Bank Asya 1.Lig 9.Hafta Samsunsporumuz 0-1 Ç.Rizespor

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 19 October 2008, 16:54:05

« önceki - sonraki »

seckin55

tribunler ne alemde.birleşme varmı yıne maratonda...ne karar alındı.nerde bagırııozzz:Dmaratona mı girioz hepberaber

Sol Açık

Bu sezon lig gerçekten "garip"!

İçeride oynayacağımız 17 maçtan 3 almak bizi play off's sokar. Alamadığımızı da dışarıda alacağımız puanlarla karşılamak gerek. Şu ana kadar içeride 4'te 3 yaptık, Giresun'a kaybettiğimiz o saçma maçı da alsaydık şu an ilk 6'daydık...

Kısacası bence sezon sonu için 50-51 puan hedef olmalı ve alabilecek bir oyun oynuyoruz...

Dolayısıyla Rize maçı çok kritik. Ben açıkçası çekiniyorum ama kazanmamız gerek...

Sol Açık

Bir de ben diğer tüm maçların hep berabere bitmesini istiyorum. Adana-Güngören, D.Bakır-Karabük berabere gidiyor... Bu maçlar böyle biter ve Erciyes ile Bolu da son 10 dakikada birer gol atarsa çok güzel olur.

Sol Açık

Maç sonuçları:
Adana 1-2 Güngören
Diyarbakır 2-1 Karabük
Erciyes 0-1 Karşıyaka
Kasımpaşa 1-0 Bolu

İstediğim olmadı...  ;D

Sol Açık

Haftaya 12. başladık. Kaybedersek 12., berabere kalırsak 11. kazanırsak averajla 8.yiz ve 6.'nın 1 puan arkasındayız. Bu sezon ilk haftayı saymazsak hiç ilk 8'de olmadık.

Yani kazanmamız gerçekten çok önemli!

Pergani 55

Alıntı yapılan: europe_55 - 26 October 2008, 10:23:53
acilir acilir, daha cok beklersin...
Sen git kendi sitende yaz...
buraya SAMSUNSPOR taraftarlari girer...
Pazartesi günü ezileceksiniz.

Haddini bilmezsen ögretirler!!!!
ALEM DUYSUN KRAL SAMSUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bu kadar tepki gerektirecek birrşey yok. bencede maçı Rize kazanır daha iyi bir kadrosu var 10 milyondan fazla para harcadılar transfere. Rizenin maçı kazanacagını düşünmem benim bu camianın adamı olmadıgım anlamına mı geliyor sanki! Samsunlu ve Samsunsporluyum ama maalesef Rize maçın favorisi. temenni degil görüş...

CurvaSudSamsunspor

jean

alisak iyi olacak yarin hadi samsunsporum goster kendini

O.YILMAZ

İnşallah hoca takımı bu maça iyi konsantre etmeyi başarır ve bu maçı alırız. Ligdeki puanımız 10 son sıradaki takımın puanı 8. Bana göre hem moral hemde gelecek haftalardaki karşılaşmalarımızdaki motivemiz açısından mutlaka kazanılması gereken bir iç saha maçı. Yarın izleyecez bakalım hoca takımı nasıl motive edebilmiş.

europe_55

tabii ki maalesef onlar favori ama "mactan sonra görüselim" ve bunun gibi sözleri sarfetmemesi lazimdi rizeli arkadasin.

onlar favori de olsa biz evimizde taraftarimizla birlikte her maci kazanacak gücteyiz

kuzey55

favori olan takımların ne halde olduğunu görüyoruz.güngören de küme düşme favorisiydi ama şuan 7. sıradalar.bu iş yürek işi bu iş ruh işi..bizde de o var yarın bu herkes görecek.rize sempatizanlarına inat kazanacağız...içimizdeki irlandalıları sevindirmeyeceğiz...

Baskent_Samsunspor

kim favori rizemi ya siz ne diyonuz Allah aşkına yaa rizeyi evire çevire yener samsun

elinizden ne geliyorsa atın 19 mmayısta samsuna kafa tutacak takım tanımıyorum ben 5 olur metin diyadinin suratını maç sonunda çok görmek isterim

Mert

Bu maçın favorisi Samsunspordur ve kazanacaktır.O kadar.

alperen_55

yarın ki maç her iki takım içinde kritik bir maç galibiyet le sonuçlandırdığımız zaman yarıştan kopmamış oluruz aksi takdirde aşşağıya doğru gideriz.zor bir maç ama kazanacağız.kazanmamız gerekli.

europe_55

Insallah kazaniriz.
zaten biz evimizde yenilmiyoruz ve bu mactada öyle olacak ve stad dan galip ayrilacagiz...