Ertuğrul SAĞLAM

Başlatan oğuzhan55, 16 August 2005, 00:16:16

« önceki - sonraki »

ngonge

ertugrul lu uğraşacak kadar bir de kendi takımımıza baksak.bence ertugrul u yeterince konuştuk burda artık mevzuyu kapatalım(elbetteki unutulucak şey değil ama gündemimizi meşgul etmesin,ne hali varsa görsün).
bizimki artık kız arkadaşı tarafından terkedilmiş adamın aylardır ondan bahsetmesine benzer bir hal aldı.

cem and naz55

Alıntı yapılan: "yirmiuc"Balili için başlık açılmıştı.
bence de iyi oyuncu aslında ama inancı gereği Cumartesi günleri oynamıyor pek. O büyük bir sorun olur..
Ben forvetten önce kaleciye ve oyun kurucuya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum ayrıca.
forvete bir kaç transfer daha yapılırsa forvet oyuncularıyla ayrı bir takım kuracağız nerdeyse.

Ayrıca Ertuğrullu kayseri Denizliyi deplasmanda 3-1 yenmiş. Helal olsun. Biz yenememiştik sanırım geçen yıl. Yanlış hatırlamıyorsam da galibiyet serimizi bozmuştu denizli.

Allahtan, işleri tek yolunda gitmeyen tek takım biz değiliz. Denizli de hiç iyi başlayamadı bu yıl.
gözün aydın ertuğrul ilk galibiyetini aldı

oğuzhan55

Arkadaşlar Ertuğrul'un ilk galibiyeti almasını bu kadar büyütmeyelim.Siz hiç inanıyor musunuz geçen sene az daha bizi küme düşürecek adam Kayseri'de hemen bir galibiyet almayla ne yapabilir?Öyle kolay m?Eğer gerçekten Ertuğrul Kayseri'de iş yaparsa emin olun o Samsunun evladı falan değildir.Kesin Samsun'a daha önceden bir gıcığı vardır ve onun için bizi geçen sezon batırmaya çalışmıştır.Çünkü Samsun gibi bir takım ancak o niyetle oynatılırsa başarısız olur.Kaldıki bizde az da olsa varlık gösteremeyen bir hoca Kayserispor'da imkanı yok büyük bir başarı sağlayamaz.Diyorum ya sağlarsada bu işin içinde bir iş vardır.Bu adam demek ki takımın parasına göre taktik uyguluyor.Parayı kim çok verirse onda başarı sağlıyor.Bu da gösterirki Ertuğrul çok şey biliyordu fakat Samsun için hiçbirini yapmıyordu.İnşallah öyle olmamıştır.Olduysa da bundan sonra Samsun şehrini  kendisi kafasından silsin.Bu şehrin ona kazandırdıklarını düşünsün.Unutmasınki şu an ekmek yiyiorsa onda en çok Samsunumuzun hakkı vardır.Kayserispor onun için para karşılığı çalıştırdığı bir kulüpten ondan öteye geçemez.Aralarında gönül bağı olamaz.Çünkü Samsun onu her zaman sevmiştir,bağrına basmıştır.Ne olduysa herşeyi o yıkıp gitmiştir.

cem and naz55

aynen sana katılıyorum sen gel onu YİRMİ ÜÇ kardeşe anlat

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "cem and naz55"aynen sana katılıyorum sen gel onu YİRMİ ÜÇ kardeşe anlat

Düşüncelerime katıldığın için teşekkür ederim.Eminimki yimi üç kardeşte katılacaktır.Çünkü o da bir Samsunspor sevdalısı.

yirmiuc

oğuzhan55

Zaten niyetimiz Ertuğrul'u konuşmak değil.Ertuğrul'un bir daha Samsun'a geri dönmemesi için çaba göstermek.Bunun içinde öncelikle kendi içimizde taraftar birliği oluşturmak.

curva55

Ertuğrulun arkasında büyük adamlar var!Bazı kişiler devletin heryerine girmek istiyor.Buna milli takımda dahil.O yüzden kendi kafa yapılarına uyan Ertuğurul'u tutuyorlar.Ertuğrulu milli takım hocası yapmak istiyor hacı hoca kılıklı tipler.

ngonge

Alıntı yapılan: "curva55"Ertuğrulun arkasında büyük adamlar var!Bazı kişiler devletin heryerine girmek istiyor.Buna milli takımda dahil.O yüzden kendi kafa yapılarına uyan Ertuğurul'u tutuyorlar.Ertuğrulu milli takım hocası yapmak istiyor hacı hoca kılıklı tipler.

ben burada nasıl polemik yaparım da ortalığı karıştırırım diye çok güzel bi yazı yazmışsın bravo yani.

yirmiuc

curva55

Polemik yaratmak gibi bir amacım yok.Sadece türkiyede artık her işte birilerinin parmağını olduğunu söylüyorum.Bu kimbilir kaç yıl öncesinden kararlaştırıldı.Ben belki yaşımın verdiği ortalığı karıştırma isteğinden dolayı yada insanları rahatsız edicek şeyleri söylemekten çekinmediğim için yazdım ama istersen yazıyı editlerim. :?

yirmiuc

oğuzhan55

değerli yirmiüç'ün Ertuğrul Sağlam'ın kendi şahsiyetine olan sevgi ve saygısına diyecek birşeyim yok.Her insan istediğini severde sayarda.Ancak Samsunsporumuza yaptıkları konusunda içinde ona karşı ne bir sevgi ne de saygı varsa onun hakkında bu kadar taraftar yorumunu okuduktan sonra hiçbir yorum yapamayacağım.

timofte

Alıntı yapılan: "yirmiuc"Zaten taraftar küfür ettiği için ayrıldı. Geleceğini hiç sanmıyorum. Eğer ki gelirse (kısa vadede)kendisine olan sevgim, saygım biter.

geçen sene hemen hemen her maça gittim hiçbirisinde ertuğrul sağlam'a taraftarın tplu olarak küfür ettiğini duymadım. buna son d.bakır maçı da dahildir.

tuzlalı

ertuğrul sağlam a mazeret lazımdı. O da çıktı ve gitti işte. Karakteri yüzündeki ifadeye yansımayan bir adam. Asıl sorun para. Eğer ertuğrul gerçek bir samsunsporlu olsa kendisini sorunların bu denli dışında tutmazdı. O bu ortamda sıkıntıları paylaşmak yerine en kolayını seçip kaçmıştır. Bu camiaya yabancı herhangi biri gibi.Bırakın bizim için herhangi biri olarak kalsın ne yaptığıyla ilgilenmeyelim artık.