Ertuğrul SAĞLAM

Başlatan oğuzhan55, 16 August 2005, 00:16:16

« önceki - sonraki »

oğuzhan55

Aynen öyle.Sanki Kayserispor parayı verince bizim gibi başarısız olduğunda sahip çıkacak.Orada herkes verdiği paranın karşılığını ister.Haklıda istemekte.Biz ise daha onu Ertuğrul Sağlam yapmanın hakkını isteyemiyoruz.Sanki o bu takımda yetişmemiş.Kimsenin onda hakkı yok.

cem and naz55

Alıntı yapılan: "timofte"
Alıntı yapılan: "yirmiuc"Zaten taraftar küfür ettiği için ayrıldı. Geleceğini hiç sanmıyorum. Eğer ki gelirse (kısa vadede)kendisine olan sevgim, saygım biter.

geçen sene hemen hemen her maça gittim hiçbirisinde ertuğrul sağlam'a taraftarın tplu olarak küfür ettiğini duymadım. buna son d.bakır maçı da dahildir.
timofte YİRMİ ÜÇ rüya görmüş galiba ona bırak küfür etmeyi kimse istifa diye bağırmadı o felaketlere rağmen

oğuzhan55

Ben hala anlamış değilim.Taraftar Ertuğrul'a ligin son maçında küfür etmiş demelerini.Yahu bu küfür etti diyenler hiç düşünmezlermi ki bu taraftar bir sezon sabretti sonunda da ufakta olsa patladı.Bence küfürsüz olan bütün olumsuz tezahüratlar haklıdır.Patlamya hazır bir yanar dağın ortalığı kasıp kavurması gibidir.Ama yine de hiç kimseyi kovuracak kadar birşey olmadı.Birisine mazeret lazımdı sadece bu gerçekleşti.Herhalde kendileri bunun için çok DUA ettiler.Birşey çıksada gitsem diye.Şunu da söyleyeyim Samsunspor Ertuğrul'a değil Ertuğrul bize küfretti.Bunu Ertuğrul'u savunanlar aynen böyle kabul etsinler.Siz adama kucak açın elinizdeki imkanları en üst düzeye kadar kullanın onca sıkıntıya rağmen takımdan attığı 5 oyuncuya da karışmayın sezon sonunda sizi bırakıp gitsin.Hem de bir hiç uğruna.Üstelik Samsunspor kulübünü gittiği kulüpte orada çok parasız kaldım.Maddi sorunlar büyüktü gibi sözlerle küçük düşürmüştür.Siz ister kabul edin ister etmeyin (Sözüm Ertuğrul Sağlam'ı savunanlara) kendisi Samsunumuza ihanet etmiştir.Bunu herkes böyle bilmelidir.Eğer etmediysede haklı bir yanını gösterin.Haklı yanı diye geçen sene arada bir kazandığı galibiyetleri göstermeyin.Çünkü o galibiyetlerin devamı gelebilirdi ama birilerinin sayesinde olmadı.Biz herşeye rağmen bunları görmezden geldik.Bundan da haberiniz olsun.

yirmiuc

timofte

Alıntı yapılan: "oğuzhan55"Siz ister kabul edin ister etmeyin (Sözüm Ertuğrul Sağlam'ı savunanlara) kendisi Samsunumuza ihanet etmiştir.Bunu herkes böyle bilmelidir..

bu konuda Başkan Adnan Ölmez ve bazı Samsunsporlu yöneticiler de beyanda bulunmuşlar.
Durum daha net ortaya çıkıyor.
haber şu şekilde
Alıntı
Ertuğrul'a büyük suçlama
Samsunspor  Başkanı Adnan Ölmez, transferde sıkıntı yaşadıklarını, bunun sebebinin de eski teknik direktörleri, şu anda Kayserispor'u çalıştıran Ertuğrul Sağlam ve ekibinin olduğunu ileri sürdü.

Ölmez, "Samsunspor'un arşivinde bir tek izlenmiş futbolcu ismi bile yok. Maalesef geçen sezonki teknik heyet dosyayı koltuğunun altına koyup gitmiş. Bu nedenle transfer yapmakta geciktik'' dedi.

Fenerbahçe maçı hazırlıklarını günde tek idmanla sürdüren kırmızı beyazlı takımda Başkan Adnan Ölmez, kadroyu güçlendirmek ve mutlaka takviye yapmak zorunda olduklarını, ancak bunu yaparken çok zorlandıklarını söyledi. 40 yıllık mazisi ve profesyonel bir kulüp olan Samsunspor'un arşivinde bir tek futbolcu ismi dahi bulunmadığını söyleyen Başkan Adnan Ölmez, "Geçen sezon Samsunspor adına izlenen yerli ve yabancı futbolcu listesi, Samsunspor'la yollarını ayıran teknik ekip tarafından alınmış. Arşivimizde bir tek futbolcu bile bulunmuyor. Bu nedenle transfer yapmakta zorlanıyoruz. Tavsiye üzerine oyuncu bakıyoruz. Bu nedenle transfer için bu kadar geç kaldık. Maalesef geçen sezonki teknik heyet, izlenen futbolcuların isim listesinin bulunduğu dosyayı koltuğunun altına koyup gitmiş'' dedi.

BİZİM PARALARIMIZLA FUTBOLCU İZLEDİLER
Samsunsporlu bazı yöneticiler ise Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve ekibini suçlayarak, "Bizim paralarımızla yurt dışına futbolcu izlemeye gittiler. Ancak buradan ayrıldıktan sonra futbolcu isimlerinin bulunduğu dosyayı da yanlarında götürdüler. Kayserispor'un aldığı Bulgar kaleci Dimitri İvankov ve Sloven golcü Rodic geçen sezon Samsunspor adına izlenildi. Ancak bu oyuncuların bilgileri buradan alınıp gidildi. Bu nedenle transfer yapmakta geciktik'' diye konuştular.

İVANOV-ALPER TAKASI
Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı beyazlı takım, Brezilyalı golcü Marcos Antoneli Romulo'yu Samsun'a getiriyor. Brezilya'da bulunan antrenör Besim Durmuş'un sambacı hakkında olumlu rapor vermesi yönetimi hareket geçirdi. Bunun üzerine yönetim, teknik heyetin raporu doğrultusunda, Gaziantepspor ile İvanov-Alper takası yapacak. Yabancı kontenjanı açmak isteyen yönetim, ilk olarak İvanov'u gözden çıkardı. İvanov'u gönderecek olan Samsunspor, Alper ile Romulo'yu renklerine bağlayacak. Galatasaraylı İbrahim Yavuz içinde görüşmelerini sürdüren kırmızı beyazlılar, transfer döneminin bitmesine kadar bu oyuncuyu da kadrosuna katmayı hedefliyor.

YILDIRIM LUNGU FLORİN'İ BEĞENMEDİ
Bu arada Romanya'nın Farul Constanta takımında forma giyen ön libero Lungu Florin'i teknik direktör Şaban Yıldırım veto etti. Bu oyuncunun kasetlerini izleyen Yıldırım, Florin'in aradığı özellikte olmadığını yönetime bildirdi.

yorumsuz..

Not: Haberi kendi URL'sinden okumak isteyenler için adres:

http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=5311

supporter

bu ertuğrul sağlamdan bahsetmeyelim artık değmez diyoruz ama her gün yeni bir şeyleri çıkıyor. başkan bile bahsediyor biz ne yapalım. sekizinci hafta görüşeceğiz bakalım. cenk siftahı yaptı golü atıp hareketini yaptı. bakalım biz ne yapacağız.

cem and naz55

YİRMİ ÜÇ SES ALAYIM ERTUĞRUL ABİNİ KORUSANA ŞEREFSİZ ERTUĞRUL SAĞLAM

ngonge

alper kimdir nedir hangi mevkiide oynuyor? bilen varsa bizimle paylaşsın lütfen...
ivanov un gitmesi şu anda mantıklı.zira ona uygun taktikle oynamıyoruz.bu kadar defansif oynayan takım ivanov dan yararlanamaz.onun gidip yerine hızlı bir brezilyalı gelmesi daha yararlı olur takıma.ama ivanov da antep de piyasasını yükseltirse hiç şaşırmam.o da madalyonun öbür yüzü...
bu arada evren ile ilgileniyomuşuz.onu alıp kais i de yollarsak herhalde baya oturur takım.ah bi de kalecimiz olsa   :cry:

oğuzhan55

Ertuğrul Sağlam'ın Samsunsporumuza yaptığı bu son ihanetide belgeleriyle bizzat gördükten sonra inanın diyecek bir şeyim yok.Hele hele YİRMİÜÇE diyecek hiçbir şeyim kalmadı.Ama o hala Eruğrul'u savunacak sözler yazarsada yorum bütün Samsunsporluların.Ama eminimki Eruğrul'un bu son olayından sonra kendiside onun hatalı olduğuna ikna olmuştur.
Sayın YİRMİÜÇ artık vazgeç.Samsunsporumuza biliyorumki yürekten gönül veriyorsun.Ama herşey ortada.Diyelimki Ertuğrul herşeyde haklıydı.İhanet falan yok.Fakat Samsunspor'dan kaçırdığı futbolcu dosyaları için ne diyeceksin.Başkanımız bile onayladı.Herhelde başkanı atıp onu tutmazsın.Başkanımız elini taşın değil kayanın altına koydu.Ona bari inan.Biz seni inandıramıyoruz.Futbolcu dosyalarını bırakacak kadar Samsunun Ertuğrul'da hakkı yok mu?Bu ihanat değil mi?Hemen gitti bizim alacağımız futbolcuları Kayserispor'a götürdü.Ne kadar para meraklısıymış.Göreceğiz bakalım hele takımda istenileni vremesin kim ona bizim gibi davranacak.Sanki Kayserinin evladı.Ama artık bizimde hiçbir şeyimiz değil.Üstelik izlediği futbolcularıda bana para vermediler deyip küçük düşürdüğü Samsunsporumuzun paralarıyla izlemişler.Yazıklar olsun.İşte açıkça ortada Samsunspor'a Ertuğrul'un borcu var.Ama biz onu da istemeyiz.O bizim hakkımızı ödesin önce.Onu teknik direktör yapan kimdi?Samsun takımı herşeye rağmen ona emanat etmeseydi Kayseri onu alırmıydı?Baktılarki Ertuğrul bir sene Samsun'un başında kaldı hemen aldılar.Sanki istikrarlı olduğundan kaldı.Bizim sabırlarımız onu takımın başında bıraktı.Suçlu biziz.Onu istemeyecektik.İstifa diye bağıracaktık.İşte biz ona gol atamadık o bizi 90'dan vurdu.Hem de fileleri bile yırtarak.Yani bu taraftarın kalbinde bir yara açarak.
Artık bunları okuduktan sonra kim savunursa savunsun.Ama savunma mazeretlerini Samsunspor taraftarını ikna edecek şekilde yazsınlar.Artık birlik ve beraberlik içinde olalım ve Ertuğrul'un ihanetini kabul edelim.
Ayrıca Ertuğrul Sağlam'ı savunanlara şunu da söyleyeyim.Benim mesajlarımın altındaki imzanın ne anlama geldiğini de umarım anlamışsınızdır.Tamamen sizin savunduğunuz hoca ve onun gibi bize ihanet edenler içindir.

yirmiuc

oğuzhan55

Yirmiüç öncelikle bazı konularda gösterdiğin hassasiyetten ve yeni düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim.Ancak sende alıntı olarak mesajına almışsın Ertuğrul'un Samsun'un parasıyla  oyuncu izlediği açıkça ortada.Kendisi  nasıl bir açıklama yaprsa yapsın.Onun dediklerine inşallah inanmazsın.Çünkü o artık bizi savunmaz.Bunu bilmeni isterim.Tabiki herkes kendi menfaatlerini düşünür.Şimdi "ben Samsun'un parasıyla oyuncu izledim" diye hiç söyler mi?İşte söylersede inanma.İnanmayacağınıda biliyorum.Bunun Samsun'un parasıyla alındığını Samsunsporun başkanı söylüyor.Samsunspor'u borçlarından kurtarmak için çaba gösteren birisi söylüyor.Ertuğrul'un enkazını kaldırmaya çalışan gönüllü bir kurtarıcı söylüyor.Lütfen bunlarıda düşünelim.

yirmiuc

oğuzhan55

Yirmiüç sana katılmaya başlamıştım ama ne yapacağımı artık bende bilmiyorum.Siyasettede madem öyle diyorsun bir milletvekili A partisinde çalışırken orayı över B'ye geçince de A'yı yerden yere vurur.Hemde tekrar aynı partiden seçime girme ihtimali olmasına rağmen.Bunu da bilmende fayda görüyorum.Bu yüzden savunduğun eski hocamızda zannetmeki Samsun'un parasıyla futbolcu izledim desin.İnşallah derde ben mahçup olurum.Sadece ben değil bütün kulüp haksız duruma düşmüş olacak.

yirmiuc

oğuzhan55

Sohbete devam edelim.