Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Boluspor - Samsunspor'umuz

Başlatan tanju55, 11 October 2008, 19:03:37

« önceki - sonraki »

Yalnızca BİZ

övünmekte çok haklıyız
biz SAMSUNSPOR'luyuz

bunu da mı anlayamıyorsun hayrettin bey?

sbc_emir

bu hayrettinle ve bu yönetimlee iş gitcek deil arkadaşalrar taraftarıın sewmeyen yönetim ve teknik direktör istemiyoruzz madem bunlar bu işleri çok iyi biliyorr kendi ewimizde bi maça taraftarsızz gelipde oynasınlar bakalım yenebiliolarmı tartarını sewmeyen yönetim ve teknik direktör istemiyoruzzz????

ahk34

19 October 2008, 20:34:16 #527 Son düzenlenme: 19 October 2008, 22:08:32 samsuni
Hayatımda bu kadar geniş bir adam görmedim, Adama küfür etmeyen kalmadı bizim sesimiz gitmez diye bolusporun kapalı türübinindeki taraftardan destek istedik bütün stad hayrettin istifa dedi s....r git hayrettin dedi adam sırırtıyor, bu kadar rahat adamki basınla bile kavga ediyor, yönetimide aşmış maçtan sonra tahsin kosif düzelecek diyo ama kovmıyacakmısınız diye sorunca 7 haftada adammı kovulur diye bize tepki gösteriyor düşünebiliyormusunuz adam staddan çıkarken edilmeyen küfür kalmadı, ve sırırtarak çıktı staddan tepki değil artık ya adam tek başına bi kral olmuş sırf egosu yüzünden serkanı 70 de çagırdı 83 de oyuna aldı hesabını siz yapın, maç 3-1 olmuş bizi kurtaracak adama bakınya ömür ejder daha ne diyim...
samsunsporun hemen hemen her maçına gidiyorum hayrettin gidene kadar daha samsunspor maçlarına gitmem yazık değilmi kardeşim bize dünyanın yolunu yapıyoruz, kız arkadaşımızla maça gidecegiz ve hafta sonu görüşemeyiz diye kavga ediyoruz sen gel bi adamın yüzünden sinir olma
hayrettin, aldığın paralar haram zıkkım olsun

ahk34

ayrıca millet biz bu futbolla liğde bile kalamayız, bugün bolu okadar kötüydüki yenmemiz salaklık olur işin espirisi biz boludan daha kötüydük sefanın birtane pası bile yok sercan celil gittikten sonra şarlatan olmuş tek adam birtane ölü topu değerlendiremedi oktaydan başkası yalan turgutun attığı gol varya oda kalecinin üzerine vurdu kalecinin aptallıgıydı

Sadece Samsunspor

Yönetim hocayı göndermez hocada gitmez arkadaşlar en azından ilk devre sonuna kadar böyle olacağından eminim yinede hep destek tam destek diyorum ve rize maçına konsantre olalım - alem duysun kral samsun

bu arada basketbol takımımıza helal olsun gsyi devirdiler tebrikler...

HoliganSamSunLu

böyle reziillik olabilirmi yaaaaa 3-1 den sonra 4-5 i kaçırdı adamlar samsunsor bu olabilirmi

Mert

malesef bilmediler kardeşim.Ben de maçtaydım ama inanın ben hayrettin hoca kadar bencil bir adam görmedim.Azıcık gururu varsa istifa eder.Maç hakkında yorum yapmıcam artık takdir sizlerin...

FaT1h

rezillikki ne rezillik erken bi gol bulduk herşey güzel takım bi anda defansa cekildi neden acaba bu hoca bize bela serkan oyuna gircek dakka 70 yanına cagırıyo hazırlan diyo serkanı dakka 80 civarında alıyo hayriye o kadar istafa dedik yemedigi küfür kalmadı adam hala gülüyo gelde cıldırıma

HoliganSamSunLu

kuzey55

maçın neyini yorumlayacağız ki 2. dk da öne geçiyosun sonrasında yakaldığın fırsatları harcıyosun sonra da mağlubiyetin sebebini soruyosun.kötü oynadık kaybettik sercan çok kötüydü bütün duran topları tribünlere gönderdi.turgutu söyemeye gerek yok berbattı attığı gol 1 ay yeter ona...utanın ailesini kız arkadaşını alıp 5-6 saatlik yoldan gelen onca insandan utanın.bakın bakalım hangi takımda böyle cefakar bi taraftar var.haketmiyosunuz siz bu taraftarı.devre arasında maç sonunda bile alkışladı bu taraftar sizi utanın biraz...

HoliganSamSunLu

seckin55

Alıntı yapılan: samsuni - 19 October 2008, 17:11:14
Maç sonunda bizim tribünler hocayı çok sert bir şekilde protesto etmişler. İstifaya davet edilmiş ama ben yönetimin onu bırakacağını hiç sanmıyorum, zaten bu şımarık, herşeyi ben bilirim, taraftarı, medyayı, eski futbolcuları takmam havası da buradan kaynaklanıyor bence.
arkasında  tahsin kosif var.o getirdi hocayı.gondermesını de bılmeliiii.

seckin55

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 19 October 2008, 20:22:20
la hayrettin bu takım 10 puanda liderle arasında sadece 6 puan var sezon öncesi düşmemek başarı denilirken bu tarftar her mağlubiyet sonrası neden sana yükleniyor

ya hiç düşünüyonmu ben bu taraftara neden bu kadar itici geliyorum diye

hiç düşünüyormusun ben ne kadar takımı orta sıralarda tutsamda ne kadar gaalibiyet alsanda bu taraftar en küçük kayıpta bana yüklenecek

bi düşün 5 dk yeter yaa

ama bana göre artık düşünmeyi bırak 5 dk yı geç 5 saniye bile düşünmeden bavulunu topla defol git bu şehirden

evet defol git diyorum serkanı oynatmadığından deil zaferi kadro dışı bıraktığından hiç deil takımı şampiyon bile yapacağını bilsem defol git

çünkü ben sana hiç ısınamadım birader ben seni samsunsporla yanyana görmek istemiyorum artık

senden gelecek hiçbir başarıyı istemiyorum artık Hayrettin Gümüşdağ çek ellerini samsunsporumuzdan
takım ankara uzerinden gelirse samsuna hayrettini de atsınlar cevre yolunda Ankaraya...aşti' nin orda bıraksınlar..:)

kuzey55

sertt bi şekilde eleştirmeyi bırakın etmediğimiz küfür kalmadı.serkanın tırnağı olamazsın birazcık gururun varsa gelme samsuna diye haykırdık resmen.ama nerde onda o utanacak yüz???artistilikten başka bişey değil yaptığı.

sBc-55

basket bölümü olmadıgı için buraya yazim dedim

Samsun Basket Galatasaray Maç resimlerini Buradan Bakabilirsiniz 

http://www.sogutlubahceliler.org/forum/index.php?topic=193.0