Ertuğrul SAĞLAM

Başlatan oğuzhan55, 16 August 2005, 00:16:16

« önceki - sonraki »

oğuzhan55

Şimdi bana artık hak vermeye başladın mı?

oğuzhan55

İmzamıda Ertuğrul konusunda doğru buluyormusun?Samimi davranacağını biliyorum.

yirmiuc

yirmiuc

oğuzhan55

Şu soruna kendimce cevap vereyim.Yönetim ona öyle bir güvenmişki rapor bile istememiş.Taki sezon sonuna kadar.O da hemen lig bitince kaçtı gitti.Demekki hemen gitmesinin sebebi o dosyadaki futbolcularmış.

Ertuğrul'un doğum yeri Samsun değil ama memleketi Samsun bildiğim kadarıyla.Sende bilirsin doğum yeri insanın memleketi değildir.Soyu önemlidir.Şans eseri oturduğu yerden başka bir yere bir kişinin annesi seyahate gitti ve orada çocuğu doğdu.Şimdi memleketi hiç alakası olmayan seyahate gittikleri yermi?

Ertuğrul'un memleketi Samsun olmasa bile aramızda gönül bağı vardı yetmezmi?Nerede kaç yıl top oynadı?Nerede tanındı?Beşiktaş'tan ayrılınca yine kim sahip çıktı?

Senden de bunların cevabını istiyorum.

yirmiuc

oğuzhan55

Ben sorularımın hiçbirisinin cavabını alamadım.Önceki mesajın altında.Bunlar ihanet eden hocanın yıllara göre arşiv çalışmaları.Sende cevap ver bunlara.

yirmiuc

oğuzhan55

Şaban Yıldırım sorusunu da şöyle cevaplayayım.Yeni hocamızın eski takımı küme düşmeme mücadelesi verdiği için kendisi belkide bu yüzden transfer listesi hazırlamaya vakit bulamadı.Bulduysa da bizim takıma uymuyor olabilir.Kendi takımına göre plan yapmıştır.Ama Ertuğrul'un listesi Samsun'a göreydi ve bu sezonda takımın iskeleti pek bozulmamıştı.Listedeki oyuncular ilaç gibi gelirdi.Öyle herkes Ertuğrul'un Samsun'a güvendiği gibi kimseye güvenmiyordu.Hocamız takımı için bir yıl boyunca büyük bir çaba gösterdi.Bizimki gibi sezon sonuna kadar kör avaz idare edeyim demedi.

İvanov'a gelince belliki Ertuğrul ihaneti ta o günlerden kafasına koymuş.Serkan'ı oynatmaması Samsun'u istememesinin bir kanıtıdır.İvanov'u da oynattıki gol atamayalım diye.

Artık yirmiüç nasıl savunursan savun.Ben birşeylere inandığını zannetmiştim.Ama olmadı.Canın sağolsun.HERŞEY YİNE DE SAMSUN VE SAMSUNSPOR İÇİN.

yirmiuc

oğuzhan55

Valla ne diyeyim.Bu sayfayı açtığımda herkes banimle aynı düşünceyi paylaştı.Hele hele Serkan'ın uzun bir süre kulübede oturduğunu bile burada öğrendim.Malum Anadolu takımlarının maç özetleri kısa oluyor. Kesinlikle kasıt var.Ne olursa olsun o bu takımın kaptanıdır,abisidir.Herhalde elden ayaktan kalmadıya bu adam.Sanki bütün forvetler havada karada her topu gol mü yapıyor.

Hem Ertuğrul'u kötülemek için yazıyorsun dedinya çok haklısın.Ben Samsunlu olupta İstanbul takımlarını tutmamakla yaptım hatayı.Şu sayfadaki diğer yazıları tekrar oku ve Ertuğrul'u savunan var mı bak.Hatta hakkında konuşarak boşa uğraşmamak isteyen bile var.Yani bir tek benmiyim Ertuğrul'u kocaman Samsunspor camiasında kötüleyen.Tabi adına kötülemek denirse.Ya anla lütfen bu adam bizi sattı.Sen madem bu adamı o kadar seviyordun asıl senin o zaman tepki koyman lazımdı takımı bırakmasına.O şu anda bizim rakibimiz.Hem de en sert rakiplerden.Sen beni bu konuda haksız buluyorsunya yapacak birşeyim yok.Ben Ertuğrul'u kötülemek için uğraşıyorum.Haklısın.Sende niye böyle Şaban Yıldırım'a kafayı taktın.Artık bizim hocamız o.Ertuğrul'a verdiğin desteğin lütfen onda birini ona vermeyi dene bakalım ne olacak.Ama yok olmaz.Şatlanmışsın Ertuğrul sanki Samsun'a çok büyük bir katkıda bulunmuş bir türlü atamıyorsun.

Niye bu kadar Ertuğrul hayranısın eminim bunu da samimi olarak cevaplarsın.Kişiliğine olan sempatine sözüm yok ve olamaz.Ama Samsunumuza ne yaptıda bu kadar onu kolluyorsun.Çok büyük bir hizmeti olur da (futbolcuyken var ama sonradan unutulmuş bir hizmet olmak şartıyla)o zaman onun için herşeyi yaparsın.Hele hele teknik direktörlüğünde ne yaptı.İşte sen yazmışsın Samsun'da geçen sene küme düşmek üzereydi diye.Hani hizmet, başarı nerede?Onu savunacak ne var elde.

yirmiuc

yirmiuc

oğuzhan55

Beni bazı konularda ikna etmeye başlamıştın.Fakat Cenk gibi bir adam ne olursa olsun takımda tutulmalıdır.Ertuğrul'a nasıl sahip çıkıldıysa.Kaldıki Cenk disiplinsiz falan olsa Erciyes almak için o kadar uğraşırmıydı?Cen şimdi döktürüyor.Ertuğrul gittiği gibi bizi da alt üst etti.İster inan ister inanma onun yıktıklarını ayağa kaldırmaya çalışıyorlar.

Yazmış olduğun sözle ilgilide şunu diyeyim.Ben kimseye hakaret etmiyorum.Sen kabul edermisin Ertuğrul bize hakaret etti.Bende o yüzden onun görüntüsüne bile tahamül edemiyorum.Bunun için ne dersen de.Hatalıyım ya da değilim.Önemli değil.Onun Samsun'un gönlündeki yeri bambaşkaydı.Kim ona bir sezon sabretti.

yirmiuc