Bank Asya 1.Lig 1.Hafta | Samsunspor'umuz - Erciyesspor: 2-1

Başlatan kaan, 28 July 2008, 13:29:55

« önceki - sonraki »

Cagdas Ünver

Buraya yaziyorum en az 3 farkli maglubiyet aliriz.

INSALLAH YANILIRIM.

Sercan

Alıntı yapılan: sBc-55 - 26 August 2008, 16:30:24
Maç Günü Herşey Belli Olucak  ;)

Sbç maçlara gelmiyo diye bişey duydum doğrumu bu kardeş...

umuttekin55

furkan5534

Süper lige Nasıl cıkcaz acaba :S bafraspora bıle yenıldık be >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( :-\

yaman55

maça gidecekler pazar günü 17:30 18:00 arası levis'in önünde buluşalım toplu gidelim

umuttekin55

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: sBc-55 - 27 August 2008, 15:52:01
hiç yoktan bi grubun içine girinde destek verin..

Adamlar napsın. hadi stadda tek grup olsaydık girer bağrırlardı 5 tane grup var hangisine girsinler. bende grublara girmicem. ne zaman birleşirler öle.

Sercan

Alıntı yapılan: streeturk - 27 August 2008, 15:55:01
Adamlar napsın. hadi stadda tek grup olsaydık girer bağrırlardı 5 tane grup var hangisine girsinler. bende grublara girmicem. ne zaman birleşirler öle.

bende hiç bi gruba girmicem ne zaman stadda tek grup olur o zman boğazım yırtılana kadar bağırırım...

CurvaSudSamsunspor

HaSaNCaN

Evet Ne zaman birleşirler o zaman bağırırz. İnş. gerekli kişiler görüyodur bunları.

HaSaNCaN

Evet kilolduma kadar kar girmişti bide tesislerde eve kadar o karda koş iyi hasta olmadık. ama SAMSUNSPOR için deydi tabi.

mehmet yılmaz

Yönetim mali anlamda çok büyük işlere imza attı. Son birkaç yıldır kulübü sömüren, kaynakları cebe indirenlerin açtığı kirli olukları kapatmaya çalışıyorlar. Eski futbolcu alacakları ödendi ve TFF'nin transfer yasağı kalktı. Ayrıca maliye ve SSK borçları da takside bağlandı. Bunlar önemli hamleler. Reklam ve sponsor konusunda da Süper Lig'deyken bile olmayan bir destek sağlandı diyebilirim.

Ancak gelgelelim, aynı başarıyı sportif anlamda sergileyemiyorlar. Özellikle hoca tercihi ve ondan kaynaklanan oyuncu seçimi ( daha doğrusu seçemeyilişi ) yüzünden şehirde istenen hava yakalanamadı. Allah korusun ilk 4-5 hafta kötü sonuçlar alınırsa bu sezon bizim için biter; yönetimin onca çabası da teknik direktör kumarına kurban gider.

Allah yardımcımız olsun Erciyes maçında, çünkü buna çok ihtiyacımız var.

Kadir ÇELEBİ

teknik direktör hayrettin ğümüşdağ'ın açıklamaları panik yok, biz iyi takımız, takımıma güveniyorum. başlıklarından yola çıkarak izlediğimiz takım performansını düşündüğümüzde açıkcası kumar oynuyor düşüncesine kapıldım..inşallah kaybeden ben ve benim gibi düşünenler olur..

samsun155

28 August 2008, 09:59:07 #148 Son düzenlenme: 28 August 2008, 13:12:36 berusa55
Alıntı"Samsunspor'un ne olduğunu göstereceğiz"

Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, geleceğin takımını oluşturduklarını belirterek, Samsunspor'un ne olduğunu Kayseri Erciyesspor maçında kesinlikle göstereceklerini söyledi.

Sezon hazırlık döneminin bittiğini ve müsabaka dönemine girdiklerini söyleyen Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, sezon hazırlıklarına geç başlamalarına rağmen çalışmalarının oldukça iyi geçtiğini dile getirdi.

Eksiklerinin olduğunu ve bu eksikleri gidermek için yoğun çalıştıklarını belirten Gümüşdağ, "Yönetimle eksikleri giderme noktasında çalışmalarımız var. Bununla ilgili yönetimle yoğun bir çaba içerisindedir. Kayseri Erciyesspor, geçen sene ilk 6'yı son maçlarda kaçırmış, oldukça iyi bir takım. Geçen sene ilk maçta yine Samsunspor ile karşılaşmıştı. O zaman kazanmışlardı. Biz rövanşı almak istiyoruz. Hem Kayseri Erciyesspor hem de Samsunspor için zor bir maç olacak" dedi.

Samsunspor'un ne olduğunu Kayseri Erciyesspor maçında kesinlikle göstereceklerini altını çizen Gümüşdağ, bu konuda emin olduğunu, çünkü oyuncularıma güvendiğini ifade etti. Yeni bir takım olmanın bazı dezavantajlarını yaşadıklarını belirten Gümüşdağ, "Biraz sabır ve zamana ihtiyaç var. Zamanla takımımızın ne olduğunu herkes görecek. Taraftarlarımızın sabırla bizleri desteklemelerini istiyoruz. Samsunspor taraftarının ateşleyici olması gerekiyor. Samsunspor'da geleceğin takımını oluşturuyoruz. Yaş ortalamamız 21'e kadar düştü. Genç, dinamik, tempolu ve agresif bir ekip kurduk. İlk maçta çok iyi skor alacağımızdan hiç şüphem yok. Kim olursa olsun kazanmak için mücadele edeceğiz; ama önlemlerimizi de alacağız" ifadelerini kullandı.

erciyess

Arkadaşlar malesef Panterler grubu olarak Samsun'a gelemiyoruz. :-[ Bir kaç sonrun çıktı. Artık sizi kayseri'de olacak maça bekleriz.  ;)