Ertuğrul SAĞLAM

Başlatan oğuzhan55, 16 August 2005, 00:16:16

« önceki - sonraki »

bengülü

sen ertuğrul ne yüzle samsuna geleceksin *******

cem and naz55

Alıntı yapılan: "bengülü"sen ertuğrul ne yüzle samsuna geleceksin *******
artık YİRMİÜÇkardeşi ona burda kalkan olur canım nede olsa bu formda onu tekYİRMİ ÜÇ beyefendi savundu

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "yirmiuc"
Alıntı yapılan: "oğuzhan55"Beni bazı konularda ikna etmeye başlamıştın.Fakat Cenk gibi bir adam ne olursa olsun takımda tutulmalıdır.Ertuğrul'a nasıl sahip çıkıldıysa.Kaldıki Cenk disiplinsiz falan olsa Erciyes almak için o kadar uğraşırmıydı?Cen şimdi döktürüyor.Ertuğrul gittiği gibi bizi da alt üst etti.

ya sen benim yazdıklarımı okumuyorsun galiba :)
ben de cenkin gitmesinin yanlış olduğunu yazmıştım.

Neyse bu konu kısır bir döngü halini aldı. Aynı şeyleri yazıyoruz sürekli.

Artık biraz takımı konuşalım.

Senin yazdıklarını çok iyi anladığım için zaten ısrar ediyorum.Çünkü Cenk gibi bir adamı gönderen hocanın hatasını kabul edesin diye.

oğuzhan55

Arkadaşlar lütfen YİRMİÜÇÜ Ertuğrul konusunda kesin ikna edecek mesajlar yazın.Ben çok uğraştım ama bir türlü başaramadım.İlle de Ertuğrul diyor.

Bizler için bir sefer olsun samimi olarak "Ertuğrul Samsunsporumuza ihanet etmiştir" diye yazsın anında bu topiçi kaldıracağım.Ancak topiçin kalkması için değil gerçekten buna ikna olduğuna inandığı için bunu yazsın lütfen.İnanmıyorsa ne yapalım.Karar ve yorum kendisinin.Eğer ikna olduysa hangi hatalarıyla onun ihanetine inandığınıda yazması gerekir.Bunları yazmazsa demek oluyor ki hala Ertuğrul'u koruyor ve bu yüzden de topiçin kalkıp hakkında kimsenin yazı yazmaması için uğraşıyor demektir.Zaten biz onun ihanetini yüreğimize yazdık topiçe yazsak ne olur yazmasak ne olur.Burası sadece taraftarların konuştuğu bir yer.Önemli olan yürektir.Tıpkı Ertuğrul'un bizi gerçekten içine koyduğunu sandığımız yer gibi.

salihcakir

arkadaşlar ertuğrul o yada bu şekilde takımımızdan ayrılmıştır. kimisine göre satıp gitmiştir(bende bu yönde düşünüyorum) kimine göre haklı gerekçeler göstererek profosyonelce samsunspordan ayrılmıştır. bu konu her üyemiz farklı düşünebilir. ama bize yakışan her fikri saygıyla dinlemektir.artık bu konu üzerinde herkesin kendi fikrini körü körüne diğer arkadaşımıza kabul ettirme çabası içerisinde olduğunu görüyorum. buna gerek yok bence. zaman takımımıza destek çıkma zamanıdır. kendi takımımıza bakalım; onu irdeleyelim. biraz daha pozitif olalım lütfen.

oğuzhan55

Zaten amacımız takımımızı berbat bir hale getirip bırakan eski hocaya karşı tepki göstermektir.Kim ne derse desin Samsunsporumuz bugün bize sezon sonunda acımasızca atılmış bir darbe yüzünden bu durumdadır.İşte görüyorsunuz transfer yapamıyoruz.Para olsa bile futbolcu bulamıyoruz.Bulsakta ne zaman takıma alışacak.

Muhakkak her teknik direktör bir takımı alcak sonra başkasını çalıştıracak.Buna hiçbirşey demiyorum.Çünkü bu futbolun kanunu.Ancak kaçarcasına gitmek insanın ağrına gidiyor.Herşeyi alt üst edercesine takımı düşünmeden adılan bir adım.Bunu yapan herhangi bir hoca olsa önemli değil.Önemli olan Samsunun evladı olan ve kendisinden böyle birşey beklenmeyen kişinin yapması.O da yapabilirdi fakat herşey bazı etik kuralları içersinde olabilirdi.Sanki biz kendisini kovmuşuz istifa et demişiz gibi.Eğer bir istifa gerekirsa o de geçen sezonun ortasında olmalıydı.Bu istifa adeta takımı batırmak amacıyla bir sezon bilerek beklenilerek yapılmış gibi görünüyor.Eğer istenilen para verilmiyorsa o zaman istifa edilmelidir.Kaldıki sezon bitmiş herşey yeni bir yapılanma sürecine girecekti.Ama hiçbir gelişmeyi beklemeden eyvallah demek olmadı.Hele hele de Ertuğrul Sağlam gibi bir kişiye hiç sığmayan bir davranış oldu.

samsun216

daha gecenlerde bu klubün yıllarca başkanlığını yapmış bir insan halkın takıma sahip cıkmadığını söyleyerek samsunsporun haklarını satışa cıkarabileceğini söylemiş ve sonra da istifa etmiştir.sizin bu takım için gecesini gündüzüne katan,tecrübe eksikliğini dini,milli duygularla gidermeye çalışarak hatta takımın itikat acısından da geliştermeye çalışan bir insan için konuştuklarınız son derece haksız bir yaklaşımdır.burada bir daha anladım ki samsun halkı takımının eleştirmekten başka bir şey yapmamıştır.ismail başkan son derece haklıymış.yazık arkadaşlar.gidenin aklında,fikrinde,kulağında hoş bir seda olarak kalmak varken söyledikleriniz yakışmadı.

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "samsun216"daha gecenlerde bu klubün yıllarca başkanlığını yapmış bir insan halkın takıma sahip cıkmadığını söyleyerek samsunsporun haklarını satışa cıkarabileceğini söylemiş ve sonra da istifa etmiştir.sizin bu takım için gecesini gündüzüne katan,tecrübe eksikliğini dini,milli duygularla gidermeye çalışarak hatta takımın itikat acısından da geliştermeye çalışan bir insan için konuştuklarınız son derece haksız bir yaklaşımdır.burada bir daha anladım ki samsun halkı takımının eleştirmekten başka bir şey yapmamıştır.ismail başkan son derece haklıymış.yazık arkadaşlar.gidenin aklında,fikrinde,kulağında hoş bir seda olarak kalmak varken söyledikleriniz yakışmadı.

Bende anlamıyorum.Zaten hiçbir şey bize yakışmıyor.Herşey hataları yapıp kaçanlara yakışıyor.Giden şahsın kulağında hoş seda olarak kalmaktansa İstanbul takımlarını tutarım daha iyi.Onlar bile bize onun kadar rakip değillerdir.Bunu Kayseri Samsun maçında daha net göreceğiz.Eğer kendisi bizden saygı ve sevgi çerçevesi içersinde ayrılsaydı hoş bir sedayı bırakın onun peşinden ağlardık bile.Çünkü Samsunsporluya bu yakışır.Biz bize iyiliği dokunanları asla unutmayız.Onlar unutturmadığı sürece.Bu yüzden giden hocayı biz kendimiz başarılı olupta yükselerek bir takıma gittiği için uğurlasaydık o zaman çalıştırdığı takım rakibimiz bile olsa alkışlardık.Çünkü eski hocamızın başarısı bizim başarımız sayılırdı.Ancak hocayı biz uğuRlamadan adeta bizden bıkmışcasına gitmesi bunların hepsine engel oldu.Ne yapalım bunların hepsinin tek bir sorumlusu var.O da E.S.Şimdi kimse ona karşı iyi niyet beklemesin.Çünkü iyi niyet duygularımızı bizi hak etmediğimiz şekilde terk ederken bizden kaçırıp beraberinde götürdüğü futbolcu dosyalarının içinde unutmuş.

samsunsevdalısı

Alıntı yapılan: "samsun216".sizin bu takım için gecesini gündüzüne katan,tecrübe eksikliğini dini,milli duygularla gidermeye çalışarak hatta takımın itikat acısından da geliştermeye çalışan bir insan için konuştuklarınız son derece haksız bir yaklaşımdır..

kardeşim burası vakıf değil de demek dini,milli duygularla gidermeye çalışıp itikat açısından geliştirmeye çalışmak,
itikatlı bir insan ilk önce kendisini türk spor kamuoyuna tanıtan ve ertuğrul sağlam ismini marka eden kulübüne karşı vefasızlık yapmazdı, bir defa olsun istifa diye bağırmayan taraftara bu kadar haksızlık etmezdi..
itikat ve milli duyguları öğretecekse ilk önce kendisine öğretsin,cenki samsunspordan soğutan,beş futbolcuyu bir anda gönderip takımın anasını ağlatan arkadaşlık ve huzur denen bişey bırakmayan kişisel hırslarının önüne geçemeyen bir adam hangi itikatı öğretecek.
yazık ya samsunsporu dağıtmış,takımın parası ile izlediği futbolcuların dosyasını kulüpten kaçırmış ve kendisi de kaçmış camiayı satıp gitmiş bir adamı savunmana bişey demiyorum da,onu eleştirenleri eleştirmeni anlamıyorum.
kimdir ertuğrul sağlam ya ,yoksa bilmediğimiz mehti mi?

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "samsunsevdalısı"
Alıntı yapılan: "samsun216".sizin bu takım için gecesini gündüzüne katan,tecrübe eksikliğini dini,milli duygularla gidermeye çalışarak hatta takımın itikat acısından da geliştermeye çalışan bir insan için konuştuklarınız son derece haksız bir yaklaşımdır..

camiayı satıp gitmiş bir adamı savunmana bişey demiyorum da,onu eleştirenleri eleştirmeni anlamıyorum.

Gerçekten bu yoruma başka yorum yok.Buna da yanlış diyecek varsa ona da yorum yok.Ancak herkes elini vicdanına koysun.Samsunsporumuzla Ertuğrul Sağlam'ın hiçbir bağı kalmamıştır.Herkes kimi kollayacağına iyi karar versin.Samsunspor kocaman bir camiadır fakat Ertuğrul Sağlam bugün olup yarın olmayan yalnız bir kişidir.Samsunspor takımı oynatacak bir hoca bulur ancak Ertuğrul Sağlam Samsun gibi bir şehir bulamaz.Çünkü Samsun tarihiyle sporuyla her zaman örnektir.Bu zor günlerde muhakkak bitecektir.O zaman Ertuğrul'un E'sini bu camianın içine kabul edene yazıklar olsun.Hiçbir zaman geçmişi unutmayalım.Bugün kötüyken yarın iyi demeyelim.Bu kimseye yakışmaz.Eminimki Samsunlu da bunu hiçbir zaman kendisine yakıştırmayacaktır.Bize yakışanda budur.

yirmiuc

baha55

arkadaslar samsunspor için zaten ertugrul un E si bile kalmamıstır  sanırım..ertugrul denen adam kulüp binasından içeri girerde her hangi bir kademede görev verirlerse eger yazıklar olsun derim ve bir daha samsunspor u azıma bile almam ömür boyuda takım tutmam artıkk..

timofte

haddini aşan bir söz olmuş.. Bu kelimelerin en son yeralacağı yerler bu forumlar.

Bazılarının yönlendirmesi var sanırım bunun altında.
Yoksa yapılan "eleştiriler"  normal bir ilk okul öğrencisinin bile düşünüp yazamayacağı düzeyde...

sayın yirmi üç, Ertuğrul Sağlam'a yapılan eleştirilere karşı fikirler öne sürmen en temel demokratik hakkındır. ancak karşıt görüşü aşağılamak hiç doğru bir davranış değil. burada şahsen tanımadığın kişileri yönlendirmelerden etkilenecek kişiler olarak göstermek hakaretten başka bir şey değil.

hepsi bir yana, kişisel polemiklerden duyulan öfkenin bir başka topicte siteden, siteyi yönetenlerden ve bir yerde bu platformu oluşturmak için verilen emeklerden çıkarmak hiç hoş değil.

yirmiuc

samsunsevdalısı

haddini aşan bir söz olmuş.. Bu kelimelerin en son yeralacağı yerler bu forumlar.

2. yarının başlarından itibaren Ertuğrulun gitmesini istiyenler şimdi nasıl konuşuyor ne kadar ilginç.
İstediğiniz oldu işte?? daha neden hala uzatıyorsunuz ki ?
Bu konuda sadece ve sadece  İsmail Uyanık birşeyler söyleyebilir bence.Çünkü en büyük destekçisi oydu.

Bazılarının yönlendirmesi var sanırım bunun altında.
Yoksa yapılan "eleştiriler"  normal bir ilk okul öğrencisinin bile düşünüp yazamayacağı düzeyde..
Daha ilk haftadan yönetime ve t.direktöre istifa diye bağıranlardan da daha olgunca yazılar beklemek yanlış belki de.

@yirmiüç,
terbiyesizliğin ve seviyesizliğin bu kadarına pes doğrusu!
sen benim kim olduğumu? tahsil derecemi? yönetimle ilişki durumumu? birilerinin güdümünde olup olmadığımı? şaban yıldırım hakkındaki düşüncelerimi? nereden biliyorsun da benim hakkımda bu denli tutarsız ve saçma bir yazı yazıyorsun.
senin cevabına karşılık;ertuğrul sağlam yalakası gibi anaokulu mantığında bir yorum yapmışsın demem gerekir ama senin seviyene de inmemem gerekir!
bundan sonra yazdıklarına dikkat etmeni ve biraz daha tutarlı ve akılcı yazılar yazmanı umuyorum.