MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

seckin55

55.hakan

Alıntı yapılan: seckin55 - 03 November 2008, 21:56:31
bunu yonetime postalamak lazım..
evet toplantı sırasında biri okusa belki etkili olur diğer takımlarında hocalar kendi istifa ediyor biz de türlü türlü hayaller kuruyoruz yollanması için

gozgoz yýlmaz

Giriyorum, çıkıyorum, hep bir müjde bekliyorum. Ama yok...

Kendisi "istenmediğim ve başarılı olmadığım bir yerde durmamın bir manası yok!" diyecek kadar erdem sahibi değil demek ki! Halen kovmadılar mı bu adamı?..

Yapıştı, gitmiyor doktor.
Pursaklar Belediyespor da iyi gidiyor son haftalarda, umudu kesti demek ki!

**KaR6**

Rahat olun arkadaslar, yerine hoca aranıyor.. bir iki isim geldi bile kulagıma ama açıklamam dogru olmaz.. biri piyasanın meshur hocalarından, 2 sene önce de adı geçmişti, diğeri de Samsunun cocugu, bana göre hakeden bi kaç isimden biri.. Hayırlısı olsun, hayrettin den kurtaralımda..

55.hakan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 03 November 2008, 22:24:23
Rahat olun arkadaslar, yerine hoca aranıyor.. bir iki isim geldi bile kulagıma ama açıklamam dogru olmaz.. biri piyasanın meshur hocalarından, 2 sene önce de adı geçmişti, diğeri de Samsunun cocugu, bana göre hakeden bi kaç isimden biri.. Hayırlısı olsun, hayrettin den kurtaralımda..
ne dersen de hayrettin görevden alındı cümlesini duymadan rahat edemiyeceğiz bu gerçek yine de bilgilendirdiğin için sağol

FaT1h

mustafa nolur güzel haberi ver bayram yapalım tv de gitti spor 55 izleyemiyom zaten

**KaR6**

Alıntıne dersen de hayrettin görevden alındı cümlesini duymadan rahat edemiyeceğiz bu gerçek yine de bilgilendirdiğin için sağol

valla arkadasım ne yalan söyleyeyim ben de senin gibiyim.. duydugumu yazıyorum ama ya bi aksilik çıkarsa diye dusunmeden edemiyorum..

Kaşke Fatih akrdeşim, bi gelse o mutlu haber de rahatlasak..

FaT1h

evet mustafa kardeşim heycanla bekliyorum o haberi

çarþamba55

Çarşambaspor lokaline gelen haber Ahmet Ertem ve Hikmet Karamanın isimleri geçiyomuş. Hayriden sonra ilaç olur ikiside.

FaT1h

bi hayriden kurtulalımda hayırlısı sonrası hariden iiyi bi hoca gelcektir eminim

samsunmania

Alıntı yapılan: çarşamba55 - 03 November 2008, 23:06:26
Çarşambaspor lokaline gelen haber Ahmet Ertem ve Hikmet Karamanın isimleri geçiyomuş. Hayriden sonra ilaç olur ikiside.

Ahmet Ertem'in ismi zaten geçiyordu. Bu adam tepeden inip takmın başına geçti. Hikmet Karaman çok para ister. Hayırlısı olsun. DR. dan bir kurtulalım da....

ahk34

Sakıp Özberk, Bülent Ünder, Alın işde bunları adam gibi adamlar. ikisininde dönemi samsunsporun en güzel dönemlerinden biriydi Bülent hocada liği ya 5. yada 6. bitirmişdik sakıp hocayla 7. galiba

FaT1h

bülent hoca gelsin daha ne isterim yaa

ahk34

Alıntı yapılan: FATIH - 03 November 2008, 23:15:13
bülent hoca gelsin daha ne isterim yaa

Heralde Hacca gidersin he kardeş ben öyle yapacamda :)

seckin55

ewet spor55 de hoca arandıgı dogrulandı..mesela tanjunun adı geçmiş ama yonetim reddetmiş..hacettepenin hocasının adı geçti..samsunlu olarak yucel uyar, ahmet ertem, orhan kapucu mehmet ali çınar ve ertugrul soylendı..