MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

METE_55

HAYRETTİNDE ONUR.0
HAYRETTİNDE GURUR.0
HAYRETTİNDE ŞEREF.0
HAYRETTİNDE ÇİRKEFLİK.10
HAYRETTİNDE HOCALIK.000000000000000000000000
GİT ARTIK HAYRETTİN >:(

SapýnaKadar 55

Sonumuz Göztepe gibi olacak yav.
Isparta-Göztepe maçında 83 Yıllık Efsane Oldu Kestane diye pankart açmışlar büyük olaylar çıkmış.
Adamlar amatöre kadar düştüler Allah bizi o durumlara düşürmesin,sorumlu kimse teknik adam dahil defolup gitsinler biz acımızı içimize gömeriz daha fazla rezil olamayalım.

selahattin55

arkadaşlar çıkıp bir başkan bizim hedefimiz 10 derse.hoca da kafasına göre takımla ve samsunspor taraftarının gururu ile oynuyor.bu adam dan bir bok olmaz .doktorsa gitsin 19 mayıs fakultesinde doktorluk yapsın.hayrettinin hocanın hedefi bu ligi 15 sırada bitirmek.biz bundan sonra kümede kalma savaşı veririz.inşallah bunda başarılı oluruz.artık samsunsporluluğu bile zorlaştırdılar.yenildiğinemi yanarsın bizi yenentakımlara bak.onlara mı üzülürsün.herkesin en zayıf takım gördükleri güngören ne içersi nedeplasman adamlkar aslan gibi yeniyorlar.inşallah bu hayreyttin ...................bu gün istifa eder.bir insan bir yerde başarılı olamıyorsa azıcvıkta içinde adamlık ruhu varsa söylemeye gerek yok adam gibi gider.

Mert

Ya bu adamın samsunda aldığı nefes haram artık ya.Defolsun gitsin.Hiç mi gurur şahsiyet yok bu herifte.

jean

diyelimki hoca birakti gelen takimi cikaracak hali yok ya bu sene idare edecez bununla anlasilan hedefimiz lige cikmak olsaydi hemen gitmesi lazimdi

yusuf celebi

Hayrettin Gümüşdağ stajını olumsuzluklar üzerinden yapmaya devam ediyor.Ne derler "en iyi tecrübe,yaşamaktır".Gümüşdağ şu anda tecrübe kazanıyor bu süreçleri yaşayarak mastır yaparak hocalık diplomasını almak istiyor sanırım.

Yönetimin Gümüşdağ'da bu kadar ısrar etmesinin nedeni ; mevcut şartlar içinde süper lig hedeflenmediği için bu hedefsizlik paralelinde ekonomik anlamda külfiyet getirmemesi etkin olabilir düşüncesindeyim.

Eğer yönetim sırf ekonomik külfiyet getirmiyor diye Gümüşdağ'da ısrar etmeye devam ediyorsa  şunu bilmeliyizki Samsunspor'a verdiği zarar tahmin edilemeyen boyutlara ulaşmakta.

Daha önceki yazılarımdada belirtmiştim,ben şahsi fikrim olarak şunu rahatlıkla söylüyorum.Samsunspor bulunduğu bu ligi Süper lige hazırlık ligi olarak görmeli ve geleceğe yönelik sağlam temeller üzerine kurulu bir proje kapsamında gerek oyuncu kadrosu anlamında gerek oyun anlayışı anlamında yapılandırmasını bu hedef doğrultusunda yapmalı yani yönetimin bu yıl Süper lig hedefi koymaması gayet mantıklı fakat yapılanmasında maalesef çarpıklıklar söz konusu.

Samsunspor'un sağlıklı yapılanması için teknik direktör seçimi çok önemli,baştan beri söylüyorum yönetimin Gümüşdağ seçimi yanlıştı maalesef bu seçimden dolayı baştan kaybettik hedefimizin sapmasına neden olduğu kanaatindeyim.

Takımı teslim ettiğimiz Gümüşdağ geleceğe yönelik yapılanma konusunda hiç bir varlık gösteremiyor ve hiç bir ilerlemede kaydedemiyor.

Geldiği ilk günden beri anladığımız kadarıyla oyuncuları mücadeleci futbol yapısına büründürmek istediği bu doğrultuda oyunculara kondisyon yüklediğini ama takım olabilme yolunda ,oyun anlayışı ve oyuncu teknik becerilerinin arttırılması ve kullanılması yönünde ise hiç bir çalışma yaptırmadığını dolayısıyla takım olabilme gerekliliklerini yaptırmadığını onuncu hafta gelmiş olmasına rağmen oynanan oyun ve alınan sonuçlarda göstermiştir.

Sadece koşmakla sonuç alınamayacağını sonuçtan ziyade geleceğe yönelik umutlu olmamızı sağlayacak hiç bir olumlu durumun olmadığını hala anlayamamış olan Gümüşdağ'dan hiç bir şey olmayacağı ortadayken daha fazla takımda tutmanın anlamı yok.

Yeni gelecek teknik direktöründe takımı bu sene süper lige çıkaracağını düşünmekten ziyade takım olabilme yönünde katkılar sağlaması önümüzdeki sezon sonunda ise süper lige çıkarma başarısını sağlam yapılanma ile gerçekleştirmesini beklemeliyiz.

Gümüşdağ, Samsunspor'un gelecek yılların yapılanmasını yapamıyor bu durum Samsunspor'a uzun vadede çok büyük faturaların çıkmasına neden olacak.

Genç oyuncuları oynatıyor daha ne yapsın demek bilinçsizce bir düşünce bu oyunculara hiç bir artı gelişme sağlatamassak teknik becerilerin gelişmesine katkıda bulunamassak sistem dahilinde takım oyunu oynatma konusunda yükleme yapamassak sadece koşturmakla futbolda beklentilerimize karşılık bulmamız maalesef söz konusu olamaz.

Özetle; Hayrettin gümüşdağ hemen gönderilmeli yukarıda belirttiğim geleceğe yönelik hedeflerimiz doğrultusunda taraftarın nabzınıda tutarak teknik direktör seçimi yaparak geleceğin takımını en sağlıklı bir şekilde oluşturmalıyız.

HoliganSamSunLu

bu adam bu şekilde tepki ile gitmez selahattin abinin dediği gibi yönetim hedefsiz olunca hocada istediği gibi at oynatır. bu sene saç baş yolmaya devam edicez gibi bence malatyadanada puan çıkaramayız

samsun155

hayrettinin bu son şansı.eğer malatyaya kaybedrsek hayrettin ne açıklama yapar ne bişe yapar.eğer açıklamada yaparsa istifa sını söler.tabi biraz yüzü kalırsa

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: samsun155 - 28 October 2008, 18:09:36
hayrettinin bu son şansı.eğer malatyaya kaybedrsek hayrettin ne açıklama yapar ne bişe yapar.eğer açıklamada yaparsa istifa sını söler.tabi biraz yüzü kalırsa

bunu yazarken yapacağına kanaat ediyormusun o karakterde bir insan ola giresun maçından sonra yapardı yapmalıydı

selahattin55

yönetimin samimi olduğunu anlamamız içn kesinlikle bu hocayı değişmesi lazım.eğer bununla devam ederlerse yönetimin samsunspor üzerindeki samimiyetinden şüphe edrim.

kuzey55

Alıntı yapılan: selahattin55 - 28 October 2008, 20:15:13
yönetimin samimi olduğunu anlamamız içn kesinlikle bu hocayı değişmesi lazım.eğer bununla devam ederlerse yönetimin samsunspor üzerindeki samimiyetinden şüphe edrim.

hocaya serzenişte bulunan taraftarına tehdit edercesine el kol hareketi yapan yönetici mi kovacak bu adamı..bişey olmaz abi bişey olmaz.o adam en kötü devre arasına kadar bu takımda son sırada olsak bile...

METE_55

ya allah aşkına hayrettin efendi gitya istemiyoruz seni bize stejyer hoca değil adam gibi adam insanlığı ve hocalığı olan biri lazım birde bir kardeşim demişki 19 mayıs ünüversitesinde doktorluk yapsın demiş bu adam gitsin kasaplık  yapsın baksana koyun keser gibi topcu kesiyo kadrodan  önce canın üstüne oynadı ispartadaki kampta tahsin kosifin sayesinde tabiki, zaferi kadro dışı bıraktı, şimdide serkanın üstüne oynuyor adam daha gidermi burdan adam bulmuş böyle yeri başkan desen bana dokunmayan yılan binyıl yaşasın  diyor heeeyyyy millet uyanın elden gidiyoruz yeter artık birlik olalım stadda dedim gibi malatyaya yenilsin bak neler oluyor hayrettin beye o zaman görürüz hayrettin elmi yaman  yoksa beymi o top sakalını nasıl kestiriyoz sana  burası karadeniz unutma hayrettin 55 >:(

METE_55

pardon sefayı unuttum  onuda kesti hoca kılıklı herif onu yazmayı unuttum için yazıyorum samsunsporu seven kardeşlerim 55 >:(

nomak55

acaba isteseler Bülen Ünder gelirmi takıma ya..Bize geldiğinde çok iyi işler yapmıştı ama gitti yine gelse keşke