MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

ahk34

Alıntı yapılan: seckin55 - 03 November 2008, 23:17:36
ewet spor55 de hoca arandıgı dogrulandı..mesela tanjunun adı geçmiş ama yonetim reddetmiş..hacettepenin hocasının adı geçti..samsunlu olarak yucel uyar, ahmet ertem, orhan kapucu mehmet ali çınar ve ertugrul soylendı..

bi ahmet ertem en azından şampiyonluk yaşamış bi birikimi var amasyasporu şampiyon yaptı 3 liğden 2.lige kadar getirdi sivasporuda öyle onuda ikinci liğe taşıdı o gelsin

seckin55

Alıntı yapılan: çarşamba55 - 03 November 2008, 23:06:26
Çarşambaspor lokaline gelen haber Ahmet Ertem ve Hikmet Karamanın isimleri geçiyomuş. Hayriden sonra ilaç olur ikiside.
ahmet erteme şans verilecegını sanmıyorum...heleki hikmet karaman...adamın dini imanı para...gelmemeli...bizi iyi tanıyan takip eden birisi olmalı.bu da ya orhan kapucu ya da yücel uyar..başkası faso fiso şimdilik..cunku sene başı degıl.ligin 3 te 1 i bitti..ve arkamızda zor maçlar var...

CurvaSudSamsunspor

hacettepeden ayrılan osman özdemir olabilir..

ahk34

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 03 November 2008, 23:20:51
hacettepeden ayrılan osman özdemir olabilir..

bak oda süper bi hoca ama, ankaralıda cavcavın adamı anakaralılardan sogudum hayrettinin yüzünden

seckin55

Alıntı yapılan: ahk34 - 03 November 2008, 23:22:13
bak oda süper bi hoca ama, ankaralıda cavcavın adamı anakaralılardan sogudum hayrettinin yüzünden
Ankaralı ama amatör değil kanka..:D

ahk34

seckin55

Alıntı yapılan: ahk34 - 03 November 2008, 23:24:23
ama ankaralı :)
olsun ankaralı..g.b oftaşı da bi ankaralı çıkarttı...tecrubesi yeter bu konuda...

ahk34

Alıntı yapılan: seckin55 - 03 November 2008, 23:25:44
olsun ankaralı..g.b oftaşı da bi ankaralı çıkarttı...tecrubesi yeter bu konuda...

e baba oda ankara takımı da :)

FaT1h

alt yapı konusunda bilgili bildigim kadar bu sene ilk 6 ya girsek keşke

ahk34

inek şaban yılmazda sakaryayı lige çıkardı ama bizi liğden düşürdü

seckin55

benim şahsi goruşum ORHAN KAPUCU...en azından takımı tanıyor...3-4 hafta sure ıstıyecegını sanmıyorum.hazır takıma gelecek..bıraktıgı yerden dewam edecek..mantıken bole duşunuyorummm

recai

seckin55

ahk34

FaT1h

bize yılmaz vural gibi hoca lazım :D hata yapana kodumu oturtcak biri :D