Bank Asya 1.Lig 11.Hafta Samsunsporumuz-Kdç.Karabükspor

Başlatan samsunmania, 03 November 2008, 00:49:53

« önceki - sonraki »

FaT1h

kuzey55

bu maçı da alamıyorsak çok kötü durumdayız demektir...kümede kalmak adına artık ilk yarıyı en az 17-18 puanla tamamlamak gerek.yazık oldu öne gectiğimiz maçları neden kazanamıyoruz biz..

GençKozluklu

Allah rızası için bir gol ya. Sonra para alamadık diye mahkeme mahkeme dolaşırsınız şerefsizler.

Sol Açık

GençKozluklu

Hiç olmazsa Basketbolda sevineceğiz. Kızlar bir ara 9 sayıya kadar düşen farkı tekrar açtı. Son 2.24 saniye kala 74-51 öndeler.

Bravo Potanın Sultanlarına. Futbolculara da kapak olsun.

ender

one gectigimiz maclarda belki berabere kaliyoruzda ilk golu yedigimizde hic sansimiz yok.bu senede dusmesekte her hafta sonu moral bozuk gecmeye mahkumuz.yillardan beri hic ileri bi adim atamadik hersene biraz daha kotu durum.

55.hakan

Dk 90+3 Samsunsporlu Doğan Keleciyle karşıkarşıya kaldığı poszisyonu değerlendiremedi

Kadir ÇELEBİ

Dk 90+3 Samsunsporlu Doğan Keleciyle karşıkarşıya kaldığı poszisyonu değerlendiremedi

turgutun ayaklarından ucup giden galibiyet...

Karşılaşma 1-1'lik skorla sona erdi

FaT1h

cgr

3 puan gitti tuRgut %100 lük pozisyoun kacırdı telefondan canlı anlatım var su an acaip b ugultu koptu dedim gol oldu ama kactı

GençKozluklu

Sorun hocalarda değil. ******* futbolcular. Bulduğunu atacaksınz Atamazsan böyle yaslarlarAllah hepinizin ... versin. ...ler.

Sol Açık

kuzey55

turgut karşı karşıya 2 net pozisyon kaçırdı...ulan şaşırt bizi be bi hafta da şaşırt bizi...reziller küme düşüyoruz şama maka...

erkan55

maviay55

tek eksiğimiz bulduqunu atabilen bi golcü hadi geçtim buldugunu atmasını 3 te birini atan bi golcü...malesef yine gülemedik..