Bank Asya 1.Lig 8.Hafta | Boluspor - Samsunspor'umuz

Başlatan tanju55, 11 October 2008, 19:03:37

« önceki - sonraki »

Forvetim

şu maçı alsak lig de 5.ciyiz işe bak. manisa maçında ki oyunla bu maçta ki oyun arasında dağlar kadar dağ var. neden bir sistem oturtulamıyor.

cembaba

Alıntı yapılan: sBc-55 - 19 October 2008, 22:48:58
basket bölümü olmadıgı için buraya yazim dedim

Samsun Basket Galatasaray Maç resimlerini Buradan Bakabilirsiniz 

http://www.sogutlubahceliler.org/forum/index.php?topic=193.0 

kızlarımıza helal olsun.. adamlar takım olusumundan bellıydı. bence bu takımımız cok iş yapar !!! futbol da uzulsek, baskette sewınıyoruz. helal olsun

pitbul055

Alıntı yapılan: seckin55 - 20 October 2008, 00:29:45
demekki biz abartıyoruzz..az iyi oynayınca havaya sokuyoruz...çiftlikte sanki dersin samsunun sahibi gibi yürürler, havalarından geçilmez...ne bu hava....az kendinize gelin..kurtarın şu takımıda ondan sonra atın havanızı
alacan eline sopayı görecekler çiflikde nasıl artis artis geziliyor..hayretdin sende git artık.

edmontdante

Bizim çocuklarımız diyoruz.Turgut Samsun'lu değil bildiğim kadarıyla Paf takım zamanında  tavsiye üzerine İstanbul'dan getirilmiş.Sercan ve Sefa için  Kaptan Ercan'ın bu konuda söylediklerinden başka yoruma gerek yok.Ama bu işte böyle paralar döndükten sonra ,profesyonelliği para kazanmaktan ibaret saydıktan sonra bizim çocuklar diye bir tanımlamaya katılmıyorum.

yusuf celebi

Vizyondaki Film ;

Film adı              : Rezaletin son perdesi
Yapım,Senaryo    : Fuat Köktaş
Stajer Yönetmen  : Hayrettin Gümüşdağ
Gösterim yeri       : Bolu
Oyuncular           : Hayrettin Gümüşdağ,Taner Taşkın,Murat Akarsu.

Filmin Konusu       ; Şaibeli geçmişi ile yerleştiği samsun'da yepyeni bir sayfa açmak isteyen   
                           ve yeni bir işe başlayan Hayrettin üstün yetenekleri olduğunu düşündüğü
                           ve yaptığı doktora pek işe yaramamış işler pekte istediği gibi 
                           gitmemektedir.
                           Var olduğunu düşündüğü o üstün yeteneklerini dört ay gibi bir süre
                           geçmesine rağmen bir türlü yansıtamayan Hayrettin'i çok sıkıntılı günler
                           beklemektedir.
                           Bu sıkıntılı dönem kendisine tek şans bırakmaktadır oda İstifa.
                           Hayrettin'in önünde exradan kullandığı yedi gün gibi bir süre kalmıştır ve
                           bu süre 27.10.2008 Tarih ve saat 21:45'te dolmaktadır.
                           Bu süre dolduğunda kendisini istifaya zorlayan etkenler tam maanasıyla
                           etkisini göstermiş ve Hayrettin istifa edeceğini kamuoyuyna deklare 
                           etmiştir.
                           İstifa ettikten sonra Samsundan ayrılan Hayrettin'den bir dahada haber 
                           alınamamaktadır.

Filmin final sahnesi onbinlerce kişiyi sevince boğar ve film mutlu sonla
                           noktalanır.

Not : Bu film 27.10.2008 Tarih ve saat 20:00'de Samsun 19 Mayıs stadında gösterimde
        olacaktır.
        Özellikle bu filmin final sahnesini görmek isteyenlerin çok yoğun ilgi göstereceğini 
        umuyorum.

SapýnaKadar 55

1-0 dan sonra yakaladığımız pozisyonları harcayıp defansa çekildik,yan toptan yediğimiz gole mi yanayım,adamın 2 kişiyi çalımlayıp atmasına mı,yoksa 25 metreden serbest vuruştan yediğimiz gole mi yanayım,takımın özellikle defansımızın bu kadar kötü olmasına mı,herşey olumsuzdu.İstanbul,Bursa ve Ankara'dan işini gücünü bırakıp gelen 150 kadar taraftarımıza teşekkür ediyorum birkaç kendini bilmez hariç tabiki de.

edmontdante

Alıntı yapılan: SapınaKadar 55 - 20 October 2008, 11:16:19
İstanbul,Bursa ve Ankara'dan işini gücünü bırakıp gelen 150 kadar taraftarımıza teşekkür ediyorum

Tribünden resim çeken yok mu??

SapýnaKadar 55

2 arkadaş vardı sürekli çeken yakında koyarlar siteye sanırım.

FaT1h

bengülü

Ömrüm Tribünlerde Geçti

4 senedir çekiyoruz bu sıkıntıyı.Zirveye çıkacamız maçları 4 senedir hep kaybediyoruz.Takıma iyi bir psikolok lazım her şeyden önce.Futbolcular çok genç yük ağır geliyor galiba.

hayrettin sende bir zahmet git artık.

yusuf celebi

Maç ile ilgili anlatacak pek bir şey yok.

Bence maçın en ilginç anlarından biri ; Stadda azda olsa yerlerini alan taraftarın Hayrettin Gümüşdağ'ın istifaya davet edilmesi ,az sayıdaki taraftarın sesinin Gümüşdağ'a ulaşmamış olması olasılığı nedeniyle taraftarın Boluspor kapalı trübününe Hayrettin Gümüşdağ'ın protesto edilmesi için ısmarlama yapması ve Boluspor kapalı trübününde bu davete icabet etmesiyle "Hayrettin istifa" seslerinin stadda yankılanmasıydı.

Ben bunca yıldır sporun içindeyim ama böylesine ilginç bir hadise yaşamamıştım.

seckin55

Gümüşdağ: Sonuç bu olmamalıydı

Gümüşdağ, defansın bir anlık hatalarından dolayı mağlup olduklarını söyledi..

Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, Boluspor önünde iyi mücadele ettiklerini ancak defansın bir anlık hatalarıyla mağlup olduklarını dile getirdi.

MAÇA İYİ BAŞLADIK
Kırmızı- Beyazlılar'da Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, karşılaşma sonrası mağlubiyeti haketmediklerini belirtti. Gümüşdağ, "Maça çok iyi başladık. Öne geçen taraf da biz olduk. Ancak ilk devrenin sonlarına doğru kalemizde iki gol görerek bir anda mağlup duruma düştük. Kim ne derse desin, biz bu delasmandan mağlubiyeti haketmedik" dedi.

BU MAÇI UNUTMALIYIZ
İkinci yarıya çok kötü başladıklarını belirten Hayrettin Gümüşdağ, "İkinci devrenin başında kalemizde 3. golü görünce oyundan koptuk. Ancak orta sahadaki mücadelemiz iyiydi. Defansımızın bir anlık hatalarıyla Boluspor'a mağlup olduk. Bu maçı unutup, önümüzdeki Çaykur Rizespor maçına konsantire olmalıyız. Rakibimizi kutluyorum" diye konuştu.

HAKEM KÖTÜ NİYETLİYDİ
Tecrübesizliğin kurbanı olduklarını söyleyen Gümüşdağ, "Defansımız biraz daha uyanık olsaydı, ikinci golü yemezdik. Ben bu mağlubiyeti tecrübesizliğimize bağlıyorum. Boluspor'dan en az bir puan almalıydık. Ancak olmadı. Bundan sonra daha dikkatli olacağız. Bu bize bir ders oldu. Hakemle ilgili konumak istemiyorum ama çok kötü niyetliydi" dedi.
------------------------

bu maçı unutmalıyız diyo hala.demiyorki ben başarısızım burda daha ne duruyom..taraftar ana avrat sövüyor toplim valizimi de gidim demiyor hala ne konuşuyor.sülük hoca..haftaya belki 10.000 kişiye oynucaz ama o 10.000 in içinde seni isteyen 1 kişi çıkacak mı acaba hee.

FaT1h

ben artık bu adama bişe diyemiyom yönetim bizi duymadıkca gitmicek adam yada bu adamı kovmak için tazminatı yuksek ödeyemiceklerinimi düşünüyo ne oluyo bitiyo bilmiyoz offf

kuzey55

20 October 2008, 15:08:45 #569 Son düzenlenme: 20 October 2008, 15:10:49 kuzey55
yahu hoca körmüsün bilmem ki...muratı sağ tarafa çekiosun turgutu forvete.murat sağda etkisiz kalıyo o kadar mücadele etmesine rağmen oyundan alıp  ömür gibi etkisiz bir futbolcuyu kurtarıcı olarak sahaya sürüyosun.serkan gibi bir futbolcun saha kenarında duruyo sen hala turguttan gol atmasını bekliyosun yok hoca yok ya sende bi sorun var ya da bizde.her maç şanssızdık yada hakem kötü niyetliydi dimi...haklısın kadromuz iyi dün galip de gelebilirdik sana rağmen iyi oynadık yine.emin ol sen gidersen bu takım şampiyonluğa oynar...