Bank Asya 1.Lig 9.Hafta Samsunsporumuz 0-1 Ç.Rizespor

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 19 October 2008, 16:54:05

« önceki - sonraki »

samsunmania

23 October 2008, 23:41:33 #90 Son düzenlenme: 23 October 2008, 23:45:45 samsunmania55
Sakat ve cezalı oyuncuları da var diye biliyorum. Takım oyunu ynayamıyorlar. Arkadaşın biri de aynı yorumu yapmıştı, aynı bizim düştüğümüz sene gibi yıldız çok oyun yok. Altay maçında 5lik olacaklardı. Altay çok gol kaçırdı.

edmontdante

Alıntı yapılan: Rizespor - 23 October 2008, 17:29:32
1.rizeden futbolcumu çıkdı diyorsun bugun fenerde oynayan yasin rizesporun alt yapısından yetişmişti keza fahri altan zafer biryol cumhur bozacı hasan vezir muharrem vezir hasan fehmi durmuş hüsnü kürkcü hakan tecimer şuan kocaelinde forma giyen kılıç arslan kopuz yetiştirdiğiniz bir futbolcu yoktur demeyi neye tayanarak burda yazıyorsunuz.

Sevgili kardeşim sen bunları söylerken ciddi misin?

seckin55

24 October 2008, 00:24:43 #92 Son düzenlenme: 24 October 2008, 22:27:57 yönetici
yaw nedir her hafta biri girio rakıp takımlardan ortalııgı germeye çalışıo....ordulular, bolulular şimdi de rizeliler..nedir bu kardesim..nekadar çekemeyenimiz var yaaa..gidin kendi formunuza.yada adam gibi yazın.ortalıgı germeyin...gerek yok hiçç..ayıptır yaaa

jean

tesis yaptirmis satd yaptirmis basbakan sizden oldumu yaparsiniz tabiki devletin parasiyla o kadar sanatci var rizeli olan hepsi trabzondan yana bunu inkar edemezssin futboldan anlayan biri olsaydin rizesporla -samsunsporu kiyaslamazsin herhangi bir spor yazarina bu soruyu sor sana guler hem turkiyede 5 milyon rizeli oldugunu nerden biliyon ona bakarsan bursada istanbulda izmirdede bayagi samsunlu var biz sana kentin nufusundan bahsediyoruz karadenizin en buyuk sehri samsun kiskansanda catlasanda bu boyledir  SAMSUN BUYUKSEHIR BELEDIYESI-RIZE BELEDIYESI  bak fark burda hem benim rizeli olupta samsunsporlu tanidiklarim var varmi samsunlu olupta rizesporlu soylesene hahaha

kuzey55

gülünç olan ise bi zamanlar sadece türkiye kupasında karşılaştığımız isimlerini ancak o zaman duyduğumuz takımların taraftarlarının bu foruma gelip kendi takımlarını SAMSUNSPORUMUZLA kıyaslamasıdır..giresun,ordu,bolu,rize bakalım daha kimler gelecek karabük,kasımpaşa,antep belediye,diyarbakır...insan gecen seneyi özlemiyor değil hani en azından kıyaslandığımız takımlar köklü tribünü sağlam olan takımlardı...

seckin55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 24 October 2008, 00:34:27
gülünç olan ise bi zamanlar sadece türkiye kupasında karşılaştığımız isimlerini ancak o zaman duyduğumuz takımların taraftarlarının bu foruma gelip kendi takımlarını SAMSUNSPORUMUZLA kıyaslamasıdır..giresun,ordu,bolu,rize bakalım daha kimler gelecek karabük,kasımpaşa,antep belediye,diyarbakır...insan gecen seneyi özlemiyor değil hani en azından kıyaslandığımız takımlar köklü tribünü sağlam olan takımlardı...
boşverin arkadaşlar başka takımları biz bize yeteriz..ne rize ne karabuk ne bolu ne ordu ne de trabzon lazım bize..biz bize yeteriz..tartışmaya gerek yok..sahada cevabımızı verırız biz..

seckin55

Zafer ilk onbire girmek istiyor !

Samsunspor'da affedilen Zafer Şakar'ın pazartesi akşamı oynanacak Çaykur Rizespor karşılaşmasında büyük ölçüde ilk onbirde sahaya çıkması bekleniyor.

Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ tarafından kadro dışı kaldığı günden bugüne takip edilen başarılı oyuncunun form durumu sevindirdi. Kırmızı-Beyazlı futbolcu, "Şans verilmesi halinde çıkıp takımım için elimden geleni yaparım" diye konuştu.

KAYNAK:haberexen.com

-------------

sonunda beeee...hade bakalım.zaferlere koşalım:)

kuzey55

24 October 2008, 01:07:43 #97 Son düzenlenme: 24 October 2008, 01:09:47 kuzey55
                       hasan

veysel           kenan             gökhan            can

hakan

volkan (sercan)     zafer           murat            oktay

burhan

ideal 11 olur diye düşünüyorum...ancak hoca zaferi oynatmaz sercan ve sefa ilk 11 de başlar büyük ihtimal...sonra volkanı alır yine takılır kafasına göre...serkan ı zaten oynatmaz.

seckin55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 24 October 2008, 01:07:43
                       hasan

veysel           kenan             gökhan            can

hakan

volkan (sercan)     zafer           murat            oktay

burhan

ideal 11 olur diye düşünüyorum...ancak hoca zaferi oynatmaz sercan ve sefa ilk 11 de başlar büyük ihtimal...sonra volkanı alır yine takılır kafasına göre...serkan ı zaten oynatmaz.

harbiden bakalım yine çıldırcazmı bu haftada stadta..inş olmaz..ben artık doldum..patlarım yani orda...

**KaR6**

hakan ın önlibero oynamasına şiddetle karşıyım.. orta üçlünün sefa zafer ve murat yıldırımdan kurulması bizim için en hayırlısı olur.. sağda oktay solda da sercan yada volkan cekiçle oynamamız lazım.. tabi tum bunları serkan aykut oynamayacak gozuyle baktıgım için söyluyorum, o olsa farklı olur..

kuzey55

serkan aykuttan umudumuzu kestik biliyoruz ki hoca onu oynatmayacak...hakanın hava toplarındaki hakimiyetini düşünerek yazdım.çünkü yan toplarda zaafımız var hakan biraz daha çalışıp dikkatli olursa  bu konuda sıkıntı yaşamayız...

**KaR6**

oynayacaksa stoper oynasın, eyvallah ama önlibero oynayınca 3 stoperle oynuyomusuz gibi oluyoruz.. pas atamıyo yanındakine, bi de diğer ortasahalarımızdan biri kotu gunundeyse( bolu macında sefa gibi) top yapamıyoruz, o yuzden topa daha hakim olan zafer in oynaması bizim için daha ahyırlı olur..

seckin55

turgut oynamıyıo heralde..dogrumuudur..:)inşallah dogrudur.sakatmı cezalımı..hep kesik yer inşallah

seckin55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 24 October 2008, 01:40:41
oynayacaksa stoper oynasın, eyvallah ama önlibero oynayınca 3 stoperle oynuyomusuz gibi oluyoruz.. pas atamıyo yanındakine, bi de diğer ortasahalarımızdan biri kotu gunundeyse( bolu macında sefa gibi) top yapamıyoruz, o yuzden topa daha hakim olan zafer in oynaması bizim için daha ahyırlı olur..
ewet artık zafer takıma katılmalı.11 de oynamalı.zaferle beraber serkan aykut' ta tabiki..erciyes maçını hatırlıyalım..ne arapaslar vermıştı...hoca duy sesımızı artık...

kuzey55

bu hafta düz koşu yaptı antrenmanlarda umarım oynamazz...ama hoca sedyeye iğneyle sorumla bile oynatır turgutu.