Bank Asya 1.Lig 9.Hafta Samsunsporumuz 0-1 Ç.Rizespor

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 19 October 2008, 16:54:05

« önceki - sonraki »

ferahkorkut

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 24 October 2008, 21:48:06
Ya çok komiksiniz uşaklar ya, harbiden TRT'deki komedi dükkanını yarım bıraktım sizi okumyorum şu sıralar.

Diyorum ki, yenseniz ne olacak? ( Yeneceksiniz demiyorum, anıyorsun değil mi Rizeli uşak? )

Cevap vereyim, yenseniz Samsuni'nin yazdığı muhteşem mazinize bir galibiyet daha eklersiniz ama aralıksız 8 maç kazanmanız lazım daha tablonun lehinize dönmesi için.

Şutlanma kısmını es geçmişsin, sezon başı daha iddialı konuşuyordun, misafiriz falan diyorsun, azıcık akıllanmışsın kuzum! :)

( Bu arada sizi şu Rize'de 5-1 yendiğimiz maç ilk deplasmanlarımdan biriydi, bu kadar yağmur alıp da nasıl kel çimen olur bir saha diye çok düşünmüştüm, kasım ayıydı, bizim stoper kasım, sizin kova kazım'ı deli etmişti, orhan kaynak da şov yapmıştı) 

Herkese selamlar..
Yaklaşık iki aydır forumunuzdayım..Forumdaki düzeyli yorumlar ve takımınıza vermiş olduğunuz eşsiz destek nedeniyle sizleri tebrik ediyorum...
Gelelim bu yazıyı yazmamdaki sebebe;tamam Rizespor taraftarı olduğu söylenen birkac arkadas gelmis buraya yerli veyahut yersiz yazılar yazmıs,kendince yorumlar yapmıs,o öyle davrandı diye sizin gibi gercekten duyarlı insanların,olayı 'rize-samsun bizim nüfus daha kalabalık vs' noktasına getirmesine bir anlam veremedim.Yahu ben de Rizeliyim,ben yazıyor muyum böyle şeyler?Rekabet illa ki olacak,rekabet futbolun olmazsa olmazlarından zaten bu bir gerçek ama gelin bu rekabeti çok çok sertlestirmeyelim.Hani bir tabir vardır ya,rakibe değil topa sert girelim diye..Aynen öyle işte..Karadeniz takımları elele olmalı,üç beş kendin bilmez sebebiyle araya nefret girmemeli..

gozgoz yýlmaz

sevgili kardeşim, sen olayı doğru yorunlayamamışsın. Ben nüfus meselesini niçin yazdım, adam gelmiş mehmet cengiz size rizespor adına para verdi diyor, ben de dedim ki, cengiz a.ş. küçük bir pazar olan Rize yerine daha büyük bir pazar olan Samsun'da iş yapıp, para kazanıyor ve elbette diyetini ödeyecek. Ama o anlayamıyor bunu.

Mumya nickli arkadaş daha önce başka bir kullanıcı adıyla buraya üye olup, fincanı taştan oyarlar muhabbeti yaptı, dikkat edersen benim yazdıkların onunla kişisel yazışmalar. onun anladığı dil yani.

Senin ve aklı başında Karadenizli hemşerilerimizin alınmasını gerektiren bir durum yok. Biz içeride kavgalı olsak da dışarıya karşı birbirimizi tutarız.

Samsunspor-Rizespor mukayesesinde ise kimse kusura bakmasın geri adım atmam, realite ortada.

Rizeli olduğun için onları daha iyi tanırsın, tek takım Rizespor kandırmacasına kızıyoruz biz. Yok öyle birşey.

Selmlar bizden...

ali ihsan

İlk 6 için bu maçı mutlaka almalıyız.Üst gruptan kopmamak için içerde puan vermememiz lazım.deplasman karnemize bakınca 3 puan şart.

tanju55

ferahkorkut arkadasimizin kurdugu son cümleye katiliyorum
karadeniz takimlari birbirlerine düsman olacagina kardes olsaydi süper ligde en az 5 karadeniz takimi olurdu
iste rekabete girersen parasi olan kazanir o da bu durumda trabzonspor
samsunun neyi eksik trabzondan
bizim eksigimiz yok fazlamiz var ama sahip cikarsalar...
trabzona sahip cikiyorlar...
samsunda is adamlari samsunsporun oldugunu fark etseler yardimlarini esirgemeseler simdi samsun türkiyenin en zengin kulüplerinden biri olurdu...
samsun - trabzon-ordu-rize düsman degil kardes olmalidir
gecmisde yasananlar gecmisde kaldi
bize tas atana biz ekmek atalim
büyüklük bizde kalsin cünkü
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SAMSUN
                            Tanju UZUN

bluegreen55

Ya bi insan şu maça rize yener favori derse onun samsunsporluluğundan şüphe ederim... şimdi samsun yenerse sürprizzmi yapmış olacak.yuh be.

ferahkorkut

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 27 October 2008, 00:00:16
sevgili kardeşim, sen olayı doğru yorunlayamamışsın. Ben nüfus meselesini niçin yazdım, adam gelmiş mehmet cengiz size rizespor adına para verdi diyor, ben de dedim ki, cengiz a.ş. küçük bir pazar olan Rize yerine daha büyük bir pazar olan Samsun'da iş yapıp, para kazanıyor ve elbette diyetini ödeyecek. Ama o anlayamıyor bunu.

Mumya nickli arkadaş daha önce başka bir kullanıcı adıyla buraya üye olup, fincanı taştan oyarlar muhabbeti yaptı, dikkat edersen benim yazdıkların onunla kişisel yazışmalar. onun anladığı dil yani.

Senin ve aklı başında Karadenizli hemşerilerimizin alınmasını gerektiren bir durum yok. Biz içeride kavgalı olsak da dışarıya karşı birbirimizi tutarız.

Samsunspor-Rizespor mukayesesinde ise kimse kusura bakmasın geri adım atmam, realite ortada.

Rizeli olduğun için onları daha iyi tanırsın, tek takım Rizespor kandırmacasına kızıyoruz biz. Yok öyle birşey.

Selmlar bizden...

Eywallah kardeşim,hep bu samimiyette devam ederiz insallah..Giresunsporla yapılan maçtan beri Samsunspor'u takip ediyorum.Forumdaki atmosfer ne yalan söyleyim samsunspor'a sempati duymamı sağladı.
Gecen hafta Rize'deydim.Altay macında.Metin diyadin'e yıllardır ısınamadım.Ankarada oturuyorum ayrıca,kendisi kasım kasılıp gezinen biridir.Kücük dağları ben yarattım misali.Rizespor taraftarları,ki daha çok orta yaşlı taraftarların olusturdugu sosyete grubu kendisinden ciddi anlamda nefret ediyor.Altay macında skor 1-1 oldugunda,golü 'diyadin istifa' diye bağırarak kutladılar:)Bunun üzerine hemen sol tarafta bulunan yöneticilerden bir tanesi,yanılmıyorsam Dursun bey,terbiyesizlik yapmayın diye çıkışınca ortam iyice kızıstı.Birbirlerinin üstüne yürümeye dahi çalıstılar,neyse ki araya birileri girdi de,ortam iyice çirkinleşmedi.Hafta icinde de söz konusu yönetici görevinden istifa etti zaten.
Takım yorumuna gelirsek,altay macında Rize gercekten perisanları oynadı.Ben böyle birşey görmedim,arkaya atılan her top tehlike,her top kaleciyle karsı karsıya bıraktı Altaylı futbolcuları.Futbolcularda Metin diyadin'i gönderme cabası seziyorum.Olmayınca olmuyor,zorlamaya gerek yok.Maçı izleyen Hayrettin hoca da,gayet dikkatli izledi maçı,arada bir ona da baktım da:)Bu maçın kaderini kanat oyuncuları belirler derim ben,Burhan yerine Serkan Aykut gibi bitiriciliği yüksek bir oyuncu oynarsa daha kolay bir Samsunspor galibiyeti gelir diye düsünüyorum.Rizesporda Serdar samatyalı'ya dikkat derim.

İyi oynayan kazanır ins..
Herkese saygılar..

ferahkorkut

Buarada Samsunda,Furkan ve Volkan dısında eksik var mı?

kuzey55

Yalnızca BİZ

bluegreen55

Ah şu maçı bi alsak 13 puanla 7. sıraya yerleşeceğpiz.Ardından galip gelebileceğimiz bir malatya deplasmanı ve ardından gelecek bir karabük galibiyeti ile 3'te 3 yapmak ve ilk 3'e girmek hiçte zor değil.Ondan sonra altay maçının ne olacağını kimse bilemez ... Hadi alalım şu maçı son ana kadar takıma destek verin hocayı protesto etmeyi biraz daha erteleyin alalım şu maçı...

gozgoz yýlmaz

halk gazetesinin yazdığına göre hoca dün serkan'ı as takımda oynatmış idmanda.

oguz_5528

Turgut'un hafif sakatlığı vardı riske etmesin ..Sercan-Murat-Oktay iyi oynarsa galibiyet kendiliğinden geliyor zaten...

SapýnaKadar 55

Bu akşam Samsunsporumuzdan güzel bir futbol ve 3 puan bekliyoruz,lig ateşi yanmaya başladı bizim de sözümüz olmalı.

kuzey55

turgutu bu akşam ilk 11 de göremeyebiliriz hafif sakatlığı vardı sanırım çalışamadı bu hafta sadece düz koşu yaptı...hoca ısrarlara dayanamayıp serkanı oynatacakttır diye tahmin ediyorum.

harbisamsunsporlu5517

bu sezon gıdecegım ilk mac olacak kısmetse
c.rize maçı cok önemlı gercekten inşallah anlımızın akıyla cıkarız stadtan bu aksam