Bank Asya 1.Lig 11.Hafta Samsunsporumuz-Kdç.Karabükspor

Başlatan samsunmania, 03 November 2008, 00:49:53

« önceki - sonraki »

GençKozluklu

Gidip antremanı basıp bütün futbolcualrı kovalamak gerek. Bütün kabahat bu öküzlerde. Hoca dediler ne oldu çıkıp oynayın, elinize geçeni atın. Yok  bir gol atınca hepi havaya girerler. Adi herifler.

GurbetciFanatik

cümleten gecmis olsun
futbolcular sizi si....
hayrettin sanada sokayim gitmis olsan bile ben yidede sokayim sana...
2 deplasman bizie bekliyo suanda tek hedef var ilk deveryi en kötü 15nci bitirmek

FaT1h

bu nasıl iş ya turgut kimin için oynuyon söle yaa kacırdıgın pızisyonlar yeter yaa bi hafta iyi oynadın gerisi fıs bi güldür yüzümüzü lanet olsun size ya nedir bizim cektigim bu cile

GençKozluklu

SAMSUN Basketbol takımı deplesmanda 76-53 galip geldi. Allah razı olsun. Hiç olmazsa siz yüzümüzü güldürdünüz.

Sol Açık

Sakarya 0-1 Bolu
Giresun 1-1 Karşıyaka
Erciyes 4-0 Manisa
Samsun 1-1 Karabük
Kartal 3-0 Güngören

FaT1h

artık bu gecege zorda olsa kendimi nandırmaya calışıyom :( 15. bitirebilirmiyiz diye düşünoyrum yaa ne hallere düşürdünüz bizi cıkarın formayı cıplak oynayın yeter yaa

Sol Açık

Durumumuz "feci" hale geldi! Altay ve Diyarbakır gibi 2 zor deplasman sonra iç sahada Kasımpaşa (ki bu da zor), sonra dışarda G.Antep Bld....

Bu arada düşme potasının hemen üzerindeyiz, ama sonuncudan 2 puan diğer ikisinden ise 1 puan ilerideyiz!

Samsunspor "felaketin eşiğinde"!!!

kuzey55

ALTAY,DİYARBAKIR deplasmanları ve samsunda KASIMPAŞA maçları bizi bekliyo

FaT1h

cok zor maclara cıkcaz bu macları kazanmıyoz son sıraya demir atcaz galiba :(

Recep

sen maç oynanırken serkana at tut ne oldu şimdi ya bu serkanın sahada olması rakip takımın kolay kolay defansını ileri çıkmasını engelliyor serkanın ölüsü bu takımda 90 dk oynar ya
serkan varken maçta 1 0 öndeydik çıkınca maç 1- 1 oldu serkan oyundan çıkınca rahatlayanlar şimdi bütün futbolculara sövüyor kazma turgut sahada duruken serkanı çıkarırsan olacağı buydu eeeeeeeee şimdi ne olacak kimse serkanı Samsunsporun üstünde görmüyor ama serkan fobisi olanlar öyle zannediyor

maviay55

karabüğü yenmeliydik..begenmediğimiz bolu sonunculuktan 9.luğa tırmandı bi anda..boluda takımmıydı yaa!!.. zor günler bizi bekliyor..haftaya altay çakar bize

cgr

şunu anlamıyosunuz arkadaşlar...Serkan Aykut Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük golcüsü ve Samsunspor'un şu kadroda TEK evet TEKK gol atabilecek kişisi... Serkan varken en az 2 defans oyunCusu kendi sahasında onu markaj eder...Ama 90dakika kaldıraaamazzzzz Bu kadar basit ya ikinci yarı alırsın oyuna ya da bugun ki gibi 60dakika da cıkarırsın...Hem sakat hem ishalim diyor en önemlisi de bakmıyor kendisine..Benim kadar kimse Serkan Aykut Hayranı olmasın ama bu bi gerçek...

Sol Açık

Alıntı yapılan: recep55 - 09 November 2008, 17:04:20
sen maç oynanırken serkana at tut ne oldu şimdi ya bu serkanın sahada olması rakip takımın kolay kolay defansını ileri çıkmasını engelliyor serkanın ölüsü bu takımda 90 dk oynar ya
serkan varken maçta 1 0 öndeydik çıkınca maç 1- 1 oldu serkan oyundan çıkınca rahatlayanlar şimdi bütün futbolculara sövüyor kazma turgut sahada duruken serkanı çıkarırsan olacağı buydu eeeeeeeee şimdi ne olacak kimse serkanı Samsunsporun üstünde görmüyor ama serkan fobisi olanlar öyle zannediyor

Ben Serkan hayranıyım ama mesele Serkan meselesi değil! Geçen haftalardaki puan kayıplarını Serkan meselesi haline getirmek ne kadar yanlıştıysa, bugünkünü de o hale getirmek yanlış!

Serkan bu sezon sadece 3 maçta bir devreden fazla oynadı. Oynayabilecek olsa oynardı, ben kimsenin kendi kariyerini bir futbolcuya inat olsun diye tehlikeye atacağına inanmıyorum.

Yani sözün özü, bugüne kadar Serkan oynamadıysa yada bugün oyundan alındıysa "oynayamayacak" kadar kötü durumda olduğundandır...

Üzücü ama Serkan için değil, Samsunspor için! Kabul etmek zorundayız, eldeki oyunculardan olabilen en iyi performansı sağlamanın yolunu bulmak gerek. Yoksa "efsane" geri dönemeyecek kadar uzağa gidecek!!!

Recep

09 November 2008, 17:12:00 #388 Son düzenlenme: 09 November 2008, 17:13:36 recep55
Alıntı yapılan: Cgr - 09 November 2008, 17:08:53
şunu anlamıyosunuz arkadaşlar...Serkan Aykut Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük golcüsü ve Samsunspor'un şu kadroda TEK evet TEKK gol atabilecek kişisi... Serkan varken en az 2 defans oyunCusu kendi sahasında onu markaj eder...Ama 90dakika kaldıraaamazzzzz Bu kadar basit ya ikinci yarı alırsın oyuna ya da bugun ki gibi 60dakika da cıkarırsın...Hem sakat hem ishalim diyor en önemlisi de bakmıyor kendisine..Benim kadar kimse Serkan Aykut Hayranı olmasın ama bu bi gerçek...
sonuna kadar haklısın ama adam oyundan alınınca nasıl oynadğını bile bilmeden
burda onun arkasından sallamıyacaksın(senin için demedim herkes kendini biliyor)
hiç konunun serkanla alakası olmadğı halde gündeme niye getiriyorsun anlamadığım bu

55erhan55

yazıklar olsun bu topçulara bu takımın ölüsünün bile bu halde olmaması lazım tabi en büyük suç yönetimde taraftarı yaladılar adam gibi üç transfer yapmadılar bu takıma bi kaleci bi ortsaha bide forvet lazımdı ama bu taraftarın gördüğünü bu at gözlüğü tyakan yöneticiler göremediler korkarımki bizim bu hald bu lige tutunabilemmiz gerçekten çok zor görünen köy klavuz istemez ay