Bank Asya 1.Lig 9.Hafta Samsunsporumuz 0-1 Ç.Rizespor

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 19 October 2008, 16:54:05

« önceki - sonraki »

jean

ikinci uzatmaya kaldi bu ùac bitmicek anlasilan

jean

ikinci uzatmada 87-81 yenildik helal olsun 15 sayidan gelip iki uzatmay atasidik cok asiri top kaybi yaptik yoksa yenebilirdik son 1 dk kala yenilen ucluk herseyi bitirdi takimimiz guzel orta siralara oynariz kesin

harbisamsunsporlu5517

faul atıslarını kacırmasaydık macı kazanmış olacaktık ama  canları sagolsun ıyı mucadele ettıler helal olsun hepsıne

europe_55

arkadaslar ben yurtdisinda oldugum icin maclara gidemiyorum ama sizden SAMSUNSPOR´umuzu c.rize macinda desteklemenizi istiyorum.

Insallah bu mactan galip ayrilacagiz. bize en az play-off yakisir...

seckin55

valla helal olsun kızlara..keşke samsunspor olsalardı.samsun basket biraz tuhaf geldi..iyi bir sponsorla hedefe ulaşırlar.destegımızı esirgemiyelim..

kuzey55

spikerin taraftarımızdan övgüyle bahsetmesi çok mutlu etti beni.orta sıralar değil bu takım zirveye oynayacak takım.biraz şanslı olsaydık bugün kazanbilirdik ama olmadı.inş bu sene ilk 3 içinde olacağız...

europe_55

Bence Samsun BK icinde Samsunspor oldugu gibi maclar icin konu acalim böylece konular birbirine girmemis olur ...
burada futbol maciní konusuruz diger tarafta da basketbol macini

**KaR6**

elimizden geldiği kadar takımı desteklemeye calıştık.. takımın ruhu gayet iyi.. bu takım kafaya oynar ama biraz daha tecrube kazanmamız lazım..

havzalı55

Kais

mumya

Alıntı yapılan: Rizespor - 23 October 2008, 17:29:32
1- Mehmet cengiz sonuçda bir rizelidir ve rizespor başkanlığı yapmışdır ve bu parayıda size hediye etmişdir ister samsunda bir işi olsun bir işi olmasın sonuçda bu parayı veren bir rizespor kulubu başkanlığı yapmış biridir. Sen rizenin nufusuyla alay ediyorsun eski sayıma göre merkez nufusu 80 bindi şimdiki yeni sayıma göre merkez nufus 150 bin ilçeler hariç ve rize dışında istanbul ankara bursa samsun izmir manisa ve diğer illerede rizeli nufus çok göze batmakdadır yaklaşık türkiyede 5 milyon civarında rizeli olduğu söyleniyor. sizin bu alaycı ve küçümser tavırlarınız samsunsporu işde böyle banka asyada küme düşmemeye oynamaya zorladı.

2- her şehirde olduğu gibi rizedede istanbul takımı tutan vardır sen samsunda sadece samsunsporu tutarlar diye bir idda edemessin çünkü bunun örnekleri mevcuttur fener samsunda şampiyonluk maçı oynarken fenerin seyircisi samsunsporun seyircisinden daha fazlaydı.

3- rizede yeterikadar turbun kultürü vardır bunu www.rizesporluyuz.biz sitesindeki turbun fotalarındanda daha iyi görebilirsin. önce kendine bakacaksın kardeşim sonra başkasını eleştireceksiniz. sizin son 10 senlik bir başarınızı kurumlaştırma adına atılan adımları bi adım atıldığını yazabilirmisiniz. Bugun rizespor yeni stadı  yapılıyor ve yeni bir tesisleri yapıldı türkiyede süper lig kuluplerinde böyle bir tesisi yoktur. Ne gerek var ortalığı karıştırıp iki klaradeniz şehrini bir birine düşman etmeye. geçen sen rizeye çanikli mekansızlar geldi burda beraber maç seyrettik ondan önce şirinler gurubu geldi onları ağırladık beraber maç izledik zamanında atılan dostlukları bozmaya ne gerek duydunuz. bu tip işler yanlış şeylerdir bunlar türk futbolunu lekeliyor.rizeden futbolcumu çıkdı diyorsun bugun fenerde oynayan yasin rizesporun alt yapısından yetişmişti keza fahri altan zafer biryol cumhur bozacı hasan vezir muharrem vezir hasan fehmi durmuş hüsnü kürkcü hakan tecimer şuan kocaelinde forma giyen kılıç arslan kopuz yetiştirdiğiniz bir futbolcu yoktur demeyi neye tayanarak burda yazıyorsunuz.

Çok güzeL Yazmıssın Kardesım..FazLa söze gerek Yok.. ;)..

Ayrıca Suan yok yönetim dagıLıyor rize dagıLıyor faLan bunlara biz üzüLmüyoruz..Kongre kararı aLınması bizi sevındırdı..Şimdi Yönetme Rize Yatırım A.Ş. de oLan kısıLer geLecek..Kımse demesın dagıLıyor Rize..Ama şu gercek benim fikrim FUTBOLCULAR BİLEREK OYNAMIYOR BİZDE İSTEKSİZLER..BUDA YENİ YONETIM OLUSTUKDAN SONRA ORTADAN KALKACAKTIR GERCEK RİZESPOR bu degıl sizde bılıyosunuz

samsunu samsunsporu sevıyorum..burda 4 5 kısının dedıklerıde ıLgılendırmez.. ben samsunda rizespor forması ile dolaştım..okadar dükkana girdim esnaf hep güzel yaklasım gösterdi  rizespor hakkındada çok güzel şeyler söylüyorlardı..siz rize ıle samsunu düsman yaptınız....

Neyse maça geLince rizesporun ne yaptıgı beLLı olmuyor boluya yenıldı gıttı diyarbarkırda diyarbakırı yendi..önceLikLe dostLuk kazansın..Sonra Tabiki rize...

Samsunporada BasarıLAR

Kais

samsunun nufusu ılceler harıc sanıırm 504.000

Kais

sen gene gel isder ordu forması isder rize ister bolu karabük sakarya hiç farketmez biz kalleş miyiz sen bizi ne sanıyorsun size benzemeyiz biz aramızda dolaşan dolaşır kimse bişe demez ama olanlar staddadır tamammı gelip de buraya ahkam kesmeyin ayrıca biz size düşmeyin diye maç sattımız günleride unutmayın bunun üstüne bizim düşmemizede yardımcı oldunuz her neyse akıllı olun stadda

jean

rizesporun taraftarini parmakla saysak belki ki uctanesi acikta kalir turk spor tarihinda isim yapmamis para sikintisi olmadigi halde basari elde edemeyen bir takim rizespor ciksin veya dussun bizimle alakasi yok bizim rakibimiz trabzon yillarca onlarla oynadik rizespor daha dun cikti ismi piyasaya

mumya

neyse uzatmayaLım  pazartesi gününü bekLeyeLım..