Bank Asya 1.Lig 1.Hafta | Samsunspor'umuz - Erciyesspor: 2-1

Başlatan kaan, 28 July 2008, 13:29:55

« önceki - sonraki »

55.hakan

arkadaşlar ben turgut u çok beğendim sercan da çok iyiydi,turgut ceza alanı içinde biraz daha kafasını kaldırsa çok iş yapar çok cesaretli çok çalışkan

Tufan

maçtan şimdi geldim takım için konuşmaya bu aksam için dilim varmıyor erayla olmayacagını hepimiz bir kez daha gördük çocugun potansiyeli ortada galibiyet analarının ak sütü gibi helaldir teşekkürler hepsine
tribüne gelince maratondaydık sesim soluğum kalmadı maratonda ufak bi kıpırtı olunca atmosfer görüldü keşke tüm gruplar tek ses olabilse özellikle ikinci golden sonra çok güzeldi
böyle savaşarak oynasınlar canımızı istesinler verelim maç sonrası çiftliğe kadar yürüdük sanki eski günlerdeki gibiydi atmosfer köprüde söğütlübahçeliler falan çok güzeldi

telefonla çektiğim 1-2 resimi ekleyeyim

http://img118.imageshack.us/img118/9379/3108082111rv3.jpg
http://img56.imageshack.us/img56/8179/3108082110pu1.jpg

penaltı

KocumVolkan

herkese çok teşekkür ederim bu galibiyetten dolayı herkese helal olsun...

bir sorum var formaların markası ney tartışma konusu olmuştu bayagı neymiş tv den izliyenler görmüştür :)

Atakumlu

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 31 August 2008, 23:11:53
herkese çok teşekkür ederim bu galibiyetten dolayı herkese helal olsun...

bir sorum var formaların markası ney tartışma konusu olmuştu bayagı neymiş tv den izliyenler görmüştür :)

formalar adidas dı yalnıs gormediysem

Sadece Samsunspor

İlk olarak Hayrettin hocamıza bizi utandırdığı için teşekkürler bafra maçından sonra böyle bir maç hiç beklemiyordum.

Uzun zaman sonra böyle bir SAMSUNSPOR izledim çok gururlandım genç oyuncularımız çok mücadele etti koştular özellik sefa ve sercan çok iyidi. Burhan'da beni şaşırtanlar arasında gerçekten çok iyi başladı inş. her hafta böyle oynarsın. Sonradan oyuna giren Volkan Çekiç'i de çok beğendim çok hızlı bir oyuncu. Kral yine kral. Hakem berbat yönetti her pozisyonda ofsayt bayrağı kaldırdı. Taraftar iyidi bu galibiyetden sonra her hafta stad tam dolar.

Şu takımda Celil'de olsa 5-1 falan olurdu heralde. Turgut kendi yerinde oynamadı ama özellikle 1.yarı çok iyi savaştı. Ayrıca mutlaka tecrübeli kaleci lazım.

Teşekkürler SAMSUNSPOR'um

CurvaSudSamsunspor

mehmet yılmaz

Herşeyden önce 2000-01 sezonundan bu yana ilk defa sezona galinbiyetle başlamak çok güzel oldu.

Takım çok yetenekli değil ama yürekten oynadılar. Kaleci Eray'ın yeterli olmadığı aşikar, mutlak surette iyi bir kaleci almamız lazım. Hakan Koçarslan, Can ve Turgut da lig sürecinde devamlılık sağlayamayacak oyuncular. Buna rağmen Sercan inşallah süreklilik sağlarsa standartların çok üzerinde bir top tekniğine sahip, Türk futboluna Samsunspor patentli yepyeni bir yıldız daha gelecektir.

Bugün her ne kadar TV ekranından stadın boşmuş gibi göründüğünü duysak da maratonun üst kısımlarından itibaren yoğun bir ilgi vardı ve taraftar çok istekli idi, bu istek takımı da ateşledi.

10-15 kişilik çok iyi bir grupla birlikte izledik maçı, Gün boyu da birlikte idik ve Allah'a şükür sonu da iyi oldu. Uzun süre sonra ilk defa statta kendimden geçip, gol diye 5-6 kişinin birden üzerine atlamanın mutluluğunu yaşadım.

Takımda halen eksikler var ama en azından bu gece sadece mutlu olmak istiyorum; çok iyiydi bea..

Sadece Samsunspor

Alıntı"Bir galibiyetle bitmiyor"

Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, bekledikleri bir sonucu aldıklarını belirterek, "Bir galibiyetle bitmiyor, istikrarı lazım" dedi.

Bank Aysa 1. Lig'de sahasında Kayseri Erciyesspor'u ağırlayan Samsunspor, maçı 2-1 kazandı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, sezona önemli bir 3 puanla başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ve galibiyet sonrası dünyanın en mutlu kişisi olduğunu söyledi.

Takımın daha iyi top oynayacağını ve iyi sonuçlar alacağını bildiklerini belirten Gümüşdağ, "Öncelikle kendime çok güveniyorum, bu güveni futbolculara yansıtıyorum. Güçlü bir takımı yendik. Biz yeni bir takımız. Futbolcularımın neler yapabileceğini biliyordum. Takıma verdiğim yükü ben biliyorum, daha açılmadılar. Dinamik, hızlı oynayacaklarını düşünüyorum. Bir galibiyetle bitmiyor, istikrarı lazım. Penaltıyı atsaydık daha erken ve farklı sonuç alabilirdik. Ders çıkarmamız gereken noktalar var" dedi.

Hoca beni utandırdın ya helal olsun sana hep destek tam destek

GençKozluklu

31 August 2008, 23:26:32 #668 Son düzenlenme: 31 August 2008, 23:31:40 cemalg
Bugün İstanbul'a dönmek zorunda kaldığım için maçı takip edemedim. Ancak sürekli telefonlarla gelen bilgiler SAMSUNSPOR'un çok güzel oyndaığı şeklindeydi. Hatta Serkan'ın penaltı kaçırmasına dasevindim. Takımı daha da kamçılar diye düşündüm.

Geçen haftaki Bafra maçından sonra doğrusunu söylemek gerekirse hocanın salladğını düşünüyordum ve ciddi şüphelerim vardı. İnşallah bizi utandırmaya devam eder.

Yenilelim ancak sahada mücadeleci takım görmek bile süper. Kazanmak daha da güzel. Sağlam yönetim olduğu sürece ve para sıkıntısı olmazsa bu gençler ölümüne oynayacaklardır. Hoca bu malzemeyi iyi işler işler beklemediğimiz şekilde  şampiyonluğa kadar gidebilir.

Haftaya Kartal maçında karnaval olacak. Kartal'da buluşalım ve coşalım. Geçen yıl 3-0 dan giden maçın hesabı görülecek. En az 7-8 bi taraftar oluruz.

çarþamba55

Kale arkası yıkıldı, maraton süperdi. Burhan Çoşkun o golleri nasıl attı öyle. aferin çocuklar. Sercan ve Kral, adınız yeter... Oley oley oleeeyyy şampityon Samsun.

Sadece Samsunspor

Alıntı"Samsunspor'u kutluyorum"

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut "Samsunspor, mücadele etmeden oyun kazanılamayacağını biliyordu. Samsunspor'u kutluyorum, oyunun genelinde Samsun çok istekliydi ve mücadele ettiler" dedi!

"Kişisel hatalar nedeniyle iki gol buldular. Bizim de net pozisyonlarımız vardı. Bizim gücümüz bu değil, galibiyete oynamadık. Galibiyet oynamadık, biz bu değiliz. Dersler çıkararak yeni hazırlıklar yapmalıyız" diye konuştu.

Kayseri Erciyessporlu futbolcu Evren, güzel ve çekişmeli karşılaşma olduğunu, her iki takımın da net pozisyonları bulduğunu ama Samsunspor'un değerlendirmesini bildiğini kaydetti. Hüseyin de iyi bir başlangıç yapmak istedikleri, ancak başaramadıklarını belirtti.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20080831/samsunsporu_kutluyorum.html

berusa55

Bu akşam bu büyük keyfi bize yaşatan Samsunspor'umuzu yürekten tebrik ediyor ve alkışlıyorum. Sahada canla başla mücadele eden gencecik topcularımızı ve onlara önderlik eden abileri Serkan Aykut'u alkışlıyorum. İnanın daha yarım saat oynanmaya devam etseydi bu çocuklar yarım saat daha maç yeni başlıyormuş gibi mücadele ederlerdi. Eksikliklerimiz yok mu? Tabi ki var ama kimse tam hazır ve eksiksiz değil ki. Yönetim ve teknik ekip eksiklikleri iyi analiz edip biraz olsun bunları giderirlerse bu takımımız canla başla mücadelesini tıpkı bu akşam ki gibi her maçta gösterirse ligi iyi yerde bitirebiliriz arkadaşlar.

Bu arada stada gelen seyirci görevini layıkıyla yerine getirdi. Seslerimiz kısık eve geldik en azından benim sesim yeni açılıyor. Kartal maçını da alırsak Giresun maçında stadın tıklım tıklım olacağına olan inancım tam.

Teşekkürler Samsunspor'umuz...

Atakumlu

bu mutluluga hasrettik lige galibiyetle baslamak insALLAH bize hayır getirir .su ligden cıkarız da tekrar olması gereken yere doneriz.

deli 55

herşeyden önce takımımızı verdiği mücadeleden dolayı tebrik ederim..fakat acilen sağlam bir kaleci ve santrafor lazım.o zaman bu takım çok daha iyi olur.sercan,serkan aykut ,kenan,can gerçekten harikalardı.daha doğrusu takımın hepsi müthiş mücadele etti.hepsinin alnını öpüyorum.bravo çocuklar...

red_white

taraftarın tvde pek göstermiodu ama sesler ortalığı inletti inanınki