Bank Asya 1.Lig 9.Hafta Samsunsporumuz 0-1 Ç.Rizespor

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 19 October 2008, 16:54:05

« önceki - sonraki »

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: mumya - 24 October 2008, 21:09:22
neyse uzatmayaLım  pazartesi gününü bekLeyeLım..

Ne olacak pazartesi günü? Diyelim ki msaçı kazandınız, daha mı büyük olacaksınız bizden? Bu arada yazı tarzını hatırlıyorum ben bir yerden. L harfi maarifetmiş gibi büyük yazılıyor hani,

Yoksa, yoksa sen şu daha önce birkaç kere gelip, ortamı gerdikten sonra şutlanan çift takımlı Rizeli misin?

Yok canım, kedidir kedi...

Ayrıca tekrar söylüyprum, Süper Lige çıksanız ne olacak? 9 yılın 8'ini küme düşmeme mücadelesiyle geçirmiş bir takımsınız, pek gerek yok yani Rize'ye.

mumya

24 October 2008, 21:28:03 #136 Son düzenlenme: 24 October 2008, 21:29:41 mumya
Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 24 October 2008, 21:21:47
Ne olacak pazartesi günü? Diyelim ki msaçı kazandınız, daha mı büyük olacaksınız bizden? Bu arada yazı tarzını hatırlıyorum ben bir yerden. L harfi maarifetmiş gibi büyük yazılıyor hani,

Yoksa, yoksa sen şu daha önce birkaç kere gelip, ortamı gerdikten sonra şutlanan çift takımlı Rizeli misin?

Yok canım, kedidir kedi...

Ayrıca tekrar söylüyprum, Süper Lige çıksanız ne olacak? 9 yılın 8'ini küme düşmeme mücadelesiyle geçirmiş bir takımsınız, pek gerek yok yani Rize'ye.

yenileceğinizi kabul ediyosunuz yani.. rahat ol cıkarsak daha düsmeyiz  hersey sil baştan oldu şimdi yönetimde gidiyor Allaha şükür..Rizeye sahip cıkan çok rizenis sırtı yere gelmez..samsun maçını kazasız belasız geçelim sonrası zaten daha iyi olacak

mehmet yılmaz

Tarihi durum
Ezici bir üstünlüğümüz görülüyor Rize'ye karşı...

1975-76   2.Lig 
2-0    0-0
1981-82   2. Lig
1-1   0-1
1985-86   1.Lig
3-0   0-0
1986-87   1. Lig
3-0    0-0
1987-88   1. Lig
2-0   0-0
1988-89   1. Lig
0-3 (H) 0-0
1990-91  2. Lig
1-1   5-3
1992-93  2.Lig
3-1   5-1
2000-01  Süper Lig
1-1   1-0
2001-02  Süper Lig
1-0   0-1
2003-04  Süper Lig
2-1   2-1
2004-05  Süper Lig
0-1   0-2
2005-06  Süper Lig
0-0   2-1

Samsun'da O 13  G 7  M 2 ( Birisi hükmen ) B 4  A 19  Y 9
Rize'de       O 13  G 5   M 3   B 5   A 15   Y 10
Toplam     O  26   G 12  M 5   B 9  A  34    Y 19

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: mumya - 24 October 2008, 21:28:03
yenileceğinizi kabul ediyosunuz yani.. rahat ol cıkarsak daha düsmeyiz  hersey sil baştan oldu şimdi yönetimde gidiyor Allaha şükür..Rizeye sahip cıkan çok rizenis sırtı yere gelmez..samsun maçını kazasız belasız geçelim sonrası zaten daha iyi olacak

Ya çok komiksiniz uşaklar ya, harbiden TRT'deki komedi dükkanını yarım bıraktım sizi okumyorum şu sıralar.

Diyorum ki, yenseniz ne olacak? ( Yeneceksiniz demiyorum, anıyorsun değil mi Rizeli uşak? )

Cevap vereyim, yenseniz Samsuni'nin yazdığı muhteşem mazinize bir galibiyet daha eklersiniz ama aralıksız 8 maç kazanmanız lazım daha tablonun lehinize dönmesi için.

Şutlanma kısmını es geçmişsin, sezon başı daha iddialı konuşuyordun, misafiriz falan diyorsun, azıcık akıllanmışsın kuzum! :)

( Bu arada sizi şu Rize'de 5-1 yendiğimiz maç ilk deplasmanlarımdan biriydi, bu kadar yağmur alıp da nasıl kel çimen olur bir saha diye çok düşünmüştüm, kasım ayıydı, bizim stoper kasım, sizin kova kazım'ı deli etmişti, orhan kaynak da şov yapmıştı) 

mumya

24 October 2008, 21:51:50 #139 Son düzenlenme: 24 October 2008, 22:39:43 yönetici
Trabzon olayına geLeLım. trabzon hristiyan veya ist takımı faLanmı..ne alıp veremediğiniz var..Ben Trabzonsporu severım...Trabzon u sadece trabzonlular tutmuyor.. bütün türkıyenın her tarafına yayılmıs her yerde taraftarı var.. Ben ne FB ne GS ne BJK yı severım.. Ama TS yı severım..Bundada şaşırıLacak bir durum yok..

yönetici

Konu geçici süre için kilitlenmiştir.

Gereksiz mesajlar silindikten sonra tekrar açılacaktır. Lütfen artık futbol konuşalım!!! Rize'li arkadaşlar da takımlarıyla ilgili bilgi verecekler, maçla ilgili görüş sunacaklarsa yazsınlar, yoksa bizim için her zaman her yerde en büyük Samsunspor'dur.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: mumya - 24 October 2008, 21:51:50
Trabzon olayına geLeLım. trabzon hristiyan veya ist takımı faLanmı..ne alıp veremediğiniz var..Ben Trabzonsporu severım...Trabzon u sadece trabzonlular tutmuyor.. bütün türkıyenın her tarafına yayılmıs her yerde taraftarı var.. Ben ne FB ne GS ne BJK yı severım.. Ama TS yı severım..Bundada şaşırıLacak bir durum yok..

açık açık çift takımlıyım diyorsun ya bu kadar olur allah aşkına gidin ya ;D

jean

yenileceginizi kabul ediyorusnuz ne demek adamin tahmini olamazmi illaki bir takimi tutuyor diye her macta yenecez mi diyecek yenseniz turk futbol tarihinda samsunspor gibi izmi birakacaksiniz biraz allaha inaniyorsan bunu inkar etme lutfen

HoliganSamSunLu

Alıntı yapılan: jean - 24 October 2008, 23:18:09
yenileceginizi kabul ediyorusnuz ne demek adamin tahmini olamazmi illaki bir takimi tutuyor diye her macta yenecez mi diyecek yenseniz turk futbol tarihinda samsunspor gibi izmi birakacaksiniz biraz allaha inaniyorsan bunu inkar etme lutfen

dostum senin bu muhalif tavırların ne sanki muhalefeti ilke edinmiş gibisin elbette yenmek ve yenilmek futbolun içerisinde ben her yormumda rizeden puan alamazsak süpriz olmayacağı ve 1 puana bile razı olabileceğimizi ifade ediyorum ama hiç birsamsunsporlu maç başlamadan malubiyeti kabullenmez kabullenemez ve bu sonucu samsunspor taraftar sitesinde kimse kabullendiremez..

Kaya

Alıntı yapılan: **KaR6** - 24 October 2008, 19:25:17
elimizden geldiği kadar takımı desteklemeye calıştık.. takımın ruhu gayet iyi.. bu takım kafaya oynar ama biraz daha tecrube kazanmamız lazım..

kardeş sen ve gruptan bir kaç kişiyi ekrandan bir kaç kez gösterdiler sesniz de net geliyordu çok mutlu olduk

Kaya

ya SAMSUNSPOR lu kardeşlerim abilerim o mumya mumya uyuyor gözü bi şey görmüyor fazla görmeyin ben zaten rastlamadım ki gururla sadece rizesporluyum diyeni çift takımlılar işte boşverin gitsin saha da cevabı vereceğiz zaten

mumya

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 24 October 2008, 23:05:30
açık açık çift takımlıyım diyorsun ya bu kadar olur allah aşkına gidin ya ;D

Ya ne Çift takımı kardeşim..tutuyorum demedm..basarıLı olmasını ısterım FB GS BJK sampıyon olacagına AnadoLu Karadenız takımı Trabzon oLsun..BursasporLular Ankaragücü ıLe dost sevıyor ozaman bursalılarda çift takım veya manisa - sakarya.. 

mumya

Alıntı yapılan: yönetici - 24 October 2008, 22:15:52
Konu geçici süre için kilitlenmiştir.

Gereksiz mesajlar silindikten sonra tekrar açılacaktır. Lütfen artık futbol konuşalım!!! Rize'li arkadaşlar da takımlarıyla ilgili bilgi verecekler, maçla ilgili görüş sunacaklarsa yazsınlar, yoksa bizim için her zaman her yerde en büyük Samsunspor'dur.

KatıLıyorum.. Maç hakkında konusaLım Kişilikler hakkında deıl insanlar hakkında deıl. incitici hakaret edici sözler söyLemeyeLim..Burda futbol konusuyoruz

GençKozluklu

Dünkü Basketbol maçı saat 15:00 te mesai saatlerinde olunca ve yoğun iş temposunda maça gidemedim. İnanılmaz cnım sıkıldı. Skoru öğrenince hem üzüldüm hem de sevindim. Bu takımda iş var, güzel işler yapacağı belli.
İnşallah 6. hafta Fener maçı var İstanbul'da omaç haftasonu olursa inşallah mutlaka gideceğim.

Tebrikler Basketbol takımımıza.

Neden ismi Samsun Basketbol da SAMSUNSPOR değil? Burada sanırım bir çekişme sözkonusu. Doğrusu bu duruma üzüldüm. Adetsa Basketbol ve futbol arasında bir bölünmüşlük sözkonusu.

Bu bölünmüşlüğün kaldırılması arzu ederim.

Saygılarımla

Baskent_Samsunspor