SAMSUNSPOR AÇILIŞ MAÇI-ŞÖHRETLER MAÇI-BAŞKANIN,VALİNİN KONUŞMASI-BAFRASPOR MAÇI

Başlatan Sadece Samsunspor, 23 August 2008, 20:12:46

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

susmakla bi sorun hallolmaz tepkinizi gösterin ben denge ve halk gazetelerinin internet sitelerinde spor haberlerine yorum yazdım gerçi daha onaylanmadı bekliyorum, lütfen tepkini gösterin

Kaya

bomba gibi geliyoruz diyebileceğimiz bir lig başı yaşamadığımız kesin ama bu tür durumlarda ya çok kötü tepe taklak gidersin ya da muhteşem bir uyum yakalarsın demekki biz sadece şu an da dua ederek bu takımın uyum yakalayabileceğini ummalıyız ki başka türlü hiç bir anlamda ışık vermeyen takımımızın durumu çok kötü görünüyor...
bu takıma mutlaka bir stoper mutlaka bir ön libero mutlaka bir ortsaha oyun kurucusu sağ açık ve gerçek bir santrafor lazım bu da demek oluyor ki takımı yeniden kurmak gibi bir şey:( bu saatten sonra böyle bir imkan olmadığı için de demekki elimizde ne varsa onlarla idare edeceğiz bu saate kadar da olumlu bir transfer gelişmesi olmadığına göre bundan sonra iyi bir transferin de gerçekleşmeyeceği açıkca görünmekte...
son olarak futbolcularımızın ligi düşünerek bu maçta kendilerini fazla zorlamadıklarını bazı arkadaşların da dediği gibi profesyonelce düşündüklerini umut etmekten ve dua etmekten başka çaremizn olmadığı kesin
allahım 2008-2009 sezonun da SAMSUNSPOR umuza başarılar nasip eyle yarabbim amiiiiiin

Cagdas Ünver

seckin55

her ne kadar hazırlık maçı da olsa teslim olmamak lazım.zamanı geldıgınde laf soyletmemek lazım.cunku biz samsunsporuz.yerlerde gezemeyiz, gezdirtmeyiz..

gozgoz yýlmaz

Kanal 55, Türkiye'nin ilk özel TV kanalıdır. Başak TV adıyla 1991'de kurulmuştu. Ancak hiç bir zaman bu ilk olma özelliğine uygun bir kanal olamadı. Atilla Cebeci gibi iki lafı bir araya getiremeyen, mektup bile yazamayacak bir adamın oranın spor müdürü olması ve yıllardır da bu unvanıyla devam etmesi zaten vaziyetin ne kadar vahim olduğunu göstermektedir.

Yerlerde sürünüyor kalite...

Ayrıca üstat Hayrettin Hoca, sezon açışılının olduğu sabah yine ağır bir idman yaptırmış takıma. Aynısını Erciyes maçından önce de bekliyoruz paşam.

Kais

ya samsun bafrayı kaale bıle almadı bence bafralılar cok ıyı oynadı kendılerını gostermek ıcın tkm ılk 11 de sadece kalede zafer hakanın yerınede omur gldımı tmm dır bızı kımse ttmaz tkm cok ıyı bence

tolga

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 25 August 2008, 08:47:31
hoca bavulunu hazırla rezil ettin bizi dun gece  ne kadar nokta transfer edılırse edılsın hayrettın gumusdag ıle bu iş yurumez

bu konuda bir tek TAHSİN KOSİF nedense hocayı tutuyor güya futbolu çok iyi bildiğini söylüyor ama bana göre hiç birşey bilmiyor takımda hocayı sevmeyenler daha doğrusu bu hocayla başarıyı yakalayamayağını söyleyen futbolcular var çankırıdan ayrılırklrende futbolcular bu hocayı istemiyoruz demişler çankı başkanının internete düşen yazısı ve playofa taşıyan oyuncuları göndermek istemiş işte yazı:

Gümüşdağ'ın, takımı geçen yıl play-off yarı finaline taşıyan 10 futbolcuyla çalışmak istemediğini dile getiren Celal Kaman, ''Hayrettin hoca tarafından bana verilen raporlarda, 10 futbolcumuzun takım için verimli olamayacağı ve kendilerine yeni takım bulmaları gerektiği belirtiliyordu. Bu çocuklar geçen yıl takımı yarı finale taşıdı. Bunların hepsi mi kötüydü? Hangi takım bir sezonu kiralık oyuncularla tamamlayıp hedefine ulaşmıştır?'' şeklinde konuştu. play off oynayan futbolcuları göndermeye kalk ama marka SAMSUNSPORA alibeyköy den oktay ne oynadığı belli değil kaleci eray keza çağatay sakat gurbetçi murat nerede seyrettin bu adamalarıda takıma aldırmaya çalışıyosun bu adama bu gömlek büyük arkadaşlar ben dün akşan gördüklerimi yazıyorum acilen değişmeli  tabi TAHSİN KOSİFİ aşabilirlerse

alperen_55

Alıntı yapılan: Kais - 25 August 2008, 18:37:46
ya samsun bafrayı kaale bıle almadı bence bafralılar cok ıyı oynadı kendılerını gostermek ıcın tkm ılk 11 de sadece kalede zafer hakanın yerınede omur gldımı tmm dır bızı kımse ttmaz tkm cok ıyı bence
Evet bencede ,alanyayıda kaale almadık karedenizlede zaten öylesine oynadık ıspartayıda misafir olduğumuz için ayıp olmasın diye yenmedik. :-[

kaan

Ya arkadaşlar tamam artık atın üstünüzden şu ölü toprağı en azından 3 senedir böyle bi yönetimimiz yoktu hem ben ligi bekliyorum inşallah güzel günlere döneceğiz.Ama lütfen dünkü olayı kapatalım artık.

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: kaan - 25 August 2008, 19:05:56
Ya arkadaşlar tamam artık atın üstünüzden şu ölü toprağı en azından 3 senedir böyle bi yönetimimiz yoktu hem ben ligi bekliyorum inşallah güzel günlere döneceğiz.Ama lütfen dünkü olayı kapatalım artık.
kaan butakımı gözgöre göre atese atamayız tolgaya t.d konusunda katılıyorum sonuna kadar haklısın kardesım bu  adam getıremez bu işi kurda koyun teslım edılmez

sejoe

Üç senedir samsundan ve samsunspordan uzak kaldım. Bu üç sene zarfında samsun da, samsunspor da çok değişti. Ben samsundan ayrılırken, samsunspor süper ligdeydi ve çoğu süper lig takımı gibi ekonomik sorunlarla boğuşuyordu. Geçen süre zarfında kötü yönetimler sayesinde kulüp günden güne eriyerek bu hale geldi. Durum öyle bir hal aldı ki artık her sezon bitiminde takımın kayyuma kalıp kalmayacağı konuşulur olmaya başlandı. Bu sezon başında da takıma biri sahip çıkar mı diye umutla bekledik ve beklenen oldu. Birileri taşın altına elini sokmaya karar vermişti. Yeni yönetim yeni bir umut demekti. Yönetimin hedefleri kulübün küçülmesi, takımın ligde kalması ve borçların azaltılmasıydı. Samsunspor gibi bir camianın hedeflerinin bu şekilde olması bizim gibi maziyi özleyen samsunspor sevdalıları için gerçekten de üzücüydü. Ama buna da şükretmek lazımdı çünkü bu yönetim gelmese takım büyük bir ihtimalle kayyuma kalacaktı. Kaldı ki "lig bitimine ... hafta kala şampiyon olarak süper lige çıkarız"" diyerek büyük hedefler koyan yönetimlerin bizde ve kulüpte açtığı yaralar çok deriin olmuştu.
Sonuç olarak takım kampa gitti. Yapılan transferler, denenen topçular ve takım hakkında yerel basından elde ettiğimiz bilgiler doğrultusunda iyi kötü bir fikir edinmiştik. Takımın çok koştuğu ve mücadele ettiği yazılıyordu yerel basında. Dün akşam izlediğimiz samsunsporun basında yazılanlarla hiçbir alakasının olmadığını anlamıştık. Basının yazdığı takım sanki samsunspor değil de bafraspordu. Bafra daha mücadeleci ve istekliydi.

Samsunsporda ciddi bir konsantrasyon eksikliği vardı. Öyleki yenilen gollerde defans hataları hep ön plandaydı. Eray zaten evlere şenlik. Kendine gelen ilk topu elinden kaçırdı, daha sonra kornerden gelen iki topta da boşa çıkınca eyvah bu sene bu kaleciyle işimiz çok zor dedim kendi kendime... Orta saha top yapamıyordu, organize atağa çıkamıyorduk. Santraforumuz malum burhan...İki sene önce gökhan kabayla birlikte herkese saç baş yolduran burhan... İkinci yarıda değişiklikler sonrası takım biraz toparlandı.Tek göze batan oyuncumuz kraldı.Sahada duruşu... topa vuruşu... herşeyiyle farklıydı. Sezon boyu kraldan malum sakatlığı nedeniyle ne kadar verim alacağımız konusu da şüpheli.

Açıkçası bu gün itibariyle geldiğimiz nokta hiç iç açıcı değil. Takıma takviye şart.  Ne yazık ki böyle oynarsak işimiz zor. Umarım bir haftalık süre içinde bir mucize olur da futbolcular hepimizi yanıltır. Biz onlara tribünden gereken desteği vereceğiz onların da sahada gereken mücadeleyi verecekleri konusunda hiç şüphem yok. Konsantrasyon ve mücadele şart. Çünkü artık hazırlık maçları bitti.

Bu arada bafraspora da helal olsun. Çocuklar sahada aslanlar gibi top oynadılar. Umarım bu sene 2.lig bye çıkarlar.

samsun155

Gümüşdağ: Paniğe gerek yok
Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, Bafra Belediyespor önünde alınan mağlubiyeti konsantre eksikliğine bağladı ve, "Hazırlık maçlarındaki sonuçlar ne olursa olsun ben oyuncularıma güveniyorum" dedi

OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM
Kırmızı-Beyazlıların teknik patronu Hayrettin Gümüşdağ, Bafra Belediyespor´a 3-2 kaybedilen hazırlık maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Gümüşdağ, "Yeniden takım oluyoruz. Hazırlık maçlarındaki sonuçlar ne olursa olsun ben oyuncularıma güveniyorum. Her zaman söylediğim gibi hazırlık maçlarında elde edilen skorlar ölçü olamaz. Ligin havası çok farklı. Alt liglerdeki takımlarla oynadığımız karşılaşmalarda konsantre sorunu yaşıyoruz. Eksiklerimizi görmek açısından bu mücadele çok iyi oldu. ´Bir musibet bin nasihate bedeldir´ lafının doğruluğunu bu örnekle anladık" diye konuştu.

TAKIM OLARAK KÖTÜYDÜK
Kırmızı-Siyahlılar önünde iyi mücadele ettiklerini ancak yaptıkları hatalar nedeniyle basit goller yediklerini belirten Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, "Takım olarak kötü bir performans ortaya koyduk. Ve neticesinde de mağlup olduk. Kazanılan frikik ataşında Serkan Aykut´un vuruşunun golle sonuçlanacağından adım gibi emindim. Çünkü o, çok özellikli ve yetenekli bir futbolcu. Serkan´ın bu takıma katkısı çok büyük olacak" şeklinde konuştu. Taraftarların Ganalı forvet Gaffaru´yu izlemek istediklerini ve bunu anlayışla karşıladığını dile getiren Gümüşdağ, "Taraftarlarımızın bu beklentisi gayet normal. Ancak kendisi 15 saatlik yoldan geldi ve hazır değil. Bu nedenle ona Bafra Belediyespor karşılaşmasında şans vermedim" dedi.

ŞAMPİYON OLURLAR
Bafra Belediyespor hakkında da yorum yapan Hayrettin Gümüşdağ, "Gerçekten iyi bir takım oluşturmuşlar. Yaptıkları transferlerle ligin üzerinde bir takım görüntüsü verdiler. Bize karşı ortaya koydukları futbolu kendi liglerinde de oynarlarsa şampiyonluğun en güçlü adayı Bafra Belediyespor´dur" şeklinde konuştu.

kuzey55

ya hoca bırak bu işleri sen inanıyomusun acaba söylediklerine...uyan hoca uyna burası çankırı değill. birisi şu hocayı öpsünden güzellik uykusundan uyandırsın...

Amsterdamli

en son 4 sene once 19 Mayıs stadındaydım. Konyaspor ile 1-1 berabere kaldığımız maçta. Ozaman takımı pek beğenmemiştim. Şimdi o kadroya sahip olabilmek için neleri vermezdik.

Takımda hiçbir ışık göremedim malesef. Futbolcuların maç oynama isteği belliki yoktu. Maçtan önce 2 saat idman yapmış olmanın etkiside olabilir diye düşünüyorum. Kalite olarak futbolcularda biraz Murat ve belki Volkan dışında beğendiğim futbolcuda olmadı. Burhan bu takımda tek forvet asla oynayamaz. Yanında Serkan Aykut olursa beraber belki iş yapabiliriler. Burhan golcu bir forvet değil sadece topları iyi indirebilen pivot forvet. Oktayı hemen göndersinler cünkü bu adam daha sahada nerede duracağını bilmiyor. Ancak ayak altında dolaşıyor. Zafer ise bu takımda oyun kurucu rolunu hiçbirzaman taşıyamadı ve bence taşıyamazda.

Çokta fazla yorum yapmak istemiyorum tek bildiğim bu takıma Celilin şart olduğu.