Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Boluspor - Samsunspor'umuz

Başlatan tanju55, 11 October 2008, 19:03:37

« önceki - sonraki »

Mert

sbc_emir

Alıntı yapılan: sBc-55 - 19 October 2008, 22:48:58
basket bölümü olmadıgı için buraya yazim dedim

Samsun Basket Galatasaray Maç resimlerini Buradan Bakabilirsiniz 

http://www.sogutlubahceliler.org/forum/index.php?topic=193.0 

emrah güzel yapmışın kardeşim bilgilendirmen güzel olmuş

edmontdante

19 October 2008, 23:26:35 #542 Son düzenlenme: 19 October 2008, 23:33:00 edmontdante
Takım yenildi moral bozuk ama SAMSUNSPOR taraftarının gücünü göstermek için SBK maçından bir kaç tribün fotoğrafı ekleyeceğim.Geçen sezon SBK da forma giyen  bu sene yine 1.ligde oynayan SELVİN'den bizzat duyduklarımı aktarmak isterim."SAMSUNSPOR taraftarıyla birlikte  aldığımız  maçları özellikle de İzmir Basket Kulubü maçını ve o muhteşem desteği unutmam mümkün değil.SAMSUN ve SAMSUNSPOR taraftarının yeri benim gönlümde her zaman başka.SAMSUN'dan ayrılmış olsamda kalbim hep sizinle.SAMSUNSPOR taraftarına benden selammm"

gozgoz yýlmaz

deplasmanda 1-0 one gectigi maci 3-1 kaybeden bir hoca basarisizdir. üstelik 3-1ì korumaya `calismis resmen. hoca kendi kariyer defterine cAlisiyor bence.

edmontdante

Hoca takıma birşeyler katıyor diye düşünüyordum herşeye rağmen ama deplasmanda bu takım maç kaybetmeyecek demişti 3 er 3 er yiyoruz ama.İçeride taraftarla ve bunun etkisinde kalan henüz amatör ruha sahip oyuncularımızla maçı alıyoruz galiba.Aklıma bundan başka bir şey gelmiyor çünkü içeride bir şekilde rakipleri alt eden takım dışarıda 4 maçta 8 gol yemiş  2 gol atmış 1 puan alabilmiş.Bolu gibi bir takıma karşı maça 1-0 galip başlamışsın 3 tane yemişsin.Bence de artık birilerinin işe el atma zamanı geldi ama bu biraz olmayacak gibi görünüyor

mehmet yılmaz

Ne zaman kritik bir maç oynasak, ne zaman puan hesabı yapsak kaybediyoruz son yıllarda. Hocanın takıma verdiği en önemli şey kondisyon. Bence iyi bir taktisyen değil, hele hele sempatik, sevilen bir adam hiç değil. Bu nedenle oyunu iyi okuyabilen ve futbolcuları ve camia ile daha insani ilişkiler kurabilen bir hoca ile yola devam edilebilir. 

seckin55

Alıntı yapılan: samsuni - 19 October 2008, 23:41:43
Ne zaman kritik bir maç oynasak, ne zaman puan hesabı yapsak kaybediyoruz son yıllarda. Hocanın takıma verdiği en önemli şey kondisyon. Bence iyi bir taktisyen değil, hele hele sempatik, sevilen bir adam hiç değil. Bu nedenle oyunu iyi okuyabilen ve futbolcuları ve camia ile daha insani ilişkiler kurabilen bir hoca ile yola devam edilebilir. 
ewet samsuni abi.türkiyede hoca bolluğu varken gittikte kimlere kaldık..metin türel' de yerinden hiç kalkmazdı.yaşlıydı maşlıydı ama takım takır takır top oynardı, içerde dışarda maç alırdı.ben bu samsunsporu özledım...antep manısadan puan alabiliyorsa samsun boluda rahat kazanmalı...

Engin İpekoğlu  bize ilaç gelebilir...şuan boşta sanırım.geçen sene ksk' de idi

samsunmania

Bu sezona Ahmet Ertem ile başlayacaklardı.Son gün ne olduysa bu adamı getirip koydular önümüze. Samsuni de demiş, son yıllarda hep kırılma maçlarını kaybediyoruz. Şimdi Rize'yi yenmemiz farz oldu ama çok zor bir maç bizleri bekliyor.

ali ihsan

Futbolcu psikolojisinden anlayan,çevresine pozitif elektrik verebilen,kişisel egolarından arınmış ve iyi bir taktisyen bu takımı bu sezon süper  lige taşır.Lige ağırlığını koyan bir takım henüz yok.Çok basit puan kayıpları yapıyoruz.
   Bu kadronun bunun çok daha iyisini yapacağına inancımız olduğu için bu sonuçlara kahroluyoruz.
   Raşit Çetiner veya Ünal Karaman bu takımı rahatlıkla başarıya götürür bence ama yönetimin Hayrettin Gümüşdağ'ı yollayabileceğine pek ihtimal vermiyorum.

sBc-55

Deplasmanlarda bİ yüzümüz Gülemedi Gitti  :-[

bengülü

söylenecek söz yok artık ne diyelim iç sahada yeniyorsun ama deplasmanda hiç kazanamıyoruz nasıl olucak hocamı değişecek takıma takviyemi yapılacak artık yönetim bir an önce önlem alması gerekiyor yoksa bu takım maçlarda  böyle oynarsa bizi ilerki haftalarda ciddi tehlikeler bekliyor maça gelince ist. grubu ,bursa grubu (bengülüler)ankaradan gelen taraftarlarımıza yazık hafta sonu bir gün tatil olub da ailesini çocuğunu bırakıp takımın peşine gelen samsunspor taraftarlarımıza tşk ediyorum. .. takımın  erken gol bulmasıyla sevinmiştik çünkü fark atarız diyordum golü bulunca çünkü bizde kontratak oyuncularımız vardı ama malesef takımımız 1-0 skoru korumak için defansa çekildi boluspor yüklenenince goller gelmeye başladı ben kaleci hasan arkadaş sana üç top geliyor üçünüde içeriye alıyorsun tut be kardeşim topun  bir tanesini bolusporun  pozizyonları gol oldu aynı pozizyonu bize geldi biz malesef değerlendiremedik açıkçası takım bugün çok kötüydü söylüyecek başka sözüm yok yazıklar olsun .

cem 55

hocayla ilgili söylenecekleri istifa konusunda yazdım 60.dakikadan sonra kurtarıcı olarak etkisiz eleman ömürü oyuna sokan adama ne söylenebilirki herkes söylemiş zaten ben bi baska konuya deginmek istiyorum bizim kendi cocuklarımız dedigimiz genç cocuklarımızın performansı bugun sahada herkes kötüydü biraz oktayla murat yıldırım çabaladılar ama sahanın en kötü 4 oyuncusu basta sefa olmak üzere sercan hakan koçaslan ve turguttu inanın arkadaslar manisa karsısında ilk yarı oynadıgımız topu oynasak bu boluya sadece ilk yarı 4 tane atardık manisa macında sercanla hakan cezalıydılar böyle igrenç oynayacaksalar keşke her hafta cezalı olsalar en hassas oldugum konu korner ve serbest vuruslar bugun ilk yarda sercan 10 dakika içersinde aynı köseden 3 korner kullandı 3 ündede topu kaldıramadı bile her seferindede kafasını ellerinin arasına alıyo serbest vurus kullanıyoruz topu daglara taslara vuruyo sefa insan koca 90 dakika bi tane olumlu pas atamazmı turgut bi gol attı topa igrenç vurdu kaleci hatasından gol oldu o pozisyondan daha net 2 net pozisyonu harcadı bu cocuklar futbolunu geliştircekler diye beklerken hergün daha kötüye gidiyolar 1 maç iyi oynayınca havaya mı giriyolar anlamıyorum ama bugün bu cocukların oynadıkları oyun bende inanılmaz bi hayalkırıklıgı yarattı

seckin55

Alıntı yapılan: cem 55 - 20 October 2008, 00:24:37
hocayla ilgili söylenecekleri istifa konusunda yazdım 60.dakikadan sonra kurtarıcı olarak etkisiz eleman ömürü oyuna sokan adama ne söylenebilirki herkes söylemiş zaten ben bi baska konuya deginmek istiyorum bizim kendi cocuklarımız dedigimiz genç cocuklarımızın performansı bugun sahada herkes kötüydü biraz oktayla murat yıldırım çabaladılar ama sahanın en kötü 4 oyuncusu basta sefa olmak üzere sercan hakan koçaslan ve turguttu inanın arkadaslar manisa karsısında ilk yarı oynadıgımız topu oynasak bu boluya sadece ilk yarı 4 tane atardık manisa macında sercanla hakan cezalıydılar böyle igrenç oynayacaksalar keşke her hafta cezalı olsalar en hassas oldugum konu korner ve serbest vuruslar bugun ilk yarda sercan 10 dakika içersinde aynı köseden 3 korner kullandı 3 ündede topu kaldıramadı bile her seferindede kafasını ellerinin arasına alıyo serbest vurus kullanıyoruz topu daglara taslara vuruyo sefa insan koca 90 dakika bi tane olumlu pas atamazmı turgut bi gol attı topa igrenç vurdu kaleci hatasından gol oldu o pozisyondan daha net 2 net pozisyonu harcadı bu cocuklar futbolunu geliştircekler diye beklerken hergün daha kötüye gidiyolar 1 maç iyi oynayınca havaya mı giriyolar anlamıyorum ama bugün bu cocukların oynadıkları oyun bende inanılmaz bi hayalkırıklıgı yarattı
demekki biz abartıyoruzz..az iyi oynayınca havaya sokuyoruz...çiftlikte sanki dersin samsunun sahibi gibi yürürler, havalarından geçilmez...ne bu hava....az kendinize gelin..kurtarın şu takımıda ondan sonra atın havanızı

Kaya

abilerim kardeşlerim konuştuğumuz isimler zaten yetenekleri sınırlı insanlar biz onlara hep destek olmak için göklere çıkardık samsun un öz evlatları dedik onlar ne yaptı çalışmadı ne olur yani idmanlardan sonra turgut kendisi şut çalışsa top kontrolü çalışsa ama yok çalışmazlar onlar artık prof futbolcu sefa yı ilk oynadığı günden beri izlerim ve maç esnasında 10 pasın 9 unu rakibe attığını bilirim aynı şekilde hakan da öyle şimdi bunları yazıyoruz yok efendim bunlar samsun un öz evlatları neden eleştiriyonuz hep muhalefetsiniz falan filan eee biz neyiz biz samsun un öz evlatları değilmiyiz çekdiğimiz acılar yeterli değil mi ?

veis

samsunspor deplasmanda asla kaybetmez:  hayrettin gümüşdag
samsunspor deplasmanda asla kazanamaz:  veis ilhan