Bank Asya 1.Lig 1.Hafta | Samsunspor'umuz - Erciyesspor: 2-1

Başlatan kaan, 28 July 2008, 13:29:55

« önceki - sonraki »

55.hakan

beyler eray ın o elinden kaçırması çok iyi bir fırsat aslında hem de gol olmaması iyi oldu ...çünkü eray ın o topu kaçrmasaydı kaleci arayışı son bulabilirdi hem gol olmayıp hem kaçırması iyi oldu şimdi hemen kaleci alınacak

red_white

istambul grubu yine birlikteydik şirinewlerde yıktık orayıı  gs lilerin aklı gitti :)  SAMSUNSPORLUYUZZZ OLUCAK O kadar ama kaleci lazım sağlam bi tane bide sol bek lazım canla olmaz bu iş  ben son yılların en presli samsunsporunu izledim helal olsun çocuklar

KotuCocuk55

Abimle birlikte ankara da bir kahvehane de çevirin kardeşim sıktı şu maç baskıları altında 90 dakika tüm kahveyi rehin alarak izledğimiz şu maçı kazanıp yıllar sonra lige galibiyetle başladığımız için,galip gelme sevinci yaşadığımız için çok mutlu olduk.

Doğrusunu söylemek gerekirse,maçtan umudumuz yoktu,bizler hayallerle yaşayan samsunpor taraftarı olarak,içimizdeki küçük umutlarla kurulduk ekran başına,hedefleri beklentileri küçük tutunca yapılan kötü hareketler çok batmazken iyi bir hareket de büyük sevinç yaratıyor maçı daha rahat izliyorsun.

Maçı kazandık,daha rahat kazanabilirdik,ama kaybedebilirdikte.

Maalesefki kalecimiz güven vermezken,kendi sol kanadımızda ilk yarıda bayaa aksadı.

Hakem başarılı bir maç yönetti.

D-smart'ın maç kamera çekim sistemlerini ve spikerlerini yenilemesi lazım,resmen içimiz bayıldı.

Maalesefki stad öyle değilmiş ama tv deki görüntü olarak stad ekranlara sevimli,güzel yansımadı,aynı şekilde tribünler tezahüratlarda,çekimlerden olsa gerek staddaki arkadaşlar ambiansın iyi olduğundan bahsetti.

Ve son söz,bir ekol,Serkan Aykut'la büyüdük,O sezona golle başlasın istedik,penaltı kacınca kendımız kacırmıs ve yenılmıs kadar uzulduk.Ama kral ıkıncı goldeki atagı başlatan ara pasıyla ne kadar klas bir oyuncu oldugunu gösterdi.

Tesekkürler Kral,varlığın yetiyor,

Çok yaşa Samsunspor

CurvaSudSamsunspor

erciyese de böyle maçtaydım belediyeevleri kale arkasında golü attıktan sonraki atmosferi şimdi hiç düşünemiyorum erciyes yaptığımız şovu görünce şaşırdı bizimkilerde tabiyki arada kaynadı

ayrıca bizim başkan tam halkın içinden tarık kaplana sordum zaferin gelme şansı hiç yokmu dedim hayır dedi başka bakcağız dedi..
  AYRICA ARAŞTIRMALARIMA GÖRE
    ORDUSPOR=2SAMSUNSPOR=0
   İSTANBULSPOR=1SAMSUNSPOR=1
  SAMSUNSPOR=2ERCİYESSPOR=1
SEZONUN  İLK MAÇLARINDA BÖYLE BİR SIRALAMA VAR ...

Kais

yaa ben bu samsun bafrayı kaale bıle almadı dıyınce ınanmıordunuz ercıyesı yenınce gorursunuz demıstım bazı arkadaslarda yok t.trkdor kotu oyuncular kotu gorduk macda kım kotu kım ıyı sımdı herkez soledıklerı sozlerı gerı alsınlar ayıp bu takıma ltfen

eLLis

Maçtan şimdi geldim d spora nasıl yansıdı bilmiyorum ama maraton tribünü ara ara çok fena koptu ilk defa böyle birşey gördüm keşke gruplarımız birleşse tek eksiğimiz bu birbirimizin sesini kapatmamalıyız ama tüm tribünler tek tezahürat yapınca mükmelle bir olay oldu meksika ayrıca süperdi arenanın maratonda olması azda olsalar ara ara hareketlendirdi.

Takım iyidi kaleci lazım sanki ama eraya yüklenmiyorumda sanırım çok heyecan yaptı kralın tekniği yetti.

Sercan

Allah bu mübarek günde sende razı olsun SAMSUNSPORUM..:):)

Kais

arena cok ıyı yerde onlara helal olsunlar azdılar ama maratonu ayaga kaldıran onlardı hll olsun

volkim55

bütün oyunculari tebrik ediyorum çok koştular iyi mücadele ettiler helal olsun lige galibiyetle başlamak çok güzel tek sorun ileri elemanlari hareketlendirecek bir futbolcu ve kaleci

CurvaSudSamsunspor

HaSaNCaN

Fuat Köktaş başkan seçildiğinde foruma artık yüzünüz gülsün yazmıştım. Bugün herkes gülüyor, mutluluktan uçuyoruz. takım çok güzel taraftar o biçim ama acilen bir kaleci lazım bide maraton tribününden çıkarken tam bir rezalet yaşadık. tüm maraton küçücük bi kapıda çıktı.

maço

mactan yenı geldım takım benı cok sasırttı ınsallah kartalda aynı sekılde verecegımız destekle galıbıyetle ayrılırız

umuttekin55

maç süperdi_yeni geldim :) tebrikler SAMSUNSPOR!!! ama şunu gördüm ki ayrı ayrı taraftar grubu olmuyor_herkes bildiğini okuyor

edmontdante

Çok önemli bir galibiyet.Sezona galibiyetle başlamaktan başka ligin favorlerinden Erciyesspor'u yenmiş olmak hem takıma hemde taraftara büyük güven verdi.Futbolcuların özgüveninin yerine gelmesi,tafaftarın takıma inancının oluşması sezonun devamı için çok önemli.Maçı kaybetmiş olsak taraftarın takıma ve hocaya göstereceği tepkiyi hepimiz çok iyi biliyoruz.Böyle bir tepki olumsuzlukları dahada artırırdı.

Ben takımı  1.ligde olduğumuz 3 sezondur böylesine inanmış,böylesine  fizik gücü yüksek ve mücadeleci görmemiştim.Mücadele  etmediğini  ve fizik gücünün yetersiz olduğunu bildiğimiz Serkan AYKUT'a rağmen takım 90 dakika savaştı.Yanlış anlaşılmasın bu Kral'a yapılmış bir eleştiri değil.Onun sahada varlığı yeterli.Çünkü futbolu çok iyi biliyor.Aldığı her topu atılması gereken noktaya ve arkadaşına avantaj sağlayacak şekilde atıyor.2.goldeki nefis pası buna en net örnek.Penaltıyı kaçıracağı içime doğmuştu.Penaltı kaçtıktan sonra niye Serkan attı gibi eleştiriler oldu ama o kadro içinde Serkan AYKUT varken  penaltıya yakışır başka oyuncu ben göremiyorum.Kaldı ki kaçıracağını tahmin ettiğim ve penaltı konusunda sabıkalı olduğuna inandığım halde.

Bence Burhan ve Sefa Muhteşemdi.90 dakika boyunca boğa gibi savaştılar.Hele Burhan rakip defansı okadar hırpaladı ki adamlar maçın sonunda pislik yapmaya başladılar.Stoperlerden biri pislik yaparken bir taraftanda baldırını tutuyordu zaten bu pislik yapmasının sebebini çok net ortaya koyuyor.Defansta Kenan da muhteşemdi bugün hatasız oyun çıkardı.

Benim için hayal kırıklığı  hep Zafer.Mücadele ediyor ama bu takımın oyun kuruculuk anlamında ona ihtiyacı var.Bunu yapmıyor sorumluluğu üzerine almıyor tam manasıyla.Zamanında Arda'dan daha iyi olduğu söylenen bir oyuncu bu sorumluluktan kaçmamalı.

Sağ kanat oynayan Veysel zayıf görünsede  maçın belli bölümlerinde eleştirilsede  bence Feridun'dan iyidir.Topla çıkışlarda ikiye birlerle  gayet iyi ve kısa alanda buna çok yatkın.

Bugün tek eksik CELİL'di bence.Celil olsa diğer kanatta canı çıkan  Turgut'a bu kadar yük binmezdi.

Hakan Koçaslan'ın gördüğü sarı kart aptalcaydı.Sarı kartla oynamak bence performansını düşürdü ama yinede oyunda fazla sırıtmadı.

Sercan attığı gol pasıyla  gerekeni yapmış oldu.Çalım hastalığından kurtulup bu arapaslarını atması gerektiğini,o konumda oynayan bu oyuncunun aslı görevinin sonuca gidecek iş yapmak olduğunu tam olarak anladığında  daha faydalı olacaktır.

Kaleci konusunda yine sıkınıt çekeceğiz galiba.Ama belli olmaz.Kalecilik enteresan şeydir.Açılış maçında yaptığı hatanın aynısını yaptı ama bu tip hatalar bir kaleci için her zaman yapılacak hatalar değildir.Bir kalecinin yan topları iyi değilse her zaman iyi değildir,ama bir kaleci elinden top kaçırmışsa bunu  belki bir kez daha tekrarlar başka bir zaman.Ama yaşadığı onca strese rağmen son saniyelerde hala topu diziyle stoplaması falan bence çok komik ve sinir bozucuydu.Mademki streslisin bırakacaksın artistlik yapmayı.Yinede ben kaleciden ümitliyim, en azından belki iyi olabilir zamanla düyorum.Ercüment'i  geçen sezon ilk izlediğim açılış maçında bana en ufak bir ümit vermemişti.

Taraftar bunca önyargıya ve belirsizliğe rağmen takımı mücadele ediyor ve inanmış görünce gerekeni yaptı.Yeterki takım taraftara bunu her zaman versin taraftar her zaman gerekeni yapar.

Atakumlu

samsunspor a bi sag acık bide kaleci kesinlikle lazım turgut u sag kanatta oynattı hoca hem taraftarı hem cocugu yaktı hic kosmıyan  bi olumlu pas atamayan biri turgut... kaleci de taraftara hic guven vermedi son dakikada elinden kacırdıgı top kendisine cok laf getirtti...macın hareketi kuskusuz sercan ın burhana attırdıgı goldeki pas. one ronaldinho tarzı bir pas kafa saga, top sola gercekten muhtesemdi.taraftar gorevini yaptıgını dusunuom heleki butun stadın kırmızı beyaz yapısı harikaydı.guzel bi aksam gecirdik SAMSUNSPOR umuz sayesinde darısı ilerleyen maclara.