Bank Asya 1.Lig 9.Hafta Samsunsporumuz 0-1 Ç.Rizespor

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 19 October 2008, 16:54:05

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: mumya - 25 October 2008, 20:26:08
ewt geLıyor Samsunda da var zaten rızeLı cok.. Burdan BeLedıye hep samsun maclarında kaLdırmıstır otobüs Yıne kaLDıracaktır

Ben şu hepe takılıp kaldım. 1990'dan beri giderim maçlara. Rize'nin buraya iki defa taraftarı gelmiştir. Birisi düşmeme maçıydı sizi 1-0 yendik, biri de 1-1 biten maçtı. O süre zarfında yanılmıyorsam 7 maç yaptık burada, hep falan görmedik işin aslı.

Bu maçta en büyük kozumuz yine taraftar desteği olacaktır. Rize'nin kağıt üzerinde çok iyi oyuncuları var ama asla bir takım değiller. Eğer ilk golü bulursak psikolojik olarak etkileneceklerdir diye düşünüyorum. Çözülmeye meyyal bir takım çünkü.

FaT1h

samsuni abi sana katılıyorum ama bolu macında öne gectik sornasında hoca sagolsun takımı kötü oyanıtnca bi işe yaramadı abi dilegim macı kazanmak ama bu sefer öne gecince daha saglam olmak oynamak

çarþamba55

Her zamanki gibi Çarşambadan geleceğiz, hep destek tam destek Samsunsporumuza. bu maçıda kazanacağız.

Kaya

allah yolumuzu açık etsin inşallah kazanacağız

samsun155

ben size maçın sonucunu söyleyim.
SAMSUNSPOR:ç.rizespor 9-1

SamsunluReis

Alıntı yapılan: samsun155 - 26 October 2008, 09:21:19
ben size maçın sonucunu söyleyim.
SAMSUNSPOR:ç.rizespor 9-1

yok be abicimm okadarr atmazlarr en büyük ihtimal 3-0  ama benim tahmnimm 3-1 alırız diyorumm

mumya

Alıntı yapılan: samsuni - 25 October 2008, 21:54:04
Ben şu hepe takılıp kaldım. 1990'dan beri giderim maçlara. Rize'nin buraya iki defa taraftarı gelmiştir. Birisi düşmeme maçıydı sizi 1-0 yendik, biri de 1-1 biten maçtı. O süre zarfında yanılmıyorsam 7 maç yaptık burada, hep falan görmedik işin aslı.

Bu maçta en büyük kozumuz yine taraftar desteği olacaktır. Rize'nin kağıt üzerinde çok iyi oyuncuları var ama asla bir takım değiller. Eğer ilk golü bulursak psikolojik olarak etkileneceklerdir diye düşünüyorum. Çözülmeye meyyal bir takım çünkü.

bence ıLk goLü siz bulursnız rize acıLır..:) diyarbakır macını unutmayın 2 dk macı cevırdı..

Tufan

hayrettin saçmalamazsa maçtan umutluyum haftaiçi dpor farketmez büyük samsunspor taraftarı statta olucaktır.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: mumya - 26 October 2008, 09:40:22
bence ıLk goLü siz bulursnız rize acıLır..:) diyarbakır macını unutmayın 2 dk macı cevırdı..

Bolu maçını da sen hatırla o zaman. 1-0 geriye düştünüz ve dediğin gibi açıldınız :) Ama başka türlü... Agresifleşen Rize önce 10 kişi kaldı, sonra da bir sürü kontra yedi. Sizin takımınız çözülmeye müsait bir takım, geriden gelip maç çevirmeniz sürpriz olur.

europe_55

Alıntıbence ıLk goLü siz bulursnız rize acıLır.. diyarbakır macını unutmayın 2 dk macı cevırdı..

acilir acilir, daha cok beklersin...
Sen git kendi sitende yaz...
buraya SAMSUNSPOR taraftarlari girer...
Pazartesi günü ezileceksiniz.

Haddini bilmezsen ögretirler!!!!
ALEM DUYSUN KRAL SAMSUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tufan

şu rizeli çocuğu niye muhattap alıyosunuz ki takılsın o kendi dünyasında...

SAMSUNSPOR!!!

GençKozluklu

26 October 2008, 11:37:37 #176 Son düzenlenme: 26 October 2008, 13:24:11 GençKozluklu
Rize'yi mutlaka Samsun'da yeneceğiz. Bu yıl SAMSUN'da seyirci rakibe iyi baksı kuruyor. Bu baskıyla gençler maça çok iy ikonsantre oluyorlar. Her şeye rağmen kazana SAMSUN olacak. Lig çok ilginç. Henüz ne altta ne üstte kopma yok. Her an tepedeki, düşme potasında kendini bulabilir.

Forever SAMSUNSPOR

oguz_5528

Rizeli Arkadaşım senle kimle dans ettiğinin farkında mısın??Sasmsunspor yenecektir ...Bir Şey daha eğer Serkan aykut oynayıp da gol atarsa varya o stadın halini düşünemiyorum ...YIkarız Stadı:D

CurvaSudSamsunspor

RİZELİLER İLK ÖNCE FENERBAHÇALİ AMİGOLARINI POLARLA TAŞA ÇIKARMASINLAR STADA SOKMASINLAR ONDAN SONRA BURAYA GELİP BİZLE MUHATTAP OLSUNLAR...

harbisamsunsporlu5517

taraftarımızın destegıyle rahat kazanacagız inş 4-0 olur gıresunun hıncını rızeden alırız böylece ;)