MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

Forever1965

04 November 2008, 12:56:34 #540 Son düzenlenme: 04 November 2008, 13:02:45 Forever1965
Herkese samimi ve içten bir merhaba.

Samsunspor taraftarı değilim ancak uzun süredir forumunuza takip ediyorum.Bir futbolsever olarakta Samsunspor'a büyük sempatim var.Foruma üye olmama bu güzel haber vesile oldu ve sevincinize ortak olmak istedim.Umarım iyi bir hocayla güzel bir çıkış yakalarsınız.

Keşke Suat Kaya istifa etsede Samsunsporun başına geçse diyorum.Sizlerin yeni hoca adayınız kimler ?

Kais

guvensolmaz

Alıntı yapılan: Forever1965 - 04 November 2008, 12:56:34

Samsunspor taraftarı değilim ancak uzun süredir forumunuza takip ediyorum.Bir futbolsever olarakta Samsunspor'a büyük sampatim var.Foruma üye olmama bu güzel haber vesile oldu ve sevincinize ortak olmak istedim.Umarım iyi bir hocayla güzel bir çıkış yakalarsınız.

Keşke Suat Kaya istifa etsede Samsunsporun başına geçse diyorum.Sizlerin yeni hoca adayınız kimler ?

Merhaba,, öncelikle hoş geldin. Kendini ve SAMSUNSPORun mazisini bilen biri gelsin de isimler pek de önemli değil diye düşünüyorum...

selahattin55

bu hoca gitti ya istanbul grubu olarak altay maçına gitmek farz oldu.sana hayırlı yolculuklar hayrettin aga mümkünse samsuna gezmeye bile gelme. :P :P

selahattin55

hayrettin gittiyse bu konu başlığını da değiştire biliriz.hayrettinden iz kalmasın.

Recep

Alıntı yapılan: Forever1965 - 04 November 2008, 12:56:34

Samsunspor taraftarı değilim ancak uzun süredir forumunuza takip ediyorum.Bir futbolsever olarakta Samsunspor'a büyük sempatim var.Foruma üye olmama bu güzel haber vesile oldu ve sevincinize ortak olmak istedim.Umarım iyi bir hocayla güzel bir çıkış yakalarsınız.

hoş geldin arkadaşım
Samsunsporumuza yakışacak hocayı en kısa zamanda bulacağımıza eminim bu kendi öz değerlerimizden biride olabilir

pitbul055

allaha şükür kurtulduk hocadan.sadece hocayla kalmamalı.futbolcularada göz dağı verilmeli.

Recep

"Ayrılığın şekli görüşmeden sonra belirlenecek"
04 Kasım 2008 / 10:56
Samsunspor'da Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ döneminin sona ermesinin ardından 2. Başkan İsmail Türedi ilk demeçi HABEREXEN.COM'a verdi.

Samsunspor Yönetim Kurulu'nun, son haftalarda alınan mağlubiyetlerin ardından Hayrettin Gümüşdağ ile yollarını ayırma kararı almasını " Yönetim Kurulu olarak karamızı aldık Hayrettin Gümüşdağ ile yollarımızı ayırıyoruz" diyerek değerlendiren 2. Başkan İsmail Türedi konuşmasına şöyle devam etti:

"Ama bu ayrılığın şeklini bugün hocamızla yapacağımız görüşmeden sonra karara bağlayacağız. Kendisimi istafa eder yoksa yönetim tarafından mı görevine son verilir? Bunun kararını bugün yapılacak görüşmeden sonra vereceğiz"

Ahmet AK / Haberexen.com
http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=5982

maraton

şükürler olsun ... bu ne güzel bi haber.. ama bi yandan da haftasonuna sesimi hazırlamıştım hayrettine sövmek için.. neyse karabüklülere söveriz artık  ;D

FaT1h

öyle yada böle gidicek işte ya oda yeter

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: maraton - 04 November 2008, 13:18:11
şükürler olsun ... bu ne güzel bi haber.. ama bi yandan da haftasonuna sesimi hazırlamıştım hayrettine sövmek için.. neyse karabüklülere söveriz artık  ;D

Bakın arkadaşlar bu çok önemli ve kutlu bir haber... Niye mi? Efsane taraftar, büyük başkan, maraton reis bile dayanamayıp yorum yazmış! :)

Geç bile kalındı, Allah mübarek etsin.

pitbul055

inşallah adam gibi bir hocayla anlaşırlar artık.korkum tekrar dilaveri getirmeleri

guvensolmaz

Halen daha iyi niyetliyiz. işte buna kızıYORUM !! AYrılığın şekli ! ALLAH aşkına sanki kız arkadaşından ayrılıyorsun...

beşnumara

Allahım şükürler olsun artık futbolcular da rahat rahat oynar serkan da kadroda yer bulur ama kim giderse gitsin kim gelirse geldin bu defansın kendine çeki düzen vermesi lazım işte o zaman biz galibiyetlere başlarız

kadifekaleli

hayırlı olsun ama şimdi artık hedefi olan ismi karizması olan adam gibi taraftarın güveneceği futbolcuların sayacağı bi hoca gerek yoksa biz seneye başka şeyler konuşuruz yine ismi duyulmamış kim olduğu bilinmeyen 2. 3. lig hocaları istemiyoruz kardeşim yeter ya gelen Hayrettin i aratmaz inşallah