Bank Asya 1.Lig 1.Hafta | Samsunspor'umuz - Erciyesspor: 2-1

Başlatan kaan, 28 July 2008, 13:29:55

« önceki - sonraki »

gnc bengülü

60. dk ya kadar gol yemezsek super olur.herzaman bole yapıyolar ama inş. bundan sonra olmaz

Kadir ÇELEBİ

K. Erciyes takımı son hazırlık macında Adanaspor'a 1-0 malup oldu ölçü sayılmaz ama yinede mativasyon açısından erciyes takımı etkilenicektir.

Umarım tribünlerimiz güzel bir şovla başlar maç sonrasıda gülen taraf biz oluruz buna ihtiyacımız var..

veis

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 21 August 2008, 18:12:10
K. Erciyes takımı son hazırlık macında Adanaspor'a 1-0 malup oldu ölçü sayılmaz ama yinede mativasyon açısından erciyes takımı etkilenicektir.

Umarım tribünlerimiz güzel bir şovla başlar maç sonrasıda gülen taraf biz oluruz buna ihtiyacımız var..

erciyes bu maçdan etkilenicekse bizde motivasyon anlamında hiçbirşey kalmadı.alanya ısparta karşıyaka desem yeterli olur heralde.

Tribün_ali

Bu macı zor da 0lsa taraftarımızın destegiyle alacagız yıkın inletin tribünü yoklugumu belli etmeyin en kısa zaman da yerimi alacam

ŞAFAK 270

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: veis - 22 August 2008, 07:50:50
erciyes bu maçdan etkilenicekse bizde motivasyon anlamında hiçbirşey kalmadı.alanya ısparta karşıyaka desem yeterli olur heralde.

Bizim takımımız iyi izlenim bırakmadı farkındayım sezon açılışı yapan bir takımın kaybetmiş olması motivasyon eksikliği yapacaktır düşüncesindeyim yinede dediğim gibi ölçü sayılmaz bizim açımızdan ve rakip açısından hayırlısı olsun diyelim. inşallah kazanıcaz bir sonraki hatfa kartal maçında daha çoşkulu ve inanır bir şekilde takımımızı desteklicez..

MeL_55

son durum ne arkadaslar gruplar bırlesıkmı olacak ?

HaSaNCaN

Hiç sanmıyorum bugun Mekansızlar grubu kendi yerine davularını yerleştiriyodu. Biz bu kafayla anca birbirimizi sustururuz. Zaten ben umudumu kestim artık şurda 1 yıl daha Samsundayım. Tek isteğim grubların Tek isim altında birleşmesiydi. Yüzdük yüzdük kuyruğunada gelmiştik ama bizim bilmediğimiz şeyler var bunu anladık. Bazıları çıkarlarını Samsunspor'un önüne koydu.

CurvaSudSamsunspor

Alıntı yapılan: streeturk - 22 August 2008, 22:08:53
Hiç sanmıyorum bugun Mekansızlar grubu kendi yerine davularını yerleştiriyodu. Biz bu kafayla anca birbirimizi sustururuz. Zaten ben umudumu kestim artık şurda 1 yıl daha Samsundayım. Tek isteğim grubların Tek isim altında birleşmesiydi. Yüzdük yüzdük kuyruğunada gelmiştik ama bizim bilmediğimiz şeyler var bunu anladık. Bazıları çıkarlarını Samsunspor'un önüne koydu.

çıkarları var çıkarları

necati146

Merhaba arkadaşlar,

Erciyesspor yenildiği Adana maçında çok iyi oynadı çok pozisyona girdi ama forvetlerin eksikliğinden dolayı gol bulamadı.Sizlere birşey sormak istiyorum.Misafir tribünü bilet fiyatları ne kadar acaba?

kuzey55

oguz_5528

ilk 10 dk içinde gol atarsakk stad yıkılıır daha maçı vermeyizz..

Baþkent_55

buradan mekansızlara söğütlü bahçeli şirinler atakum arena banazlıya hakan reise ümite seleniyorum samsunspor herşeyin üstündedir hep bir olun alem tribün görsün ankarada maçı izlrken içim cızlıyor  şu taraftarınıza bak yine bölük pörçük demesinler gözünüzü seveyim yaa büyük samsunspor taraftarını herkes görsün tek kimlik samsunspor baş ka yok ......başka yok diyen heb birarada destekelr ...........omuzomuza sallayın şu stadı yaa ..........reis herkes senin gibi samsunsporlu olsa Allahına köle senin yık şu stadı

Sadece Samsunspor

AlıntıBiz de iyi takımız

Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, ligin ilk haftasında oynayacakları Kayseri Erciyesspor mücadelesinde favorinin rakipleri olduğunu söyledi ve ekledi: "Kağıt üzerinde maç kazanılmaz."Isparta kampından sonra verilen izinde Kayseriye giderek Kayseri Erciyesspor-Adanaspor maçını izleyen Teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ, rakiplerinin çok iyi ve kaliteli bir kadro kurduğunu belirtti. Kayseri Erciyesspor'un Bank Asya Birinci Ligi'nin iddialı takımlarından biri olduğunu söyleyen teknik patron Gümüşdağ, "Birinci hafta yapacağımız karşılaşmada favori Kayseri Erciyesspor olabilir. Ama bizde iyi bir takımız. Ben oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Kağıt üzerinde maç kazanılmaz. Biz üç puan için maça çıkacağız. Bu amaç doğrultusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

GÜMÜŞDAĞ TEŞEKKÜR ETTİ
Kayseri'de çok iyi ağırlandığını söyleyen Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, "Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki,Kulüp Başkanı Recep Mamur, Kayseri Erciyes Melih Gazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kayseri Erciyesspor eski başkanı Ahmet Demircioğlu, maçı izlemek için gittiğim Kayseri'de bana yakın ilgi gösterdiler. Rahat edebilmem için ellerinden geleni yaptılar. Sergiledikleri misafirperverlikten dolayı kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Bende onların bu ince davranışlarına karşılık olarak kendilerini Samsun'da oynayacağımız maça davet ettim" diye konuştu.

Hoca sen şimdiden Erciyes'e böyle dersen hiç lige başlamayalım

CarSambaLi.Lord

Grubumuzdan Cogu kisinin askerde olması  nedeniyle 1 kaç senedir grubu toparlayamasakta ÇAŞRAMBALILAR olarak SAMSUNSPOR'umuzun ilk Maçında Yalnız Bırakmayacağız .

kuzey55

23 August 2008, 12:51:29 #104 Son düzenlenme: 23 August 2008, 12:53:15 kuzey55
zaten grup sayısı az bikaç tane daha daha olsun :)

erciyese bakacağına adam gibi 4 adam beğen hocaa.erciyesin hocası kadar kafan basmıyomu?