Bank Asya 1.Lig 1.Hafta | Samsunspor'umuz - Erciyesspor: 2-1

Başlatan kaan, 28 July 2008, 13:29:55

« önceki - sonraki »

Tufan

AlıntıKayseri Erciyesspor'un Bank Asya Birinci Ligi'nin iddialı takımlarından biri olduğunu söyleyen teknik patron Gümüşdağ, "Birinci hafta yapacağımız karşılaşmada favori Kayseri Erciyesspor olabilir. Ama bizde iyi bir takımız. Ben oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Kağıt üzerinde maç kazanılmaz. Biz üç puan için maça çıkacağız. Bu amaç doğrultusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

ya böyle açıklamamı olur rotasız gemi gibi savrulmayız umarım ilk 2 haftada ak koyun kara koyun meydana cıkar

ozkan17

lafa bak bizde iyi takımız.onlarlamı karsılastırıyoz kendımızı yaa..hocaya olan guvenım gıderek azalıyto..sacmalamaya basladı demeclerınde!!!

Kadir ÇELEBİ

Yeni federasyonun küfürlü tezahurata karşı uygulanan cezada yeniden değişim yaparak 2 maç seyircisiz oynama cezasını 4 maça çıkardığını duydum tüm kulupler gibi tribünlerde daha dikkatli olmalıyız...

Sercan

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 23 August 2008, 22:20:40
Yeni federasyonun küfürlü tezahurata karşı uygulanan cezada yeniden değişim yaparak 2 maç seyircisiz oynama cezasını 4 maça çıkardığını duydum tüm kulupler gibi tribünlerde daha dikkatli olmalıyız...

merak etme bölük pörçük gruplarımız var bağırsada duyulmaz...

Kadir ÇELEBİ

TFF sitesinde Profosyonel takım kadrosuna baktığımda
CABİR BAŞAK
doğum yeri of
Tarihi 1990
Sözleşme Başlangıç T.  : 5 Ağustos 2008 
Sözleşme Bitiş T.  : 31 Mayıs 2011
birtek futbolcu bulunuyor diğerleri nerde bunların yahu ayrıca bu cabir denilen futbolcu bizim kadromuzda varmı ?

celebi

valla rğyamda gördüm erciyese yenildik rüyalarda tersine çıkar derler inşaallah öyle olur

Recep

Allahın izniyle yeneceğiz tribündeki taraftar inanırsa buna sahadaki genç futbolcularımızı inandırabilir ama olmadı yenildik ilk defa da yenilmiş olmayacağız ilk haftadan hepsini strese sokarsak sonra toparlanmaları zor olabilir  tribünde genede alkışlamak lazım diye düşünüyorum çünkü hepsi genç hepsi tecrübesiz çok çabuk demoralize olabilirler biz bu takımı öyle sevdik öyle sevdik ki galip gelmesi için değil tabiki süper ligi görmek bizimde hakkımız ama ilk maçtakı yenilgi her şeyin sonu değildir

King Of The North

İlk hafta galibiyetiyle başlayalım havamız olsun,tribünler bir olmalı geçen sezo bazı maçlarda olduğu gibi.Tek Ses Tek Yürek.

ali ihsan

Kendi sahamızda oynayacağımız Erciyes maçında rakibi favori gösteren bir hoca.Liginde daha ilk haftasında.Allah'ım sen aklıma mukayyet ol.Bu adam hangi takımın hocası olduğunun farkında değil herhalde.DOLMUŞÇULARININ ARKAYI FENERLİYELİM DİYE BAĞIRDIĞI BİR ŞEHİRDE çalıştığını unutmasın bence.

Baþkent_55

muhtemel olsaı 11

zafer
gökhan kolomoc
kenan yelek
can ulun
veysel aksu
sercan temizyürek
zafer şakar
volkan çekiç
sefa aksoy
serkan aykut
burhan çoşkun

yedekler
eray biçer
murat yıldırm
hakan akman
turgut uçar
samet uzun
hakan koçaslan

Sercan

Ben Ajax'tan gelen Murat yıldırımı beğendim.Maç kötüydü ama çocuk bişeyler yapmaya uğraşıyodu.Kaleci sorununu Bafranın kalecisiyle çözebiliriz aslında.Bide ön liberolarında kel bi adam vardı canını dişine takarak oynadı o da olabilir...]

Baþkent_55

o zaman burhanı yedeğe çekip serkanı forvete alıp muratıda arkasına koyalım......la bizdende ii teknik adam olur.....şu takımıda şöyle dizemeyeceksen  ;)

eLLis

Aslında kadromuzda öyle kötü değil hoca yanlış seçim bana göre.
Zafer
Kolomaç
Kenan

Defans pek fena durmuyor.

onun dışında takım iyi bence bir kaç takviye şart hoca böyle giderse bu takımı batırır.

KocumVolkan

bafra maçından sonra umudum tükenmeye başladı bu maç için, 1 puana sevinmemiz lazım bu oyunla...

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: Başkent_55 - 25 August 2008, 11:14:37
o zaman burhanı yedeğe çekip serkanı forvete alıp muratıda arkasına koyalım......la bizdende ii teknik adam olur.....şu takımıda şöyle dizemeyeceksen  ;)
hocadan iyi yönetecegımız kesın