Bank Asya 1.Lig 9.Hafta Samsunsporumuz 0-1 Ç.Rizespor

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 19 October 2008, 16:54:05

« önceki - sonraki »

gozgoz yýlmaz

23 October 2008, 17:06:08 #75 Son düzenlenme: 23 October 2008, 17:08:58 gozgoz yýlmaz
Alıntı yapılan: Rizespor - 23 October 2008, 16:57:18
  Ama biz yine düşene bir tekme daha vurmadık el uzattık ayağa kalkmak için sezon başında bizim onursal başkanımız samsunspora 500 bin ytl para bağışladı bunlarıda görmemezlikden geliyorsunuz.

Allah razı olsun, siz olmasaydınız kilit vuracaktık kulübe.
Arkadaşım bu kısmı pek anlayamıyorsunuz ama açıklayalım
1- Cengiz A.Ş. adına verilmiştir bu para. Rizespor ya da onun onursal başkanı adına değil. Peki neden? Çünkü 80.000 nüfuslu Rize'de kazanamayacağı parayı bu iş adamı 532.000 nüfuslu Samsun'da kazanıyor ve dolayısıyla Samsun'a olan diyetini ödüyor. Yani bunun bir Diyarbakırlının çıkıp da Fener'e parayı d.bakırlı Aziz yıldırım veriyor demesinden pek bir farkı yok!

2- Rizeliler bile Rizespor'u tutmazken gelip de burada sanki Rizesporluluk varmış gibi yazmanın alemi yok. Hani, Karadenizli olmasak da bilmesek neyse.

3- Ben de dahil çok arkadaşımız burada Rizespor'u sevdiğimizi söyledik, savunduk ama silinen başlıkta birkaç tane Rizeli özellikle gelip burayı provoke etti. Bu sitede nefret topladılar. Muhtemelen yaşları 17-18'dir ama aynen öyle oldu.

4- Ben bu sezon Rize'nin başartılı olmasını hiç istemiyorum. Bunun üç nedeni var. 1.si Metin Diyadin, 2.si kaleci Ferhat uyuzu. 3. sü ise Rize çıksa ne olacak? Süper Ligdeki 9 sezonunun 8'inin küme düşmeme mücadelesiyle geçirmiş bir takım. Tribün kültürü yok, yetiştirdiği futbolcu yok. Sebebi budur.

5- Karadenizde herkesle kavgalı olduğumuz doğru değil. Bizimle denk olan tek takım Trabzonspordur. Onunla da aramız iyi değil doğru. Diğerleriyle hasım ya da hısım olacak klasmanda değiliz, üstteyiz her anlamda.

Rizespor

Alıntı yapılan: Türk! - 23 October 2008, 17:03:46
İnsana ne gelirse komşusundan anne babasından en yakınından gelır kısacası..
Eden bulur demişler değil mi..
İyiki yendik sizi rizeli..
Maça gelirsek de taraftar aynı kalır seyirci sayısıda etkilenmez hıc klasık 3 bin kisiye oynayan samsunpor,sessız sakin bir tarfatarla rahat bir futbol ile galip gelir Samsunspor

temennim rizesporumuzun galip gelmesidir samsunda takımımızı yanlız bırakmıyacağız...

sBc-55

Bu Hafta Rize Sempatizanlarıyla İşimiz vAr  :D  ;) Stada Sokmucaz Onları!!!!!!!!!!

Baskent_Samsunspor

23 October 2008, 17:09:11 #78 Son düzenlenme: 24 October 2008, 22:25:16 yönetici
hiç bilmeden nası konuşuyor bak şuna 2004teki maçta samsunun 2 atak yaptı ikiside gol oldu oynamadılar bile suç sizin mal forvetlerinizdeydi ne yani dönüpte topu kendi kalemize mi atsaydık

2005 teki maçta 11 kişi kalenin önüne dizilen bendim el uzatmak buysa tabi

senin onursal başkan dediğn insan samsundan parasını kazanıyor tabiki ekmek yediği kaba kusmayacak....

burada doğru şeyleri yaz

sbc_emir

Alıntı yapılan: sBc-55 - 23 October 2008, 17:08:36
Bu Hafta Rize Sempatizanlarıyla İşimiz vAr  :D  ;) Stada Sokmucaz Onları!!!!!!!!!!

bu haftaa rize sempatizanları  girsin bakalım stadaa sıkıyosaaaa >:( >:(

sBc-55

sbc_emir

Alıntı yapılan: sBc-55 - 23 October 2008, 17:13:35
gerçek arenayı görcek herkes bu hafta   :)

la emrah bırakın bu arenayı falanı filanı zatenn atlattırıolar insanları görcezz haftaa onlarıı

Rizespor

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 23 October 2008, 17:06:08
Allah razı olsun, siz olmasaydınız kilit vuracaktık kulübe.
Arkadaşım bu kısmı pek anlayamıyorsunuz ama açıklayalım
1- Cengiz A.Ş. adına verilmiştir bu para. Rizespor ya da onun onursal başkanı adına değil. Peki neden? Çünkü 80.000 nüfuslu Rize'de kazanamayacağı parayı bu iş adamı 532.000 nüfuslu Samsun'da kazanıyor ve dolayısıyla Samsun'a olan diyetini ödüyor. Yani bunun bir Diyarbakırlının çıkıp da Fener'e parayı d.bakırlı Aziz yıldırım veriyor demesinden pek bir farkı yok!

2- Rizeliler bile Rizespor'u tutmazken gelip de burada sanki Rizesporluluk varmış gibi yazmanın alemi yok. Hani, Karadenizli olmasak da bilmesek neyse.

3- Ben de dahil çok arkadaşımız burada Rizespor'u sevdiğimizi söyledik, savunduk ama silinen başlıkta birkaç tane Rizeli özellikle gelip burayı provoke etti. Bu sitede nefret topladılar. Muhtemelen yaşları 17-18'dir ama aynen öyle oldu.

4- Ben bu sezon Rize'nin başartılı olmasını hiç istemiyorum. Bunun üç nedeni var. 1.si Metin Diyadin, 2.si kaleci Ferhat uyuzu. 3. sü ise Rize çıksa ne olacak? Süper Ligdeki 9 sezonunun 8'inin küme düşmeme mücadelesiyle geçirmiş bir takım. Tribün kültürü yok, yetiştirdiği futbolcu yok. Sebebi budur.

5- Karadenizde herkesle kavgalı olduğumuz doğru değil. Bizimle denk olan tek takım Trabzonspordur. Onunla da aramız iyi değil doğru. Diğerleriyle hasım ya da hısım olacak klasmanda değiliz, üstteyiz her anlamda.

1- Mehmet cengiz sonuçda bir rizelidir ve rizespor başkanlığı yapmışdır ve bu parayıda size hediye etmişdir ister samsunda bir işi olsun bir işi olmasın sonuçda bu parayı veren bir rizespor kulubu başkanlığı yapmış biridir. Sen rizenin nufusuyla alay ediyorsun eski sayıma göre merkez nufusu 80 bindi şimdiki yeni sayıma göre merkez nufus 150 bin ilçeler hariç ve rize dışında istanbul ankara bursa samsun izmir manisa ve diğer illerede rizeli nufus çok göze batmakdadır yaklaşık türkiyede 5 milyon civarında rizeli olduğu söyleniyor. sizin bu alaycı ve küçümser tavırlarınız samsunsporu işde böyle banka asyada küme düşmemeye oynamaya zorladı.

2- her şehirde olduğu gibi rizedede istanbul takımı tutan vardır sen samsunda sadece samsunsporu tutarlar diye bir idda edemessin çünkü bunun örnekleri mevcuttur fener samsunda şampiyonluk maçı oynarken fenerin seyircisi samsunsporun seyircisinden daha fazlaydı.

3- rizede yeterikadar turbun kultürü vardır bunu www.rizesporluyuz.biz sitesindeki turbun fotalarındanda daha iyi görebilirsin. önce kendine bakacaksın kardeşim sonra başkasını eleştireceksiniz. sizin son 10 senlik bir başarınızı kurumlaştırma adına atılan adımları bi adım atıldığını yazabilirmisiniz. Bugun rizespor yeni stadı  yapılıyor ve yeni bir tesisleri yapıldı türkiyede süper lig kuluplerinde böyle bir tesisi yoktur. Ne gerek var ortalığı karıştırıp iki klaradeniz şehrini bir birine düşman etmeye. geçen sen rizeye çanikli mekansızlar geldi burda beraber maç seyrettik ondan önce şirinler gurubu geldi onları ağırladık beraber maç izledik zamanında atılan dostlukları bozmaya ne gerek duydunuz. bu tip işler yanlış şeylerdir bunlar türk futbolunu lekeliyor.rizeden futbolcumu çıkdı diyorsun bugun fenerde oynayan yasin rizesporun alt yapısından yetişmişti keza fahri altan zafer biryol cumhur bozacı hasan vezir muharrem vezir hasan fehmi durmuş hüsnü kürkcü hakan tecimer şuan kocaelinde forma giyen kılıç arslan kopuz yetiştirdiğiniz bir futbolcu yoktur demeyi neye tayanarak burda yazıyorsunuz.

Rizespor

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 23 October 2008, 17:09:11
hiç bilmeden nası konuşuyor bak şuna 2004teki maçta samsunun 2 atak yaptı ikiside gol oldu oynamadılar bile suç sizin mal forvetlerinizdeydi ne yani dönüpte topu kendi kalemize mi atsaydık

2005 teki maçta 11 kişi kalenin önüne dizilen bendim el uzatmak buysa tabi

senin onursal başkan dediğn insan samsundan parasını kazanıyor tabiki ekmek yediği kaba kusmayacak....

burada doğru şeyleri yaz he niyetin ortamı germekse defol git sizlerle uğraşacak halimiz yok büyük abilerinizn yanına

ben çok iyi biliyorum o maçı canlı cıplak gözle izledim o maçı samsunspor iddaas olmadığı halde maça asıldı ve aldı. ben ortam germeye gelmedim ilk başda yazdığım mesajdan bunu anlayabilirsin ama sizin yazılan yorumlarınız ortamı yeteri kadar germişdir bana sıra düşmez

kuzey55

23 October 2008, 17:37:51 #84 Son düzenlenme: 24 October 2008, 22:26:16 yönetici
bizim bafra ve çarşambanın nüfusu yaklaşık 200 bin rizeli...

bjk ile ortak şaibeli maçlarınızı da biliriz rizeli hani bursayı düşrüdüğünüz sene.koskoca bursa düştü rize ligde kaldı.

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: Rizespor - 23 October 2008, 17:29:32
1- Mehmet cengiz sonuçda bir rizelidir ve rizespor başkanlığı yapmışdır ve bu parayıda size hediye etmişdir ister samsunda bir işi olsun bir işi olmasın sonuçda bu parayı veren bir rizespor kulubu başkanlığı yapmış biridir. Sen rizenin nufusuyla alay ediyorsun eski sayıma göre merkez nufusu 80 bindi şimdiki yeni sayıma göre merkez nufus 150 bin ilçeler hariç ve rize dışında istanbul ankara bursa samsun izmir manisa ve diğer illerede rizeli nufus çok göze batmakdadır yaklaşık türkiyede 5 milyon civarında rizeli olduğu söyleniyor. sizin bu alaycı ve küçümser tavırlarınız samsunsporu işde böyle banka asyada küme düşmemeye oynamaya zorladı.

2- her şehirde olduğu gibi rizedede istanbul takımı tutan vardır sen samsunda sadece samsunsporu tutarlar diye bir idda edemessin çünkü bunun örnekleri mevcuttur fener samsunda şampiyonluk maçı oynarken fenerin seyircisi samsunsporun seyircisinden daha fazlaydı.

3- rizede yeterikadar turbun kultürü vardır bunu www.rizesporluyuz.biz sitesindeki turbun fotalarındanda daha iyi görebilirsin. önce kendine bakacaksın kardeşim sonra başkasını eleştireceksiniz. sizin son 10 senlik bir başarınızı kurumlaştırma adına atılan adımları bi adım atıldığını yazabilirmisiniz. Bugun rizespor yeni stadı  yapılıyor ve yeni bir tesisleri yapıldı türkiyede süper lig kuluplerinde böyle bir tesisi yoktur. Ne gerek var ortalığı karıştırıp iki klaradeniz şehrini bir birine düşman etmeye. geçen sen rizeye çanikli mekansızlar geldi burda beraber maç seyrettik ondan önce şirinler gurubu geldi onları ağırladık beraber maç izledik zamanında atılan dostlukları bozmaya ne gerek duydunuz. bu tip işler yanlış şeylerdir bunlar türk futbolunu lekeliyor.rizeden futbolcumu çıkdı diyorsun bugun fenerde oynayan yasin rizesporun alt yapısından yetişmişti keza fahri altan zafer biryol cumhur bozacı hasan vezir muharrem vezir hasan fehmi durmuş hüsnü kürkcü hakan tecimer şuan kocaelinde forma giyen kılıç arslan kopuz yetiştirdiğiniz bir futbolcu yoktur demeyi neye tayanarak burda yazıyorsunuz.

Yahu ben niye Rizenin nüfusuyla alay edeyim, olanı yazdım ben. Eğer gerçekler alay konusu ise ayrı mesele. Ben açıklamasını yaptım ama sen anlammakta ısrar ediyorsun. Mehmet Cengiz bunu şirketi adına vermiştir, Rizespor adına değil. Yetiştirdiğimiz futbolcular dediğin adamların iyi oalnları Rizeli sadece, Rizspor altyapısından değil. Örneğin Şifo Mehmet, Gökhan Gönül, Sabri de Samsunludur ama senin mantığına göre davranıp biz yetiştirdik demiyoruz. Kavramları karıştırmışsın iyice. Zaten yaptığın şey sürekli olarak bu. ( Bak mesela Çarşambalı ve Samsunsporlu iş adamı Galip Öztrük de Trabzonspor'a 100.000 lira verdi ama bunu Samsunsporlu kimliğiyle değil Trabzon'da da iş yapan bir iş adanmı kimliğiyle yaptı. Biz sizin gibi sonradan görme olmadığımız için TS'ye yardım ettki demiyoruz. )

Dediğim gibi ben bir Karadenizli olarak Rize'nin iyi olmasını isterim ama ortada bir realite var, dengimiz değil Rize. Örneğin Rize'yi tutan bir tane bile Samsunlu olmazken Samsunspor'u tutan çok fazla rizeli var. Bu da bizim büyüklüğümüzü gösterir.

Zaten bazı şeyleri anlayamadığın şu meşhur Samsunspor-FB maçıyla ilgili yazdıklarından belli. ( Aslında sen de biliyorsun neyin ne olduğunu ama neyse... ) O, o zaman ki satılmış yönetimin bir yanlışıydı ama biz Samsunsporlular gerekli mücadeleyi verdik.

Ben de sizin 6-1 yenildiğiniz TS maçını iyi biliyorum. Hani, tribünde kavga çıkmıştı. 2006'Da. Sizin aranızda Fener formalılar da vardı bir sürü. Dediğim gibi, sadece Rizespor'u tutan bir adam bulursanız söyleyin de müzeye koyalım :)

Ayrıca diğer çocuklar gibi değilsin, iyi birine benziyorsun ama kafan karışık biraz.

hakan55

Alıntı yapılan: sbc_emir - 23 October 2008, 17:12:27
bu haftaa rize sempatizanları  girsin bakalım stadaa sıkıyosaaaa >:( >:(

Evet gercekten sokmamalıyz eger gırerlerse ve rızeyı alkıslamaya felan kalkarlarsa geregını yapmalyız...!

sBc-55

sbc_emir

gerekn yapılacak zatenn herkesss rahatt olsunn

samsunmania

23 October 2008, 23:39:46 #89 Son düzenlenme: 23 October 2008, 23:42:58 samsunmania55
PFDK cezaları kesti!
Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Metin Diyadin'e 3 maç, Beşiktaş maçında Ali Tandoğan ile yaşadığı tartışmanın ardından kırmızı kart gören Ergün Teber'e 2 maç ceza verdi. 4 büyük takım da çeşitli para cezalarına çarptırıldı.

19 Ekim'de Galatasaray ile Trabzonspor takımları arasında oynanan Turkcell Süper Lig maçında, sarı-kırmızılılara, taraftarının kötü ve çirkin tezahüratı nedeniyle 80 bin YTL ve merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle 10 bin YTL olmak üzere toplam 90 bin YTL para cezası uygulandı.

Trabzonspor'a da aynı maçta taraftarının kötü ve çirkin tezahüratı dolayısıyla 40 bin ve yine taraftarının neden olduğu saha olayları sebebiyle 10 bin YTL olmak üzere toplam 50 bin YTL para cezası verildi.

PFDK'nın verdiği öteki cezalar şöyle:

3 maç: Metin Diyadin (Çaykur Rizespor Teknik Direktörü), Çağlar Bakır (Ünyespor Antrenörü), İbrahim Halil Kaçmaz (Bağlar Vuralspor Antrenörü)

2 maç: Ergün Teber (Gençlerbirliği), Köksal Yedek (Kayseri Erciyesspor), Adem Güçlü (Bulancakspor), Soner Bala (Hatayspor)

1 maç: Hasan Baykal (Batman Petrolspor)

3 ay hak mahrumiyeti: Kemal Uysal (Elazığspor-Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor maçının saha komiseri)

15 gün hak mahrumiyeti: Adil Cenkçiler (Bursasporlu yönetici), Tahsin Çobanoğlu (İzmirsporlu yönetici)

25.000 YTL: Beşiktaş, Fenerbahçe

24.000 YTL: Eskişehirspor

12.000 YTL: Kasımpaşa

10.000 YTL: Bursaspor, Kocaelispor, Demirçelik Karabükspor

8.500 YTL: Balıkesirspor

7.500 YTL: Sivasspor

7.000 YTL: Fatih Karagümrük

6.500 YTL: Bursa Nilüferspor

6.000 YTL: Bulancakspor

5.000 YTL: Gaziantepspor, Mardinspor, Lüleburgazspor, Bandırmaspor, Aksarayspor, Batman Belediyespor

2.500 YTL: Kartalspor

1.500 YTL: Şanlıurfaspor, İskenderun Demirçelikspor

1.000 YTL: Kastamonuspor, Ceyhanspor

http://www.ajansspor.com/futbol/federasyon/h/20081023/pfdk_cezalari_kesti.html

Nedense bu adamı hiç sevmiyorum. Zaten o da fb de oynarken ayağı bizim maçta kırıldığı için bizden nefret ediyor. İyi olmuş. Avantaja çeviririz inşallah.