Bank Asya 1.Lig 11.Hafta Samsunsporumuz-Kdç.Karabükspor

Başlatan samsunmania, 03 November 2008, 00:49:53

« önceki - sonraki »

Kaya

Hayrettin i gönderiyoruz ohh diyoruz yerine idarelik diye başımızda olan isim sefa ve zafer le başlıyor sanki birilerine inat şunu çok iyi bilsin bu insanlar SAMSUNSPOR kimsenin sidik yarışına gireceği bir kurum değil maça gittiğimde sefa ve zafer in nasıl olurda ilk 11 de başladığını son dakikaya kadar çözemedim biri yan top dışında dikine gidemeyen fizik gücü çok zayıf bir futbolcu biri saha da ne yaptığını bilmeyen bedavadan profesyonel olmuş yanındaki adama ayağının içiyle pas atmasını beceremeyen her hamurdanma sonucu dönüp taraftara bakan üzerine giydiği formanın değerini bilmeyen kendini çok büyük futbolcu gözüyle gören futbolcumuz ?

Takım dizilişinde bir çok hatalar vardı özellikle orta alan maçı resmen seyretti orta alan ın çalışmaması sonucu stoper mevkiindeki oyuncularımız topu sürekli uzun oynamak zorunda kaldılar ALLAH tan karşımızda iyi bir takım yoktu geri dönüşleri çok tehlikeli olmadı ,bizim orta alan oyuncularımzı kendilerini o kadar gizlediler ki bi ara tenis maçı gibi bi karabük stoperi uzun atıyor bi bizim stoperler ve hocamız bunu bir türlü göremedi

Değişikliklere gelince bence hoca burda da büyük hatalar yaptı orta alanda topu tutabilecek bir tek sercan ve serkan varken ikisini de çıkardı bu iki isim çıkınca zaten karabük defansı çok rahatladı ve ileriye çıkmaya başladı böylece 25-30 dakika büyük baskı yemiş olduk oktay ın da oyuna çok geç girmesi galip ayrılacağımız maçtan bir puana sevinir hale gelmemize neden oldu ne yazıkki

Bir an önce oyun disiplini yüksek taktik anlamda da oyuncu yapısına göre bu lig i kaldırabilecek bir hoca gerekiyor bugün bunu çok iyi gördük

Son olarak sefa kardeşime bir şey söylyemek istiyorum bu taraftar öyle bir taraftardır ki yeri geldimi el üstünde taşır yeri geldimi alaşağı eder bu takımda senelerce yaşar ,kasım kazma tezahuratlarıyla oynadılar özellikle vural her maçta küfür yemekten illallah etmişti ama bir kere olsun tribüne dönüpte konuşmadı ama sen bunu sürekli yaptın bu formanın önemini anlayamadın çünkü çok çabuk kazandın unutmaki SAMSUNSPOR iyi olsa seni çoktan yakın ilçelerdeki 3.lig deki bir takıma göndermişti

Bizim işimiz gerçekten zor hemde çok zor takımı için oynayacak oyuncumuz yok denecek kadar az ALLAH sonumuzu hayır eder inşallah

seckin55

80 dk sefa ya ve sercana nasıl sabrettık anlayamadım...heleki sefa...bir tane olumlu pası yokkkk...turgut desen sanki Atatürk bulvarında maraton koşusuna çıkıooo.aynı ponpon kızlar gibii...yürüyüşün koşuşun faul be olum senin.nasıl topcu oldun sen..

seckin55

bu arada eski futbolcumuz adnan' da trabzonun her maçından sonra kolbastı oynuyooo.sanki 40 yıllık trabzonlu...pis sarı çiyan..

cembaba

uzulmemek elde değil kanser yapar bu takım bızı ya kanser :(

europe_55

Yeter artik galibiyet bekliyoruz...

böyle giderse maalesef küme düsme tehlikemiz var ,
bir an önce bu bölgeden uzaklasmamiz lazim onun icin Altay macindan puan ile dönmemiz sart

Sadece Samsunspor

Arkadaşlar ben bu bedava bilet olayına acayip taktım bugün herkes maça nerdeyse bedava girdi yaa ben para veriyorum giriyor millet bedavaya giriyor olacak iş mi, tamam samsunspora feda olsun o paralar ama biz enayimiz kardeşim. bugün herkesin elinde 5er 10ar bilet, gişelerin ordaki arama yapılan yerde aynı biletle 5 kişi girdi polis bile gördü ama hiç bişe demedi polis (biletle biri aramadan geçiyo sonra dönüp arkadaşına veriyo o geçiyo dierini veriyo)

kumköylü ahmet

bazi arkadaslar artik düsmemeye oynayacagiz diye yazmislar sanki nereye oynamamizi bekliyolardiki....
ben ligin basindan beri dedim yine diyorum nereye kadar bu takimda is yok tah basdan beri dedim ama herkez karsi geldi...[Kar6] basda olmak üzere.

insallah birseyler olsun rtik hepsi kovulsun yonetimden ve futbolculardan turguta verilen sans yeter artik boyunu gecdi körmüsunuz dahada gömyorsunuz bunlari gidin dagdan bir adam alin topa urmasini bile bilmeyen yemin ediyom o turgut denilen meletden daha iyi oynar...

yaziklar olsun o takimda ekmek parasi kazaniyolarsa hakkini vereceksin veremiyosan haram olsun

55.hakan

erciyes in başkanı 5 maçta 15 puan almazsanız ilk yarı bütün futbolcuları pafa yollayacağını söyledi nitekim adamlar 3 attı manisa gibi takıma(maçın çoğunluğunu manisa 10 kişi oynasa da)
bu takımın başına sert bir teknik heyet lazım işimiz gerçekten çok zor

gozgoz yýlmaz

Doktor da gitti, kime ne diyeceğiz artık?..
Karabükü'ü yenemiyorsan bırak Samsunsporlu futbolcu olmayı, mesleğinden utanır insan. Aynı golden 10 tane yediniz sezon başından beri, Kenan yine Süper Ligdeki folluk dönemine döndü.

Samsun'un çocuğu dediğimz, altyapı ürünlerimiz top falan oynamıyorlar. 56'lar civarında bir ev tutmuşlar 4-5 tane futbolcu, orada çeşitli haltlar yiyorlar. Ahlak seviyesi düşük, cin olmadan adam çarpan tipler bunlar. Bize karakterli futbolcu lazım, yetenekli futbolcu lazım.

Sercan... Sirklerde git top sektir, çalım yap. Böyle futbol oynanmaz. Ne bir gol ne bir asist. Eee... Samsun'un çocuğuymuş!

Sefa, bir gram ilerleme kaydedemedi. Beşiktaş istiyormuşmuş... Beşiktaş iskelesine baba olarak istiyorlardır belki.

Turgut.. O Son dakikadaki golü atamayacaksan eğer ne işin var Samsunspor'da? Eskiden biz öyle golleri atamayanları Ünyespor'a, Orduspor;'a, Amasyaspor'a veriyorduk. Atacaksın koçum, a-ta-cak-sın...

Zafer Şakar... Bekleyip duruyoruz ki Zafer top oynayacak. Göremedik bu sezon bir numaranı..

Bu arada bugün Murat ve hele de Oktay'ın yedek soyunması gösteriyor ki, takımda emanetçi hoca olduğu açık. Yoksa ne işi var Sefa ile Zafer'in 11'de. Orta sahanın anası ağladı zaten.

Lanet olsun be, hayattan bıktırdınız. Ölülüme sebep olacaksınız adiler!

Kaya

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 10 November 2008, 00:10:03
Doktor da gitti, kime ne diyeceğiz artık?..
Karabükü'ü yenemiyorsan bırak Samsunsporlu futbolcu olmayı, mesleğinden utanır insan. Aynı golden 10 tane yediniz sezon başından beri, Kenan yine Süper Ligdeki folluk dönemine döndü.

Samsun'un çocuğu dediğimz, altyapı ürünlerimiz top falan oynamıyorlar. 56'lar civarında bir ev tutmuşlar 4-5 tane futbolcu, orada çeşitli haltlar yiyorlar. Ahlak seviyesi düşük, cin olmadan adam çarpan tipler bunlar. Bize karakterli futbolcu lazım, yetenekli futbolcu lazım.

Sercan... Sirklerde git top sektir, çalım yap. Böyle futbol oynanmaz. Ne bir gol ne bir asist. Eee... Samsun'un çocuğuymuş!

Sefa, bir gram ilerleme kaydedemedi. Beşiktaş istiyormuşmuş... Beşiktaş iskelesine baba olarak istiyorlardır belki.

Turgut.. O Son dakikadaki golü atamayacaksan eğer ne işin var Samsunspor'da? Eskiden biz öyle golleri atamayanları Ünyespor'a, Orduspor;'a, Amasyaspor'a veriyorduk. Atacaksın koçum, a-ta-cak-sın...

Zafer Şakar... Bekleyip duruyoruz ki Zafer top oynayacak. Göremedik bu sezon bir numaranı..

Bu arada bugün Murat ve hele de Oktay'ın yedek soyunması gösteriyor ki, takımda emanetçi hoca olduğu açık. Yoksa ne işi var Sefa ile Zafer'in 11'de. Orta sahanın anası ağladı zaten.

Lanet olsun be, hayattan bıktırdınız. Ölülüme sebep olacaksınız adiler!

tamamıyle katılyıorum buna yakın bir yazı da ben yazdım  önemli olan samsun un çocuğu olmak değil samsun a ve SAMSUNSPOR  a yakışır oynayabilmek o formanın hakkını verebilmektir

edmontdante

ŞİRİNLER ,şovunuzu maratondan çektim ama yüklemeyi beceremedim.Yapabilecek arkadaş varsa  ona göderebilirim.

**KaR6**

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 09 November 2008, 23:58:12
bazi arkadaslar artik düsmemeye oynayacagiz diye yazmislar sanki nereye oynamamizi bekliyolardiki....
ben ligin basindan beri dedim yine diyorum nereye kadar bu takimda is yok tah basdan beri dedim ama herkez karsi geldi...[Kar6] basda olmak üzere.

insallah birseyler olsun rtik hepsi kovulsun yonetimden ve futbolculardan turguta verilen sans yeter artik boyunu gecdi körmüsunuz dahada gömyorsunuz bunlari gidin dagdan bir adam alin topa urmasini bile bilmeyen yemin ediyom o turgut denilen meletden daha iyi oynar...

yaziklar olsun o takimda ekmek parasi kazaniyolarsa hakkini vereceksin veremiyosan haram olsun

sen ne diyon yaa? ben şampiyonluga mı oynarız dedim? futboldan bi sen anlıyon da burdakiler armut mu? sen haddini aştın iyice, akıllı ol azcık..

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: **KaR6** - 10 November 2008, 00:51:38

sen ne diyon yaa? ben şampiyonluga mı oynarız dedim? futboldan bi sen anlıyon da burdakiler armut mu? sen haddini aştın iyice, akıllı ol azcık..

tamam abicim sen anliyosunya kusura bakma kardesim senin yaninda bize laf bile dusmez bilemedik affet beni

kumköylü ahmet

benim kimseyi tahrik filan ettigim yok kimsede ustune alinmasin.ama göunen kö kilavuz istemez 15 olsak basarimi yani samsunspordan bas ediyosunuz yaaa coook buyuk bir klup karadenizin en buyugu hem sehir olarak hem takim olarak.

sizin gibilerin yuzunden surunup duruyoruz zaten neymis busene ilk 10 girip seneye gelecekmisiz bu gidisle degil seneye bizim örümü yetmez samsunsporumuzu bidaha 1.lige gömeye

buarada sizede mantiginizi kullanamiyosunuz diyende olmadi
burda sadece göuslerimi belirtiyorum
kar6 kardesimlede bir tartismamiz olmusdu oda bana korkma en az 15. bitirirz demisdi
bende ona yanit olarak hic umudum yok cok kötü bir takim oldugumuzu soylemeisdim benim burda kar6 derken kötü bir niyetim yok yani

beklip görecegiz baska yapcakda birsey yok zaten göz göre göre gitmeyelimde

**KaR6**

ee kotu mu demişiz en kotu 15. oluruz diye? şampiyonluk mu beklemişiz takımdan? elimizde olan bu, bu takımın forması kalır sadece bu ligde dedim, yine arkasındayım.. başarı mı? tabii ki değil, ama olacak olan bu maalesef.. herkes diyo ki yok altay kasımpaşa zor maçlar.. bu takımın nerede ne yapacagını kestirebilen var mı? hayır.. gider altay ı izmir de yeneriz, kimsede şaşırmaz.. dediğin gibi bekleyip göreceğiz ama mantıklısı ocakta transfer yapmak yoksa bize mutluluk haram..