırmaya calışıyom :( 15. bitirebilirmiyiz diye düşünoyrum yaa ne hallere düşürdünüz bizi cıkarın formayı cıplak oynayın yeter yaa

sadece bu hafta ya gelecek hafta ne olacak.18 sıradayız lanet olsun.

mehmet yılmaz

09 November 2008, 18:47:16 #416 Son düzenlenme: 09 November 2008, 19:27:26 samsuni
Hafta başında teknik ekibini göndermiş bir takımız. Sorunun asıl kaynağının hoca olduğu iddia ediliyordu, futbolcuların ise özverili oldukları... Bu maç futbolcuların bir nevi iyi niyet göstergesi olarak düşünülmeliydi. Yani, diyelim ki sizin performansınızı düşüren, yeteneklerinizi kısıtlayan bir düzen vardı ve bu yüzden kendinizi gösteremiyordunuz, buyurun öyleyse, çıkın oynayın. Çünkü bu maçın taktiği falan olmaz; çıkar oynarsın...

Ancak ilk devre maçı koparma şansını değerlendiremedik. Golü bulduktan sonra maç bitmemişti ama oyuncular sanki gol atan kazanacakmış gibi düşündüler. Buna rağmen Turgut ve Sercan'la kaçırılan gollerin ikinci devre aranacağı çok barizdi.

Nitekim oyunun ikinci devresinde orta sahası düşen ve rakibe sürekli olarak yan top fırsatı veren bir Samsunspor vardı sahada. Golü yiyeceğimiz o kadar aşikârdı ki... Bir, iki, üç derken bu sezon aynısından çokça yediğimiz bir gol daha yedik lakin yardımcı hakemin müdahalesi ile iptal edildi gol... Gelin görün ki, futbolcu kardeşlerimizin rakipten illa ki gol yeme konusundaki ısrarı bitecek gibi değildi. Bunun sonucunda golü yedik ve cümleten rahatladık!

Sonrasında oyun adeta kumara gitti. İki takım da boşalan orta sahaların etkisiyle net pozisyonlara girmeye başladı. Bunların arasında en önemlisini son saniyede biz kaçırdık. Turgut'un kaçırdığı golü anlatmak pek de kolay değil, ama bunun hiçbir şekilde savunması olmaz, olmamalı! Bu işten para kazanan ve üstelik de Samsunspor forması giyen bir oyuncu bunu gol yapacak, gerisi laf-ı güzaf!..

İsimlere fazla takılıp kalmamak lazım ama Sefa ve Zafer'in kendilerini iyice ölçüp biçmeleri gerekiyor artık... Yeteneklerini kimse inkâr etmese de, görmeyi istiyoruz taraftar olarak. Sercan artık skora katkı yapmalı, Turgut'tan ise olmuyor olamıyor... Maalesef futbolcular bu iyi niyet imtihanından çakmışlardır!

Bundan sonrası için neler olabileceğiyle ilgili pek de iyi tahminlerde bulunamayacağız. Bu takımın iyi bir hocaya ve kesinlikle takviyelere ihtiyacı var. Eldeki kadro çok kötü değilse bile temel birkaç takviye gerekli. Ancak biliyoruz ki bu işlerin olabilmesi için paraya ihtiyaç var ve yine biliyoruz ki Samsunspor gelir bakımından çok düşük seviyede bir kulüp. 
İşin aslı şudur; son yıllardaki ve bugünkü durumun asli sebebi Samsunspor'un yalnız bırakılmasıdır, Samsunspor'a sahip çıkması şart olan kişi ve kurumlar görevlerini yerine getirmemişlerdir... Kişilere göre Samsunspor'u desteklemek en hafif tabiriyle bir samimiyetsizlik örneğidir.

Samsunspor'suz Samsun yarımdır, öksüzdür, eksiktir... Bunu göremeyen ekabir olduğu müddetçe daha çok beraberlikler alınır, böyle maç sonu yazıları yazarken başımıza daha çok ağrılar girer, geceleri uyku tutmaz!

Vebali olan kim varsa gözleri aydın... Samsunspor'u verem, sevenlerini kanser ettiniz! Misli de sizlerin olsun...

selahattin55

Alıntı yapılan: recep55 - 09 November 2008, 18:42:59
bana bak bana seviye dersi falan vermeye kalkma
maç başladı serkan maç bitti serkan
yazdığın mesajlara bak serkandan başka bi şeyden bahsettiğin yok senin sayende Samsun maçımı  yoksa serkan maçı yorumlarımı yaptım bilmiyorum
serkanla bi olayın varsa burda çözmeyede kalkma
Böyle seviyesizce yazacak kişilere de söyleyecek bir sözüm yoktur lafınıda sana yediririm zaten maç yüzündem kafam tırlattı beni daha fazla zorlama

recep abi sakin ol .sadece hepimizin morali bozuk.bende deliriyorum ama ne yapalım bir birimizi kırmaya gerek yok.şu bir gerçek ki takımın gerçek sahibi taraftar.yönetim hoca futbolcular hikaye.inanın şimdi hepsi maçı bile unutmuşlardır.daha sakin olalım.

Recep

09 November 2008, 18:49:31 #418 Son düzenlenme: 09 November 2008, 19:27:56 samsuni
Alıntı yapılan: samsuni - 09 November 2008, 18:47:16
Hafta başında teknik ekibini göndermiş bir takımız. Sorunun asıl kaynağının hoca olduğu iddia ediliyordu, futbolcuların ise özverili oldukları... Bu maç futbolcuların bir nevi iyi niyet göstergesi olarak düşünülmeliydi. Yani, diyelim ki sizin performansınızı düşüren, yeteneklerinizi kısıtlayan bir düzen vardı ve bu yüzden kendinizi gösteremiyordunuz, buyurun öyleyse, çıkın oynayın. Çünkü bu maçın taktiği falan olmaz; çıkar oynarsın...

Ancak ilk devre maçı koparma şansını değerlendiremedik. Golü bulduktan sonra maç bitmemişti ama oyuncular sanki gol atan kazanacakmış gibi düşündüler. Buna rağmen Turgut ve Sercan'la kaçırılan gollerin ikinci devre aranacağı çok barizdi.

Nitekim oyunun ikinci devresinde orta sahası düşen ve rakibe sürekli olarak yan top fırsatı veren bir Samsunspor vardı sahada. Golü yiyeceğimiz o kadar aşikârdı ki... Bir, iki, üç derken bu sezon aynısından çokça yediğimiz bir gol daha yedik lakin yardımcı hakemin müdahalesi ile iptal edildi gol... Gelin görün ki, futbolcu kardeşlerimizin rakipten illa ki gol yeme konusundaki ısrarı bitecek gibi değildi. Bunun sonucunda golü yedik ve cümleten rahatladık!

Sonrasında oyun adeta kumara gitti. İki takım da boşalan orta sahaların etkisiyle net pozisyonlara girmeye başladı. Bunların arasında en önemlisini son saniyede biz kaçırdık. Turgut'un kaçırdığı golü anlatmak pek de kolay değil, ama bunun hiçbir şekilde savunması olmaz, olmamalı! Bu işten para kazanan ve üstelik de Samsunspor forması giyen bir oyuncu bunu gol yapacak, gerisi laf-ı güzaf!..

İsimlere fazla takılıp kalmamak lazım ama Sefa ve Zafer'in kendilerini iyice ölçüp biçmeleri gerekiyor artık... Yeteneklerini kimse inkâr etmese de, görmeyi istiyoruz taraftar olarak. Sercan artık skora katkı yapmalı, Turgut'tan ise olmuyor olamıyor... Maalesef futbolcular bu iyi niyet imtihanından çakmışlardır!

Bundan sonrası için neler olabileceğiyle ilgili pek de iyi tahminlerde bulunamayacağız. Bu takımın iyi bir hocaya ve kesinlikle takviyelere ihtiyacı var. Eldeki kadro çok kötü değilse bile temel birkaç takviye gerekli. Ancak biliyoruz ki bu işlerin olabilmesi için paraya ihtiyaç var ve yine biliyoruz ki Samsunspor gelir bakımından çok düşük seviyede bir kulüp. 
İşin aslı şudur; son yıllardaki ve bugünkü durumun asli sebebi Samsunspor'un yalnız bırakılmasıdır, Samsunspor'a sahip çıkması şart olan kişi ve kurumlar görevlerini yerine getirmemişlerdir... Kişilere göre Samsunspor'u desteklemek en hafif tabiriyle bir samimiyetsizlik örneğidir.

Samsunspor'suz Samsun yarımdır, öksüzdür, eksiktir... Bunu göremeyen ekabir olduğu müddetçe daha çok beraberlikler alınır, böyle maç sonu yazıları yazarken başımıza daha çok ağrılar girer, geceleri uyku tutmaz!

Vebali olan kim varsa gözleri aydın... Samsunspor'u verem, sevenlerini kanser ettiniz! Misli de sizlerin olsun...

amin Yüce RABBİM dahada beter etsin vebali olanları

YaşarDoğu

09 November 2008, 18:53:53 #419 Son düzenlenme: 09 November 2008, 19:02:15 slymnbsrn
sefaa sefaa sefaaaa olmusun dubaaaaa.
hakan kocarslan ikinci sarıyı görmediğine dua etsin
zafer'in mac eksiğii
oktayın Yedek baslaması....

Sefa napmıs kendine ölee hertarafı şişmiş mac eksiğii korkak oynayışı saç baş yoldurcak pas hataları hele ilk yarıdaki pas hatasından golü yeseydik olackları düşünemiyorum.Nafiz hoca nasıl olmusta sefayla baslamıs anlamadım.demekki Nafiz hoca kör olmus Sefanın kalcaları göremiyor sanırsamnasıl dayandı o sefaya 80 dk  sakatlanmasa cıkartacagıda yok  ???.gelelim Burhan a  bu cocuk çok koştu yoruldu ve aldıgı para helal olsun.