MÜJDELER OLSUN Gümüşdağ devri sona erdi!

Başlatan SamsunluReis, 13 September 2008, 23:35:15

« önceki - sonraki »

Kais

bız kırmızı-beyaz armanın pesındeyız ısterse amatore dussun

HoliganSamSunLu

peşinde neden koşarsın biyerlerde bir şeyler kazanıp mutlu olmak için 3 lük simit yaptılar sence samsunsporluluk bunları sineye çekmekmi.

Kais

HoliganSamSunLu

bu kadar geniş ve rahat nasıl olabiliyorsunuz hayret valla helal olsun size

Kais

dostum az sakın dusundumu anlarsın..

1-Bu takım super lıge cıkmıcak bu sene
2-cok doru bır karar
3-bız samsunsporluyuz ıyı gunde kotu gunde

Baskent_Samsunspor

kais kardeşim,

çıkmayacak değil çıkarılmayacak desek daha doğru 8 hafta geride kaldı bankasyada bana bi tane şu takım süperlige açık ara çıkar desene ...

uyanık döneminde samsunspor 1.lige çıkarken kim tanıyordu futbolcuları

1 sene daha belki beş sene daha kalsak kaç lira borcumuz silinecek

ya hem beyler bizim borç dediğimiz yönetici alacaklarıdır bunlar zaten ödenmiyor ve bencede ödenmeyecek yani borç yüzünden çıkartılmıyoruz lafı kocaman bi yalan  bunda bi anlaşalım

samsunsporluyuz iyi günde kötü günde ancak bu sözün açılımı hedefsiz bi takımın peşinde değil hedefte asla ligde kalmakmış orta sıralarmış play off muş bu gibi saçma hedefler öne sürülemez açıklanamaz Samsunspor kulübünün hedefi her zaman şampiyonluk olmalıdır

eğer bu hedefe koşmak istemiyorsan ne işin var burada parasız da bu kulüp buralarda oyalanır durur geçen sezon örnek

çıkıpta stajyer adı sanı duyulmayan ukala herifleri samsuna getirerek aleme maskara olmanın gereği yok

kosif ve köktaşın biran önce gerçeği görerek takıma müdahale edip asıl hedefe doğru koşulmalıdır vakit çok geç olmadan

küçük hedefler büyük sorunlar getirir

kuzey55

ya böyle saçma bir mantık varmıdır çıkarsak düşeriz yuhh artık...anlayamadığınız konu yönetim hedefimiz ilk 10 dediğinde çıkasak düşeriz gibi bir düşüncede değildi sadacee ''süper lige çıkacağız diye çok para harcamayacağız.ekonomik imkanlarımız doğrultusunda genc ve mütevazi bir kadro kurduk.eğer bu kadroyla çıkarsak bizim için çok iyi olur takım 5 sene ileri gider..''ama biz hala çıkarsak düşeriz gibi saçma bir mantığı savunuyoruz bizim altyapımız sağlam şuan elimizde bulunan futbolcular birbirinden yetenekli.iş bu çocukları doğru yerde oynatmak motive etmekte.bunun yanısıra serkan ve kenan gibi oyunculara takımın abiliğini vermek ve onların tecrübesinden,yeteneklerinden faydalanmak...bir hoca olarak bunları yapamıyorsan elindeki genc çocukları oynatamıyosan gideceksin...tekrar ediyorum çok para harcayamadığımız için bomba transfer yapamadığımız için genç ve tecrübesiz olduğumuz için hedef ilk 10 deniliyor ki samsunsporun hedefi söylenmese de her zaman zirvedir.bunu idrak edemeyen samsunspor tarihin açsın iyice okusun...ligimizde çok büyük güç farkları yok hangi takım bizden iyi oynuyo ki neden çıkmayalım şu lanet olası ligden.doğru taktik,çok çalışma ve beraberlikle...hayrettin hocayla bunları sağlayamıyoruz malesef...

Kaya

arkadaşlar yine saçmalamış bank asya da durarak borç ödenmez bank asya nın gelirleriyle giderler ödenmez bi araştırın anlayacaksınız haaa dersiniz ki şehir takımına sahip çıkıyor belediyesiyle iş admlarıyla büyük bir destek var borçları kapatmak için o zaman herkes sebat eder bekler der ki biz bu sene çıkmayalım sıfır borçla bi daha ki sene çıkarız ama bu lig de özellikle bank asya lig in de tek yönetimle borç ödenmez zaten belediyedeki adamdan hayır yok ee nasıl borç kapıyoruz biz ,ikincisi hedefsiz bi SAMSUNSPOR düşünülemez bunu aklımızdan  çıkaralım bu see beni en çok hayal kırılklığına uğratan başkan ın açıklamalarıydı zaten hedef küme de kalmak ilk on nasıl bir açıklamadır hayretle okumuştum ve demiştim bu oyuncular istemeden de ilk 6 potasına girerse nasıl motive edeceksiniz diye bakın inanıyorum hayrettin olmasın bu kadro ilk 6 oynar ve hedefe de ulaşır ama nerdeee

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 21 October 2008, 10:17:51
Anlamıyorumki neden istifası isteniyor adamın Sanki sezon başında şampiyon olacağız diye çıktı bu insanlar.Size tek cümlem 3 ay öncesini aklınıza getirin arkadaşlar başkan yok para yok hiç bir şey yoktu takımda.Bakın şimdi Para konusunun adı bile geçmiyo takımda.Gencecik 20 yaşındaki çocuklarla oynuyoruz bizden başka böyle genç bi takımı olan ekip varmıki.Ligde 2 maç üst üste kazansak zirvede olacağız 2 maç kaybetsek dipte olacağız farkındamısınız bu hocaya çocuklara takıma destek olmalıyız.İstikrar çok önemli bir konudur.Hepimiz istikrardan yana olmalıyız.Bi düşünün hayrettin yücel ildizden,Dobi hasandan ve sürekli arayış dönemimizdeki hocalardan kötü bi hocamı gençlere güvenen onlara şans veren birisi yıllardır biz bunu istemiyomuyuz gençlerimize şans verin demiyomuyuz.Lütfen bakın en son çıkardığımız oyunculara Musa Aydın,Mehmet Nas,Adnan,Caner,Can bu adamlar hepsi 82-83 doğumlu oyuncular şimdi ise takımda 87-88-89 lu oyuncular oynuyo eee arada kalan diğer 5 yıldaki oyuncularımız nereye gitti.Arada kaybolan 5 değerli yıldaki oyuncularımıza ne oldu bunları hiç sormuyomusunuz arkadaşlar.Lütfen düz mantık konuşmayalım daha duyarlı olalım.Ayrıca bu sene şartmı süper lige çıkmamız.Takımın şuan süper lige maddi manevi hazır oldugunu düşünmüyorum.Bu sene süper lige çıkıp ertesi sezon düşeceksek hiç çıkmayalım daha iyi değilmidir.Bi sakarya gibi asansör takımmı olalım.Kasımpaşa gibi çıkalım doğru düzgün galibiyet almadan tekrar düşelim,Kocaelinin,Antalyanın durumlarını görüyosunuz şuan bi çıkalım tam çıkalm eski günlerimize geri dönelimm yanlız bunun için biraz sabır daha sakin olalım...

sonuna kadar katılıyorum

55.hakan

ayrıca bu sene değil seneye süper lige çıkarız derken bu ligden de sürekli düşme tehlikesi içerisindeyiz,süper lige dur bu seneyi geç seneye çıkalım diyipte lig b ye düşersek sorumlusu kim olacak

Baskent_Samsunspor

ya arkadaşlar halen hayrettin savunanlar varya bu adam o kadar kendisine 1 kişi destek bulursa samsunspor taraftarını hiç umursamaz

tepkimizi ortak koyalım bırakın şu gençleri kazandırma hikayesini

adı sanı duyulmamış kapucuda yaptı aynı başarıyı

lütfen tepkimizi hep beraber koyalım sizin samsunda yaptırım gücünüz çok fazla inanın biz dışarıda boynu bükük geziyoruz bu hocayla olmayacak anlayın artık

SamsunluReis

evett Başkent_Samsun sana katılıyorumm gençlerii nereye kazandırmaya çalışıyoo bizee hiç bii faydasııı yokkii görüyoruzz turgutuuuu adam 19 yaşındaa 20 dakka koşuyoo ondan snra dil dışarda nefess alma başlıyoo varmıı böle bişee gidii yoo oradaa kral dururkenn turgutu 90 dk oynatıyoo koskoca kralı 10 dk kala alıyoo oyunaa yaa bu nasıl iştirr :S

METE_55

ARKADAŞLAR BENDE SİZLERE KATILIYORUM ARTIK BU ADAM GİTSİN AMA ASIL BU ADAMI BAŞIMIZA GETİREN SEVGİLİ GALİP ASAL  BU İŞE NEDİYO ÇOK MERAK EDİYORUM BİRDE BU ADAM O KADAR İYİ BİR HOCAYDIDA BİZE BU ADAMI YOLLAYAN DİĞER BİR İSİM OLAN İLHAN CAVCAV NEDEN GEÇEN SENE GENÇLERBİLİĞİ 4 HOCA DEĞİŞTİRMESİNE RAĞMEN ORDA HOCA YAPMADI.. >:(

METE_55

ÇOK ÖZÜR DİLERİM AMA ARTIK İÇİM YANIYOR KARDEŞİM BİZE 4 DİL BİLEN DEĞİL FUTBOLU BİLEN KARAKTERLİ BİR HOCA LAZIM GEÇEN SENE ORHAN KAPUCU İYİ DEĞİLMİYDİ 5 MAÇ ÜST ÜSTE GALİP GELDİK ONUNLA BEN ASLINDA BU HAFTA RİZEYE YENİLELİMDE BU ADAM DEFOLUP GİTSİN DİCEM AMA İŞTE SAMSUNSPORLULUK RUHUMUZ VARYA O ÖNE GEÇİYOR ADAM SIF EGOSUNU TATMİN ETMEK İÇİN SERKANI OYNATMIYOR HEMDE BURHAN YOKKEN BİLE KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN NE GENÇLERİ HAYRETTİNİN GETİRDİĞİ 9 ADAM NERDE BİR KADROYA BAKIN KİMLER VAR O ADAM CANIDA KESİYODU TOP YAPMAYI BİLMİYORDİYE... :'(

SamsunluReis

sana katılıyorum METE_55 gerçekten öle bende rizeye yenilelimm derdimm bu adam gitsinn derdimm ama olmuyoo samsunsporlu yanıı el vermiyoo yanii sonuçç bence şöle olcakk kendi evimizde yenicezz deplasmanda yenilcezz bu adam öle böle kalcakk  >:(