Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Boluspor - Samsunspor'umuz

Başlatan tanju55, 11 October 2008, 19:03:37

« önceki - sonraki »

gozgoz yýlmaz

Ne Tanju'su ya, yağmurdan kaçarken doluya tutulmanın alemi yok! Tanju gitsin başka bir takımda ispatlasın kendisini, yeterince acemi var zaten başımızda.

Aynen Tajnu geleceğine, doktor kalsın başımızda daha iyi. Tanju enseye şaplak, . parmakçı yalama bir adam.

Akyol

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 19 October 2008, 17:19:08
BÜLENT ve TANJU geleceğine HAYRETTİN kalsın ben razıyım.
o da güzel...arkadaşlar bu adamla olmayacak bu iş gün gibi belli peki kimler gelebilir??

guvensolmaz

entel görünümlü bir kıro, paylaşıma yoruma tepkiye açık olamayan kültürlü cahil, senin gibiler çok gelir gider.. Sadece biz varız evi ocağı anayı babayı bırakıp bu sevdanın peşine düşen, üstelik bu işi para alarak da dğl para vererek yapıyoruz, can bile veririz ki sen bunu anlayamazsın..
Şimdi efendi gibi git daha fazla sömürme duygularımızı, tesis mi basalım zorla mı olsun kaypak yalancı !

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: AKYOL10 - 19 October 2008, 17:22:27
o da güzel...arkadaşlar bu adamla olmayacak bu iş gün gibi belli peki kimler gelebilir??
bulent korkmaz veya rasıt cetıner ıdeal ama gelırlermı bılemem

merkez

Alıntı yapılan: guvensolmaz - 19 October 2008, 17:24:00
entel görünümlü bir kıro, paylaşıma yoruma tepkiye açık olamayan kültürlü cahil, senin gibiler çok gelir gider.. Sadece biz varız evi ocağı anayı babayı bırakıp bu sevdanın peşine düşen, üstelik bu işi para alarak da dğl para vererek yapıyoruz, can bile veririz ki sen bunu anlayamazsın..
Şimdi efendi gibi git daha fazla sömürme duygularımızı, tesis mi basalım zorla mı olsun kaypak yalancı !

güvenim kardeşim tebrik ederim ne güzel yazmışsın,hala aynısın yıllar eskitmemiş seni,düşüncelerini.

Akyol

evet raşit çetiner ismi daha akla yatkın gibi en azından gençe oyuncuların dilinden anlar ve tecrübeli bir hoca farklı düşünceleri bekliyorum...

guvensolmaz

merkez atamadık bu sevgiyi üstümüzden, saygılarımla

harbisamsunsporlu5517

yonetımımız su sıtedekılerın soyledıklerıne kulak verse cabuk toparlanacagız ama oralı degıller saolsunlar

sBc-55

Samsun Basketbol 63 49 Galatasaray

Bir yandan SEvinç Bir yandan Hüzün :( müthiş bir taraftarımızla aldık maçı

hakan55

aynen öle bunun sevınce herseyı unutturdu samsun basket cıncona koydu daha ne olsun... Traftar süperın ötesındeydı gelenlerden allah razı olsun...

guvensolmaz

ooooff offf, sinir stres nereye kadar ya, biz nerdeyiz ? Kimlerle maç yapıyoruz ? Nerede o düştüğünde gözünü bile kırpmadan kalkan SAMSUNSPOR.. Yürek acıyor, elden bir şey gelmiyor

oguz_5528

bi yeniyosun bi yeniliosun taraftar soğur takımda hep böle olacaksa ..
ama Samsun Basketbol takımımız yendii lligdeki en güçlü takımı daha ne olsun...

jean

ya arkadas ne zaman cikisa gececegiz mac kaybediyoruz bu maci alsak hazir cogu takimda yenilmisti 5.lige kadar cikma sansimiz vardi boluyabir turlu sansimiz tutmuyor cok yazik oldu alsak kafaya oynicaktik

mehmet yılmaz

<hocanın maç sonrası açıklaması yok mu hiçbir yerde? Yine tecrübesizlik ve son vuruşu eksikliğinden söz eder. Takımda lider oyuncu olmamasını da ilave eder. Taraftarımızın tepkisini ise anlayamadığını unutmaz. ( Serkan Aykut sorunu ile ilgili birşey demez! Boşuna beklemeyin)

Baskent_Samsunspor

la hayrettin bu takım 10 puanda liderle arasında sadece 6 puan var sezon öncesi düşmemek başarı denilirken bu tarftar her mağlubiyet sonrası neden sana yükleniyor

ya hiç düşünüyonmu ben bu taraftara neden bu kadar itici geliyorum diye

hiç düşünüyormusun ben ne kadar takımı orta sıralarda tutsamda ne kadar gaalibiyet alsanda bu taraftar en küçük kayıpta bana yüklenecek

bi düşün 5 dk yeter yaa

ama bana göre artık düşünmeyi bırak 5 dk yı geç 5 saniye bile düşünmeden bavulunu topla defol git bu şehirden

evet defol git diyorum serkanı oynatmadığından deil zaferi kadro dışı bıraktığından hiç deil takımı şampiyon bile yapacağını bilsem defol git

çünkü ben sana hiç ısınamadım birader ben seni samsunsporla yanyana görmek istemiyorum artık

senden gelecek hiçbir başarıyı istemiyorum artık Hayrettin Gümüşdağ çek ellerini samsunsporumuzdan