Ertuğrul SAĞLAM

Başlatan oğuzhan55, 16 August 2005, 00:16:16

« önceki - sonraki »

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "curva55"Daha ertuğrul samsuna gelmesin zaten eer 10. haftaya kadar gitmezse o hafta istifa etmek zorunda kalıcak. :twisted:

Çok süper konuşuyon.Ah nerde o günler.İnşallah Samsun'dan maça gelen olurda rahat rahat kendi yerimizde maç izleriz.Ertuğrul'a Samsun'u hatırlatırız.Bir de gazeteler şöyle yazarsa çok iyi olur:Sağlam'ı eski takımı Yıldırım gibi çarptı.Yıldırım tabii bizim hocamız oluyor.

yirmiuc

timofte

valla çok şey yazılır ertuğrul sağlam ve samsunda teknik direktör olarak geçirdiği bir senesi hakkında ama, bu konuda çok şey söyledim yazdım, artık bir şey demiyorum.
çok büyük bir sevgi nasıl yok edilir onu gösterdi bizlere.

oğuzhan55

Zaten kendileri Samsun'a hiç başarı yüzü gösteremediler.Son gösterdikleri yüzleride hepimizin bildiği gibi acı ama olması gereken bir gerçekti.Yalnız bu darbenin atılış şekli hiçte insaflıca olmadı.Vay be Samsun Ertuğrul'u parasız bırakmış.Yahu insan yıllarca top oynadığı ekmeğini yediği takıma bu kadar ağır konuşabilir mi?Eğer konuştukları kadar Samsunun hocasıyken iş yapsaydı şimdi biz kendisini alkışlıyo olacaktık.Ya da Avrupa kupalarında tur hesapları yapacaktık.Şaban Yıldırım inşallah olamaz ama başarısız olursa da helal olsun.Geleceği belli olmayan bir takıma inanıp gelmek herkesin harcı değil.Demek ki herşey para değilmiş.Sağol Şaban Yıldırım.Büyüksün...

cem and naz55

ALLAH NE KADAR BÜYÜK DİMİ ARKADAŞLAR

curva55

Alıntı yapılan: "oğuzhan55"
Alıntı yapılan: "curva55"Daha ertuğrul samsuna gelmesin zaten eer 10. haftaya kadar gitmezse o hafta istifa etmek zorunda kalıcak. :twisted:

Çok süper konuşuyon.Ah nerde o günler.İnşallah Samsun'dan maça gelen olurda rahat rahat kendi yerimizde maç izleriz.Ertuğrul'a Samsun'u hatırlatırız.Bir de gazeteler şöyle yazarsa çok iyi olur:Sağlam'ı eski takımı Yıldırım gibi çarptı.Yıldırım tabii bizim hocamız oluyor.

geçen sene mekansızlar gitti bütün stad onları dinledi özetlerde bir ses geliyor samsun samsun die dedim helal olsun.Kayseri bizim çapımız diil.Pnlarda tribün kültürü die bişe yok.Alayı çekirdekçi bjk maçında gördük 30.000e 2000 kişinin sesi çıkıo.

samsunlu_gencler

Çok süper konuşuyon.Ah nerde o günler.İnşallah Samsun'dan maça gelen olurda rahat rahat kendi yerimizde maç izleriz.Ertuğrul'a Samsun'u hatırlatırız.Bir de gazeteler şöyle yazarsa çok iyi olur:Sağlam'ı eski takımı Yıldırım gibi çarptı.Yıldırım tabii bizim hocamız oluyor.[/quote]
geçen sene mekansızlar gitti bütün stad onları dinledi özetlerde bir ses geliyor samsun samsun die dedim helal olsun.Kayseri bizim çapımız diil.Pnlarda tribün kültürü die bişe yok.Alayı çekirdekçi bjk maçında gördük 30.000e 2000 kişinin sesi çıkıo.[/quote]ibo yanlıs dusunuon.ona bakarsan samsun fb maclarında bizim ses hiç duyulumuyo bunun nededni adamlar tesissatı bjk ye yakın yere koyuyo neden de bu.ama ertugrul haini bu sene kayseriyi dusurcekadma baliliyle pesri yoladı.yazık kayseriye hayatını hatasını yaptı.kayseri ertugrulla kesin duser

curva55

yanlışın var tribünn en kötü olduu bu sene bile fener maçını izlerken tüylerim diken diken oldu yemin ediyorum sana lig başlamadan eski maçları verio bizim ses acaip ii gelio.Ama bizm tribün geçmişimiz var kültürümüz var onların nei var çılgınlar38 die grup hepsi istanbul yalakası.

oğuzhan55

Neyse kendi içimizde muhalefet olmayalım arkadaşlar.Biliyorsunuz içimizdeki muhalefetleri yeni yeni temizliyoruz.Gerçi tek bir muhalefet vardıya o da çok şükür gitti.İnşallah dönüşü olmamak üzere.Kendisini çok deneyimli biriymiş gibi gördü.Sanki kulüpler peşinden koşuyormuş gibi.Ama öyle herkes adama Samsun gibi davranmaz.Bu iş istediği gibi olmazsa adamı şutlar.Tıpkı onun Samsuna attığı son gol yapamadığı şutu gibi.

baha55

slm arkadaslar.. bence ertugrul konusunda samsunsporlular haklı çıkacaklar bunu hepimiz görecegizz..  o sahıs sanıyomu ki bana samsunda gösterdikleri kadar sabır gösterecekler biliyomu ki dahaa 8. hafta gönderilecek...para ile kurulmus bir birliktelik ne kadar saglam olucakki bunu çok yakında görecegizz...hiç kuskumuz omasın kovulacakkkkk...sonrada samsunaa  gelecek ama çok geç olacaak herseyy

oğuzhan55

Arkadaşlar rica ediyorum Ertuğrul Sağlam için Samsun'a geri dönecek filan demeyin.Ne işi var onun Samsun'da.Samsun'a ancak Samsun'u unutmadan gidenler geri dönebilir.Hem de ben Ertuğrul'un gittiğine gerçekten çok sevindim.Ama gidiş şekli sizinde bildiğiniz gibi hiç de hoş olmadı.Madem istifa edecektin takımı batırdığın günlerde niye etmedin.Tabii Kayserspor'dan teklif gelmemişti demi.İstifa da etse kendisini tanıyan yoktu.Alıpta kim ne yapsın.Peki istifa gerekçesi ekonomik koşullar ve Diyarbakır maçındaki kendisine yapılan tezahüratlarsa şunu merak ediyorum.Ekonomik sorunlar yeni çıkmamıştı ve kaldıki taraftarın tepkiside çok normaldi.Hadi geçin bu işleri.Bilmem fark ettiniz mi Ertuğrul istifa etti yaklaşık 2-3 gün sonra Kayseri'ye geldi.Sanki birileri birilerine bir yerlerden talimat verdi.Nasıl oluyoda iki gün içinde Ertuğrul keşfediliyo anlamadım.Sanki önceden kapalı kapılar arkasında birşeyler görüşülmüş.

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "SS55"böyle kıldır gıcık zaatlar için anket düzenlemeye ne gerek var ki ne hali varsa görsün bizene bize faydası olmadı başkasınada ne yapabilir bence boşu boşuna yapılmış bir anket kıymetli bir kişi değil değmez

İşte sorunda burda.Bu anketle birilerinin sizinde ifade ettiğiniz gibi kıldır gıcıklığını sizlerin oylarıyla onaylamış olacağız.Bu tamamen tepki anketidir destek değil.

gezegenX

Arkadaşlar Ertuğrulun gitmesine içinizde belki en çok ben sevindim. Kapanan taraftar mesajlarına onu takıma kim getirdiyse Futboldan hiç bir şey anlamıyor diye yazmıştım. Ertuğrul aynen beşiktaşlı Ali gibi bir hocadır. Ali çalıştırdığı tüm takımlardan kovuldu. Dikkatiniz çekerim Şifo Mehmette öyledir. Çok şükürki Samsunsporumuz geçen sene çok güçlüydü ve Ertuğrulun gücü yetmedi küme düşürmeye. Ama bu sene Kayseriye kolay gelsin. Ertuğrul kaprisli bir hoca. Geçen sene 5 futbolcumuzu olmadık yere gönderdi. Samsuna bir daha dönerse zaten söyleyecek çok sözümüz olmalıdır. Ertuğrul 3.ligde bile takım çalıştıramaz. Penceresi çok dar. Şu an ise Kayseriyi geçen sene kurtaran futbolcuları kovuyormuş. Ehh nediim...

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "gezegenX"Arkadaşlar Ertuğrulun gitmesine içinizde belki en çok ben sevindim. Kapanan taraftar mesajlarına onu takıma kim getirdiyse Futboldan hiç bir şey anlamıyor diye yazmıştım. Ertuğrul aynen beşiktaşlı Ali gibi bir hocadır. Ali çalıştırdığı tüm takımlardan kovuldu. Dikkatiniz çekerim Şifo Mehmette öyledir. Çok şükürki Samsunsporumuz geçen sene çok güçlüydü ve Ertuğrulun gücü yetmedi küme düşürmeye. Ama bu sene Kayseriye kolay gelsin. Ertuğrul kaprisli bir hoca. Geçen sene 5 futbolcumuzu olmadık yere gönderdi. Samsuna bir daha dönerse zaten söyleyecek çok sözümüz olmalıdır. Ertuğrul 3.ligde bile takım çalıştıramaz. Penceresi çok dar. Şu an ise Kayseriyi geçen sene kurtaran futbolcuları kovuyormuş. Ehh nediim...

Bu mesajda ilgimi çeken bir yer var ki o da şu:Ertuğrul'un Kayseri'den gönderdiği takımın golcü oyuncuları.Arkadaşlar burada Kayserispor'un geçen yılki gittiğim maçlarında inanırmısınız taraftar neredeyse her maç öncesi bizim eski hocanın şimdi gönderdiği futbolculardan olan Baliliye özel tezahürat yaparlardı.Zaten Baliliyi anlatmaya gerek yok.Adam süper futbolcu.Ne olduda Baliliyi beğenmedi.Gerçekten biraz kompleksli olduğu doğru.Genelde bütün gönderdiği futbolcular takımın en iyi isimleri.Ne yapmaya çalışıyorsa.Bu Kayseri için değil bizdeykende öyleydi.Galiba iyileri gönderip geride kalnlarla bir başarı elde edip kendini ön plana çıkarmaya çalışıyor.Hani herkes diyecekya "Ertuğrul Sağlam'a helal olsun.Takımın en iyilerini yolladığı halde büyük başarılar kazandı.Demekki herşey hocadan geçiyormuş."Emin olunki bunu diyecek birçok spor yazarı var bu ülkede.Neyse biz kurtulduk.Tamam efendiydi düzgün bir karekteri vardı gerçi sonradan onlarıda kendisi yok etti ama asıl düzgün karekterli va sabırlı olanlar bizlerdik.Adama dile kolay o berbat oyun sistemiyle tabii sistem sayılırsa 1 sezon katlandık.Bize ödül verilmesi lazım.İnanın bu sezon yenilsek bile içimde ileriye dönük bir heves her zaman var.Çünkü takımın hocası takıma düşman değil.Olmuyorsada hocanın kötü niyetinden değil sahada ortaya çıkan bazı eksikliklerden.O da varsın olsun.Eminimki bir daha geçen sezon gibi bir sene  yaşamayacağız.

yirmiuc